Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2017

ΑΓΩΓΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ LIDL ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ: Η ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΔΥΣΦΗΜΙΖΕΙ ΤΟ ΝΗΣΙ!

Το δρόμο της δικαιοσύνης θα πάρει το ζήτημα της διαφήμισης των LIDL, που σε καταχώρηση διαφήμισης είχε αφαιρέσει το σταυρό από τους τρούλους των εκκλησιών για καμπάνια προϊόντων. 

Όπως είπε ο δήμαρχος Σαντορίνης Νικόλαος Ζώρζος, μιλώντας στην...

εκπομπή «Εν Αθήναις» και τον Γιώργο Τράγκα προτίθεται σύντομα να καταθέσει μηνύσεις σε βάρος όσων ευθύνονται για το μοντάζ στην εικόνα των εκκλησιών του νησιού και προσβάλουν έτσι την ορθόδοξη πίστη . Ο δήμαρχος Σαντορίνης προτίθεται να υποβάλει και αγωγές κατά παντός υπευθύνου, διεκδικώντας αποζημιώσεις για προσβολή συμβόλων.
Το διαδίκτυο έχει πάρει φωτιά από τα σχόλια του κόσμου που αντιδρούν και προσπερνούν την δικαιολογία της εταιρίας, η οποία που λόγω αυξανόμενης κριτικής, αναγκάστηκε να ζητήσει συγγνώμη για την παρέμβαση στη φωτογραφία. Σημαντικό πάντως είναι, ότι έγινε κακή κριτική σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, διότι η γερμανική αλυσίδα σούπερ μάρκετ, δραστηριοποιείται σε πολλές χώρες.
«Είναι μέρος της εμπορικής πολιτικής μας να είμαστε ουδέτεροι από θρησκευτικής και πολιτικής απόψεως», δικαιολογήθηκε αρχικά η διεθνής αλυσίδα σούπερ μάρκετ, έπειτα από τις πρώτες κριτικές .Μεταξύ άλλων αντέδρασε και ο καρδινάλιος Ντόινικ Ντούλα της Πράγας,ο οποίος με επιστολή του χαρακτήρισε την ενέργεια «χωρίς προηγούμενο» και εξέφρασε τη «συμπάθειά του προς την Ελλάδα».
Επίθεση κατά της αλυσίδας σούπερ μάρκετ LIDL εξαπέλυσε προ ημερών και ο Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου Ιγνάτιος, χαρακτηρίζοντας την παραποιημένη εικόνα του νησιού » δαιμονική έμπνευση» σε βάρος της χώρας μας από την γερμανική εταιρία LIDL.
Ο Μητροπολίτης σε άρθρο του στην εφημερίδα «Ελευθερία» γράφει ότι υπήρχε σκοπιμότητα για να πληγεί το κύρος της χώρας Ελλάδας, αφού » Ὁ Σταυρός πού ἀφαίρεσαν εἶναι ἡ δόξα της. Σηκώνει τό Σταυρό της αὐτή ἡ Ὀρθόδοξη χώρα, ἡ ὁποία ἀπαρτίζεται ἀπό ἕνα λαό ὁ ὁποῖος πιστεύει σ’ αὐτό τό Σταυρό.»


- Σχόλιο από Ανώνυμο
Όχι μόνο αγωγή αλλά και να ενεργοποιηθούν όλοι οι νόμοι περί ρατσισμού και να δοθούν εκατομμύρια αποζημίωση για ηθική βλάβη και προσβολή της θρησκευτικής και όχι μόνο συνειδήσεως των Ελλήνων, ώστε να αποφύγουμε μελλοντικά να παρουσιάζουν τους ιερούς ναούς μας με μιναράδες δίπλα, πρώτα έκαναν την αποκαθήλωση και μετά θα μας πετούσαν στα μούτρα μας κ μιναρέδες, να μας αποζημιώσουν όλους, κανείς δεν ψωνίζει πλέον απο τα γερμανικά, στηρίζουμε τους Έλληνες που παλεύουν.
http://www.crashonline.grhttp://thesecretrealtruth.blogspot.com

1 σχόλιο:

  1. Παλια μας ειχαν κανει πλυση εγκεφαλου με τον σεβασμο στην διαφορετικοτητα...

    Τωρα οι ιδιοι εκαναν ενα βημα παραπανω....
    ποδοπατουν την ''διαφορετικοτητα'' και ισοπεδωνουν τους λαους, την θρησκεια, την ιστορια,... τα παντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή