Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2017

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ! ΕΤΣΙ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΤΗ ΜΠΑΡΤΣΑ ΚΑΙ ΤΗ ΓΙΟΥΒΕ! ΒΡΕΘΗΚΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ...ΧΑΣΙ, ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΑΡΑ! ΔΕΙΤΕ ΜΑΓΙΚΑ..

από σχόλιο αναγνώστη μας:
Όλο "ειρωνεία" είσαι κε Μάκη.
Και είναι "βέβαιο" ότι θα σκίσει και την μπάρτσα και την γιούβε.
Με την Μπάρτσα θα παίξει το πετυχημένο σύστημα...

"άρτσι μπούρτσι και...λουλά", με αποτέλεσμα να μπερδευτούν οι αντίπαλοι και ο "πολύς" Μέσι να κάνει στην άκρη του γηπέδου εμετό...!
Ο Άρτσι και ο Λουλάς κέντρο και φουνταριστός ο Μπούρτσι...
Αν δεν κάνει ο Μέσι εμετό, το βέβαιο είναι ότι θα "ξεράσει" ο τσουκαλάς και τα τσουκαλόπαιδα του στις κερκίδες!!!
Με την Γιούβε θα βγάλει άλλο σύστημα στο γήπεδο.
Θα παίξει το..."γιουβετσάκι στην γάστρα" και θα τα κάνει τα ιταλάκια του Ανιέλι με τα κριθαράκια...!
Αν πάλι το γιουβετσάκι παραψηθεί, δεν τρέχει τίποτα, έχει ένα παιδοβούβαλο με μούσι στις κερκίδες που σαβουρώνει τα πάντα. Ακόμη και σκ...., αν τον γελάσεις ότι είναι "σοκολατίνα"!
Έτσι είναι κε είρωνα Μάκη, που επειδή έχασε ένα παιχνίδι, αυτό το 0-3 που το έκανε 2-3 γιατί είναι γνωστό ότι οι πορτογάλοι δεν είναι Γάλλοι και βαριούνται που ζουν(σαν τους Μεξικάνους ένα πράγμα) και μετά το 0-3 τους πήρε και ο ύπνος...
Αν όλα τα παραπάνω δεν "πιάσουν" υπάρχει και το σύστημα "χλαπάτσα",
αυτό θα εφαρμόσει ο ΘΡΗΝΟΣ όταν οι αντίπαλοί του θα προηγούνται με 0-3 ή 0-4 από το ημίχρονο. Το "χλαπάτσα" είναι να κάνεις ότι θυμώνεις και θα φύγεις από το γήπεδο, με αποτέλεσμα, ό αντίπαλος να σου λέει ότι θα σε "αφήσει" να βάλεις δύο γκολ για να μην φύγεις. Που θα βρει σάκο του μποξ για προπόνηση. Τρέχα γύρευε...

Τώρα, αν σου πω ότι στεναχωρήθηκα για την "τσαπού" που έφαγε ο θρήνος του λιμανιού, θα σου πω ψέμματα, οπότε...δεν το λέω.
Εντάξει;;; Ξηγήθηκα;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου