Τρίτη 2 Ιανουαρίου 2018

ΟΙ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ - ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ - ΘΡΑΚΗ - ΠΟΝΤΟΣ - ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ! ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ!

ΟΙ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΑΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΑΙ ΤΑ ΛΕΝΕ ΜΑ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ  ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΑΝΟΙΧΤΑ ΜΗΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΑΥΤΑΚΙΑ ΜΑΣ... 


ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΧΑΡΑΓΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΑ ΧΡΟΝΟΝΤΟΥΛΑΠΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΣΑΣ ...

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΣΕ ΕΝΑ ΦΩΤΟ-ΑΡΘΡΟ ΚΟΛΑΦΟΣ ... 
Εκτακτο Συνέδριο του ΣΕΚΕ (Κ) (26/11/1924-3/12/1924, ΚΚΕ Επισημα κειμενα σ. 517) 

«..Αμεσα καθηκοντα του ΚΚΕ επανω στο εθνικο ζητημα ειναι ο αμειλικτος αγωνας εναντιον της καταπιεστικης πολιτικης της ελληνικης μπουρζουαζιας στη Μακεδονια και τη Θράκη, ... 
ΤΟ ΚΚΕ στον αγωνα αυτο θα υποστηριξη με ολας του τας δυναμεις το εθνικο επνασταστικο κινημα των καταπιεζομενων λαων της Μακεδονιας και Θρακης για τη δημιουργια αναξαρτητων δημοκρατιών...
Επισης την αποικιστικη πολιτικη της ελληνικης μπουρζουαζιας στη Μακεδονια και Θρακη ( εννοει την εγκαταστασι Ελληνων προσφυγων απο την Μικρα Ασια και τον Ευξεινο Ποντο) το ΚΚΕ οφειλει να την καταπολεμηση με τον πιο αμειλικτο τροπο .»

Ριζοσπαστης 10/12/1924

Ανεξαρτησία στη Μακεδονία και στη Θράκη: Η ντόπια κεφαλαιοκρατία… καταπιέζει τις εθνικές μειονότητες στη Μακεδονία και στη Θράκη… Η ελληνική πλουτοκρατία καταδυναστεύει ένα μέρος του μακεδονικού και θρακικού λαού, κρατώντας με το σίδερο και τη φωτιά τη μακεδόνικη και θρακική χώρα στην υποταγή της. .. Η ντόπια μπουρζουαζία είναι εθνικός δυνάστης και καταπιεστής του μακεδονικού και θρακικού λαού και συγχρόνως ο κοινωνικός δυνάστης της εργατικής τάξεως και των φτωχών αγροτικών και προσφυγικών μαζών..Να γιατί αγωνιζόμαστε εναντίον των εξοπλισμών, εναντίον των πολέμων που προετοιμάζει η κεφαλαιοκρατία, εναντίον της εθνικής καταπιέσεως και του βιαίου εκπατρισμού. Να γιατί αγωνιζόμαστε για την ένωση των τριών τμημάτων της Μακεδονίας και Θράκης και για ενιαία και ανεξάρτητη κρατική τους ύπαρξη…Ζήτω η εργατοαγροτική επανάσταση της Βουλγαρίας! Ζήτω η ανεξάρτητη Μακεδονία και Θράκη! »

