Τετάρτη 3 Ιανουαρίου 2018

Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΑΠΟΤΡΕΨΕΙ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ! ΟΡΓΑΝΩΝΟΝΤΑΙ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ! ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΝΑ ΧΑΡΙΣΟΥΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ, ΘΑ ΚΑΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ!

Συλλαλητήρια σε όλη την Ελλάδα ετοιμάζουν οι Έλληνες και Μακεδονικές...

οργανώσεις για το κυοφορούμενο έγκλημα στην Βουλή, από τους προδότες πολιτικούς. Οι πολιτικοί ετοιμάζονται να χαρίσουν το όνομα της Μακεδονίας μας στους Σκοπιανούς, αλλά το έγκλημα αυτό θα αποτρέψει μόνον ο λαός. Ας μην τολμήσουν λοιπόν οι προδότες. 
Το σχετικό ρεπορτάζ είναι από το pronews.gr.
Σε ανακοίνωσή της, η Ομοσπονδία, έχοντας και τη στήριξη των Παμμακεδονικών Ενώσεων ανά τω κόσμο εκφράζει την έντονη αντίθεσή της «στην προοπτική να υπάρξει σύνθετη ονομασία για το κράτος των Σκοπίων με χρήση του όρου ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.

Η ΠΟΠΣΜ έχει ξεκινήσει σε διαδικτυακή πλατφόρμα τη συλλογή μαζικών υπογραφών. Το ψήφισμα θα σταλεί προς τον πρωθυπουργό «για διεξαγωγή δημοψηφίσματος σε περίπτωση που η Βουλή εκτραπεί από την απόφαση των πολιτικών αρχηγών του 1992».

Επίσης, την Τρίτη, 3 Ιανουαρίου ξεκινούν τις συγκεντρώσεις σε μεγάλες πόλεις της Μακεδονίας από τη Σκύδρα, ενώ η κεντρική συγκέντρωση θα γίνει μετά από ένα μήνα στη Θεσσαλονίκη.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΠΟΠΣΜ αναφέρει:

«H Πανελλήνια Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων (ΠΟΠΣΜ, www.popsm.gr ) με την στήριξη των Παμμακεδονικών Ενώσεων ανά τω κόσμω αντιδρά ΔΥΝΑΜΙΚΑ στην προοπτική να υπάρξει σύνθετη ονομασία για το κράτος των Σκοπίων με χρήση του όρου ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.

Στις 28 Νοεμβρίου ξεκίνησε με επίσκεψη στον πρόεδρο της Δημοκρατίας μια καλά μελετημένη καμπάνια με τίτλο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΛΛΑΔΑ στο οποίον επιδόθηκε ψήφισμα από 205 Πολιτιστικούς Συλλόγους ντόπιων Μακεδόνων. Το συντονιστικό όργανο απαρτίζεται από εκπροσώπους της ΠΟΠΣΜ, των Παμμακεδονικών Ενώσεων όλης της γης, του International Hellenic Association (ελληνοαμερικανική οργάνωση με μέλη 3000 ακαδημαικούς και προσωπικότητες από ολόκληρο τον κόσμο) και η Ομάδα 21 (με έδρα την Θεσσαλονίκη).

Στο πλαίσιο της καμπάνιας το ΠΡΩΤΟ στάδιο αφορά στην ευαισθητοποίηση του κόσμου. Αυτό επιτυγχάνεται με:

Συλλογή υπογραφών στην πλατφόρμα www.onomasia.gr όπου οι Έλληνες υπογράφουν μαζικά ψήφισμα προς τον Πρωθυπουργό (όπως προβλέπει το Σύνταγμα) για διεξαγωγή δημοψηφίσματος σε περίπτωση που η Βουλή εκτραπεί από την απόφαση των πολιτικών Αρχηγών του 1992.

Στην παραπάνω ιστοσελίδα μπορείτε να δείτε τους 60 χορηγούς επικοινωνίας οι  οποίοι αποδέχθηκαν την προώθηση της καμπάνιας.

Συνεργασία με ΟΛΕΣ τις Μητροπόλεις της Μακεδονίας. Πράγματι οι Μητροπολίτες είναι στο πλευρό μας.

Περιφερειακές συγκεντρώσεις σε μεγάλες πόλεις της Μακεδονίας για ενημέρωση-ευαισθητοποίηση του κόσμου. Την Τετάρτη 3 Ιανουαρίου ξεκινάμε από τη Σκύδρα και θα καταλήξουμε στην κεντρική εκδήλωση στη Θεσσαλονίκη που θα γίνει μετά πό έναν μήνα.

Δεχόμαστε αποφάσεις συμπαράστασης από όλες τις Ομοσπονδίες Πολιτιστικών Συλλόγων (Θρακιώτες, Κρήτες, Επτανήσιουςκτλ)

Με επίσημο αίτημα προς ΟΛΟΥΣ (σύνολο 59) τους Δήμους της Μακεδονίας ζητήσαμε την έκδοση ψηφισμάτων των Δημοτικών Συμβουλίων για στήριξη της καμπάνιας και απαίτηση για ΜΗ ΧΡΗΣΗ του όρου ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ στην οριστική ονομασία των Σκοπίων. Ήδη 10 Δήμοι έχουν εκδώσει ΘΕΤΙΚΑ ψηφίσματα και ακολουθούν κι άλλοι. Το σύνολο των ψηφισμάτων θα κατατεθούν στην πολιτική ηγεσία ως ΕΠΙΣΗΜΗ απόφαση/αίτημα του Ελληνικού λαού και ιδιαίτερα της Μακεδονίας. Δεν μπορεί η κυβέρνηση να αγνοήσει κάτι τέτοιο. ΣΑΣ στέλνουμε ενδεικτικά το ψήφισμα του Δήμου Αμφίπολης!

Στα τέλη Ιανουαρίου το συντονιστικό όργανο της καμπάνιας θα συναντηθεί με την πολιτική ηγεσία της Χώρας.

Σας ζητούμε να συμβάλλετε στην ύστατη προσπάθεια των γηγενών Μακεδόνων να διεκδικήσουν αυτό το δίκαιο αίτημα. Δυναμώστε τη φωνή της αλήθειας. Υπογράψτε στο www.onomasia.gr και βοηθήστε τους γνωστούς σας να υπογράψουν κι αυτοί».

2 σχόλια:

 1. ΚΑΙΡΟΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ .......

  ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ ΕΡΧΟΜΑΙ .


  ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΚΟΥΡΑΓΙΟ

  ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Εάν τολμήσουν οι ολετήρες ψευδοβουλευτές-λιμοκοντόροι, να επιτρέψουν σύνθετη ονομασία για το κράτος των γυφτοσκοπιανών, που να περιλαμβάνει τον γεωγραφικό προσδιορισμό ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ...τότε όλους αυτούς τους μειοδότες, που θα το "εγκρίνουν" μέσα στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ, θα τους "βρούμε" και θα τους περάσουμε από την..."μηχανή του κιμά". Αυτό ας το γνωρίζουν εκ των προτέρων. Καμμιά δικαιολογία, κανένα ελαφρυντικό για τους ΕΦΙΑΛΤΕΣ της Πατρίδας...!
  Αρκετά με τους αλητάμπουρες, που "παχαίνουν" τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς με τα αργύρια της Εθνικής προδοσίας!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή