Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2017

ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ; ΣΠΡΩΧΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΛΠΙΚΟ ΠΕΝΑΛΤΥ ΤΟΥ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΣΤΟ 93' ΠΗΡΕ ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΣΤΟ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ! ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΝΑ...ΚΟΥΦΑΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ ΣΤΟΝ ΘΡΥΛΟ!

Κάκιστος ο Ολυμπιακός στο χθεσινό παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής απέναντι στον Αστέρα, θα έπρεπε να φύγει ηττημένος. Και όμως, ο διαιτητής ως από μηχανής θεός ήρθε στο 93' να του δώσει ένα κάλπικο πέναλτυ. Δείτε πού χτύπησε η μπαλα. Μεταξύ στήθους και μασχάλης! Μπράβο ρε διαιτητές, πότε θα σταματήσει η κοροϊδία; 

12 σχόλια:

  1. Τη μαλακια πολλοι την αγαπησαν. Τον ΜΑΛΑΚΑ ουδεις. Μην γινεστε λοιπον αυτο που ΟΛΟΙ δεν αγαπησαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Περιμένεις και εσύ από τους Βούλγαρους να διαβάσεις κάτι αντικειμενικό; Ολόκληρο κάλπικο κύπελο πήρε η Λάρισα+1 και έκαναν κοκοκό οι Μακεδονομάχοι της φάπας.

      Διαγραφή
  2. Και ο κυρΣάββας είχε την αναίδεια να κάνει
    "δηλώσεις" πώς αδικήθηκε ο Θρήνος...
    αφήνοντας και υπονοούμενα για την παραδειγματική τιμωρία
    των διαιτητών!!!
    Δεν αντέχεται το 70/30. Θέλουν στο 99,9% την διαιτητική εύνοια
    και αυτό επειδή ο κυρΣάββας είναι "έντιμος" αφήνει το 0,01
    στον αντίπαλο του θρήνου.
    Θρήνε και οπαδοί της "αγνής του λιμανιού"
    αν οποιαδήποτε ομάδα στην Ελλάδα(Παναθηναϊκός Αεκ Παοκ) είχε πάρει 20 πρωταθλήματα τα τελευταία 22 χρόνια, να είστε σίγουροι κακομοίρηδες ότι, θα είχαν σηκώσει και ευρωπαϊκό τίτλο πρωταθλητριών...
    Εσείς μαλάκες αρουραίοι, μόνο "τσαπού" έχετε "σηκώσει" και αυτή είναι των αντιπάλων σας στην Ευρώπη για να σας ξεσκίζουν τον κώλο!!!
    Άντε ρε νούμερα "κυρΣάββες" και τσουκαλόπαιδα...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι πιο μεγάλες πούτσες για τον Θρήνο έρχονται οσονούπω. Η εφτάρα της Γιούβε θα ξανανοίξει τα κωλαράκια των κωλόγαυρων χωρίς σάλιο. Που νάρθει και η Μπάρτσα. Πηγάδι ο κώλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καθάρματα σαν τους συριζαίους δεν έχει βγάλει αυτός ο τόπος .

      Διαγραφή
  4. Οπου πουστια και βρωμια, οι μπουγατσες πρωτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΧΟΛΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΝΟΥΚΛΑ18 Σεπτεμβρίου 2017 στις 12:43 μ.μ.

    Η αλητεία και η ατιμωρησία κάνει πολλούς να εκφράζονται με αισχρό τρόπο δυσφημίζοντας με τον χειρότερο τρόπο την Ελληνική Γλώσσα . Η Ελλάδα τα τελευταία χρόνια μόνο ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ βγάζει και Υποταχτικούς που γλύφουν κατουρημένες ποδιές σε μια Διεφθαρμένη Κοινωνία όπου οι Διεστραμμένοι και οι Παρείσακτοι Λεηλατούν την χώρα και Όλους τους άλλους να σκύβουν το κεφάλι σαν τους Άθλιους του Παραπετάσματος .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εγώ είμαι Ολυμπαικός και σιχαίνομαι αυτόν τον λαθρομνημονιακό σιχαμερό Ολυμπιακό του Βαγγέλη Μαρινάκη που έχει εύνοιες από παντού και που δεν έχει ούτε Έλληνες ποδοσφαιριστές!!! Καλά κάνω και δεν πατώ γήπεδο στο Γεώργιος Καραϊσκάκης εδώ και 50 χρόνια και συνεχίζω!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Και εγω ειμαι Ανωνυμος και συχαίνομαι να λεω οτι ειμαι μπουγατσοβλαχος οποτε γραφω ως "Ολυμπαικός" για να δειξω ποσο ξεφτιλας ειμαι με τα ψεμματα. Καλα κανει η γυναικα μου και με δερνει μερα-νυχτα γιατι ειμαι κοτα λιρατη σε ολη μου τη ζωη και συνεχιζω!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σε λίγο καιρό τα Αποβράσματα του ΣΥΡΙΖΑ θα μας πάρουν και τα Γήπεδα για να τα κάνουν Τζαμιά και κανείς δεν θα αντιδράσει . Σε λίγο καιρό το Καραΐσκάκη θα το ονομάσουν ΚΙΟΥΤΑΧΗ ΠΑΣΑ , την Λεωφόρο ΟΡΔΕΣ ΤΟΥ ΔΡΑΜΑΛΗ και την Αγία Σοφιά ΙΜΠΡΑΧΗΜ ΠΑΣΑ ......... Και θα γεμίσει η Ελλάδα μιλιούνια Σαρακηνούς και κανείς δεν θα πάρει είδηση ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΚΑΙ ΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΠΟΥ ΜΠΛΕΞΑΜΕ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Διέλυσαν τα πάντα οι Τουρκο Αλβανοί του ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ και θα διαλύσουν τελείως κάθε αθλητικό σωματείο . Δεν θα μείνει τίποτε όρθιο . Έχουν μεγάλο μίσος εναντίον αυτής της χώρας που θα βάλουν τους φιλάθλους της μιας ομάδας να σφάζουν τους φιλάθλους της άλλης . Βούλγαροι . κομιτατζήδες , τουρκοαλβανοί και γυφτοσκοπιανοί είναι μόνο οι κομμουνιστές τα αποβράσματα της χώρας αυτής και κανένας άλλος .

    ΑπάντησηΔιαγραφή