Σάββατο 6 Ιανουαρίου 2018

ΡΕΚΟΡ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ! ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΩΣΤΟΥΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 100 ΔΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ! ΤΣΙΠΡΑΣ: "ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ. ΘΑ ΡΕΥΣΤΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΧΡΕΗ"! ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ: "ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΟΙ ΟΙ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ"!

Οι δανειστές και οι υπηρέτες τους στην κυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου έφτασαν εκεί που ήθελαν: στο ξεπούλημα της ιδιωτικής περιουσίας ώστε να μείνει ο Έλληνας χωρίς κεραμίδι πάνω από το κεφάλι του! Οι Έλληνες ...πλέον χρωστούν πάνω από 100 δις ευρώ στο δημόσιο. Με το τσεκούρωμα μισθών, συντάξεων και με απίστευτους φόρους οι Έλληνες χάνουν τα πάντα. Ο δε Τσίπρας, έστω και αν δεν κάνει επίσημες δηλώσεις, ουσιαστικά αυτό λέει: ότι έρχεται η ανάπτυξη μέσω του ξεπουλήματος των σπιτιών και των οικοπέδων του λαού! Ο Τσακαλώτος από την πλευρά του έχει δηλώσει επισήμως ότι οι πλειστηριασμοί είναι αναγκαίοι για την ανάπτυξη της χώρας! 
<iframe width="854" height="480" src="https://www.youtube.com/embed/SJ6tgiMZmEs" frameborder="0" gesture="media" allow="encrypted-media" allowfullscreen></iframe>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου