Κυριακή μίλησε για επενδύσεις η κυβέρνηση, Δευτέρα φεύγουν όσες είχαν έρθει

Ο Καρανίκας είναι ο πιστός στρατιώτης των Ναπολεόντειων πολέμων που ο στρατηγός θα έστελνε στην πρώτη γραμμή για να δοκιμάσει πρώτος τις σφαίρες του εχθρού. Ο Καρανίκας είναι ένας διαχρονικός ήρωας.
Βγήκε χτες το παλικάρι και έστειλε «στα τσακίδια» τους Καναδούς. Πιστεύει κανείς ότι πήρε μόνος του την πρωτοβουλία για μία τέτοια δήλωση; Είναι βέβαιο πως όχι.

Ο Το ποντίκι που βρυχάται επισήμανε με +1 αυτήν την ανάρτηση
😝😅😁😜
Φωτογραφία

Τάσεις στο Google+
L'océan ne l'épargne pas
Baie d'Yves - Les traces de la tempête xynthia
©2017 www.fabricedenisphotography.fr

Version HD : 500px.com/photo/227846477
Φωτογραφία


Δημόσια

4 λ.
Καλημέρα από τον ΚΥΡ
http://i-kyr.gr/


Δημόσια

7 λ.
12/9/2007-12/9/2017: 10 ΧΡΟΝΙΑ GREECE-SALONIKA.blogspot
Το γιορτάζουμε με νέα σελίδα:
http://greece-salonika.blogspot.gr/p/blog-page_21.html
Φωτογραφία


Δημόσια

34 λ.
Φωτιά στην Αχαϊα: Σε εξέλιξη ο πύρινος εφιάλτης - Αυτό είναι το σπίτι που κάηκε (φωτο & βίντεο)
Η μεγάλη φωτιά στην Αχαϊα εκδηλώθηκε χθες το απόγευμα και συνεχίζει το καταστροφικό της έργο. Οι πυροσβέστες έδωσαν μάχη όλη τη νύχτα, προκειμένου να προστατεύσουν τα σπίτια στις κοινότητες 'Αρλα, Τζάιλο και Ελαιοχώρι... Τρία πυροσβεστικά αεροπλάνα πραγματο...

Γραφική ύλη
Άρχισε το σχολείο!!! Ας οργανωθούμε.....

Προτεινόμενα

Δημόσια

3 ω
Γκάμπριελ: Το Βερολίνο έχει «παγώσει» τις περισσότερες εξαγωγές όπλων στην Τουρκία http://ow.ly/9Gpx30f5hw4


Δημόσια

43 λ.


Δημόσια

1 ω
Ταλαιπωρία για το επιβατικό κοινό! - Απεργία και στάσεις σε όλα τα ΜΜΜ μέχρι και την Παρασκευή
Στάσεις εργασίας, αλλά και μια 24ωρη απεργία που έχουν προκηρυχθεί στα Μέσα Μεταφοράς, από σήμερα έως και την Παρασκευή θα ταλαιπωρήσουν το επιβατικό κοινό της πρωτεύουσα. Με την απεργία και τις στάσεις εργασίας το Συνδικάτο Εργαζομένων ΟΑΣΑ διεκδικεί αξιόπ...


Δημόσια

5 ω


Δημόσια

5 ω
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ! !
ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΆΡΗ ΣΗΜΕΡΑ !!
ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΡΙΤΗ, ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΆΡΗ, ΌΠΩΣ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΌΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΙ ΛΑΟΙ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΛΕΜΕ ΤΡΙΤΗ ;;
ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΚΕ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΣΟ ΚΑΚΟ ΕΚΑΝΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΣΤΗ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ, Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΣ ΜΕΣΑΙΩΝΑΣ ΚΑΙ ΤΑ 600 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑΣ;;;

Χαίρε Σταυρέ των ανθρώπων ο έπαινος.Χαίρε Σταυρέ , ο λιμήν ποντοπόρων αχείμαστος.Χαίρε, φλόξ καθάπερ φλέγων τους δαίμονας..
Φωτογραφία

Μια κυβέρνηση που στέλνει στα τσακίδια μια εταιρία και εργαζόμενους έχει θράσος να εγκαλεί την αντιπολίτευση


Υπακοή :
Ήταν στην Ιορδανία ένας πολύ απλός παπάς που έκανε θαύματα. Διάβαζε ανθρώπους και ζώα που είχαν κάποια αρρώστια και γίνονταν καλά. Πήγαιναν και μουσουλμάνοι σ’ αυτόν, όταν έπασχαν από κάτι, και τους θεράπευε. Αυτός, πριν λειτουργήσει, έπαιρνε ένα ρόφημα με λίγο παξιμάδι και μετά όλη την ημέρα δεν έτρωγε τίποτε.
Κάποτε έμαθε ο Πατριάρχης ότι τρώει πριν από την Θεία Λειτουργία και τον κάλεσε στο Πατριαρχείο. Πήγε εκείνος, χωρίς να ξέρει γιατί τον ζητάνε.
Ώσπου να τον φωνάξει ο Πατριάρχης, περίμενε μαζί με άλλους σε μια αίθουσα. Έξω έκανε πολλή ζέστη· είχαν κλειστά τα παντζούρια και από μια τρυπούλα περνούσε μια ακτίνα.
Αυτός νόμισε ότι είναι σχοινί.
Επειδή είχε ιδρώσει, βγάζει το ράσο του και το κρεμάει πάνω στην ακτίνα.
Όταν το είδαν οι άλλοι που κάθονταν εκεί στην αίθουσα, τα έχασαν. Πάνε και λένε στον Πατριάρχη:
«Ο παπάς που κολατσίζει πριν από την Θεία Λειτουργία κρέμασε το ράσο του πάνω σε μια ακτίνα!».
Τον κάλεσε μέσα ο Πατριάρχης και άρχισε να τον ρωτάει: «Τι κάνεις; Πώς πας; Κάθε πότε λειτουργείς; Πώς ετοιμάζεσαι για την Θεία Λειτουργία;».
«Να, λέει, διαβάζω την ακολουθία του όρθρου, κάνω και μερικές μετάνοιες και ύστερα φτιάχνω ένα ρόφημα, κολατσίζω λίγο, και έπειτα λειτουργώ». «Γιατί το κάνεις αυτό;», τον ρωτάει ο Πατριάρχης.
«Άμα φάω λιγάκι πριν από την Θεία Λειτουργία, λέει εκείνος, όταν κάνω κατάλυση , πάει ο Χριστός επάνω! Ενώ, αν φάω μετά την Θεία Λειτουργία, πάει ο Χριστός από κάτω»!
Με καλό λογισμό το έκανε! Του λέει τότε ο Πατριάρχης: «Όχι, δεν είναι σωστό αυτό. Πρώτα να κάνεις κατάλυση, και έπειτα να τρως λίγο».
Έβαλε μετάνοια και το δέχθηκε.
Ενώ, αν πίστευε στον λογισμό του, μπορούσε να πει: «Εγώ διαβάζω ανθρώπους και ζώα άρρωστα και γίνονται καλά, κάνω θαύματα· τι μου λέει αυτός; Έτσι που το σκέφτομαι, είναι πιο καλά, γιατί αλλιώς πάει το φαγητό πάνω από τον Χριστό».
Θέλω να πω, παρόλο που είχε φθάσει σε τέτοια κατάσταση, να κάνει θαύματα, το δέχθηκε απλά· δεν είχε δικό του θέλημα.

Έχω καταλάβει ότι ή υπακοή πολύ βοηθάει. Και λίγο μυαλό να έχει κανείς, αν κάνει υπακοή, γίνεται φιλόσοφος. Είτε έξυπνος είτε κουτός είτε υγιής είτε άρρωστος πνευματικά ή σωματικά είναι κανείς και βασανίζεται από λογισμούς, αν κάνει υπακοή, ελευθερώνεται.

Διήγησις γέροντα Παϊσίου
Επιτυχής φόρτωση νέου περιεχομένου. Κάντε κύλιση προς τα κάτω για να διαβάσετε περισσότερα.
10+ νέες αναρτήσεις