Ριζοσπαστης 29/01/1925

«..Μακεδόνες, εργάτες και αγρότες...Από τους εναποµείναντες, πιστούς στο µακεδονικό λαό επαναστάτες, εξαρτάται να ενώσουν εκ νέου γρήγορα τις δυνάµεις τους, να ανασυστήσουν εκ νέου την Εσωτερική Μακεδονική Οργάνωση στη βάση της επαναστατικής ενότητας και της πλήρους ανεξαρτησίας από τη βουλγαρική και βαλκανική αστική τάξη και να οδηγήσουν τις µακεδονικές εργαζόµενες µάζες µαζί µε τους εργάτες και αγρότες των Βαλκανίων στη αποφασιστική µάχη για την ελευθερία και ανεξαρτησία της Μακεδονίας.Η Βαλκανική Κοµµουνιστική Οµοσπονδία, καθώς και τα κοµµουνιστικά κόµµατα της Βουλγαρίας, Γιουγκοσλαβίας και Ελλάδας και οι πλατιές εργατικές µάζες των Βαλκανίων στέκονται αποφασιστικά στο πλευρό του αγωνιζόµενου µακεδονικού λαού, ενάντια στην καταπίεσή του…Με τον αγώνα ενάντια στην αστική τάξη των χωρών τους και ενάντια στον Ευρωπαϊκό ιµπεριαλισµό, µε τον αγώνα για τη δηµιουργία της Βαλκανικής Οµοσπονδίας των εργατοαγροτικών δηµοκρατιών, τα κοµµουνιστικά κόµµατα των βαλκανικών κρατών εξασφαλίζουν ταυτόχρονα και την επιτυχία του αγώνα για κατάκτηση ενιαίας και ελεύθερης μακεδονίας…» Ριζοσπάστης, 12/07/1935

«Αν δεν νικιόμασταν στη Μ.Ασία, η Τουρκία θα ‘τανε σήμερα πεθαμένη και εμείς μεγάλη Ελλάδα. Τη “λευτεριά” μας θα την στηρίζαμε στην υποδούλωση του Τουρκικού λαού. Αυτό εμείς δεν το δεχόμαστε. Το αποκρούουμε κατηγορηματικά. 
Η αστικοτσιφλικάδικη Ελλάδα στη Μ.Ασία πήγε όχι σαν εθνικός απελευθερωτής μα σαν ιμπεριαλιστική δύναμη, όργανο των εγγλέζων μεγαλοκαρχαριών. 
Πήγαινε όχι μόνο για να διαιωνίσει την ξενική κυριαρχία πάνω στον Τουρκικό λαό μα και να κάνει την Τουρκία αντισοβιετικό ορμητήριο. Γι’ αυτό εμείς όχι μόνο δεν λυπηθήκαμε για την αστικοτσιφλικάδικη ήττα στη Μικρασία μα και την επιδιώξαμε»

4η Ολομελεια της ΚΕ τουΚΚΕ (28 – 29/7/1948)

«..Η Ελλαδα είναι κράτος ιμπεριαλιστικο που κατεκτησε δια της βιας ολοκληρες περιφέρειες κατοικημενες απο άλλες εθνότητες. Το ΚΚΕ διακηρύττει εν ονοματι των βασικων αρχών του μολσεβικισμού , για τη Μακεδονια και τη Θρακη το σύνθημα του δικαιωματος της αυτοδιαθεσης μεχρι πληρους αποχωρισμου απο το Ελληνικο κρατος , του δικαιωματος για μια ανεξαρτητη Μακεδονια και Θρακη και υποστηρίζει δραστήρια την επαναστικη πάλη του πληθυσμου των περιφερειών αυτων για την εθνικη τους απελευθερωση...» (Επισημα κείμενα ΚΚΕ τομος 3ος, σελις 326)


5η Ολομελεια της ΚΕ του ΚΚΕ (Πρεσπες 30-31/01/1949)

«..Στη Βόρεια Ελλάδα ο μακεδονικός (σλαβομακεδονικός) λαός τα 'δωσε όλα για τον αγώνα και πολεμά με μια ολοκλήρωση ηρωισμού και αυτοθυσίας που προκαλούν το θαυμασμό. Δεν πρέπει να υπάρχει καμιά αμφιβολία ότι σαν αποτέλεσμα της νίκης του ΔΣΕ και της λαϊκής επανάστασης, ο μακεδονικός λαός θα βρει την πλήρη εθνική αποκατάστασή του έτσι όπως το θέλει ο ίδιος, προσφέροντας σήμερα με το αίμα του για να την αποχτήσει.Οι Μακεδόνες κομμουνιστές στέκονται πάντα επικεφαλής στην πάλη του λαού των.. Γι' αυτό η ενότητα στην πάλη των δύο λαών πρέπει να φυλάγεται σαν κόρη οφθαλμού και να ενισχύεται και να δυναμώνει σταθερά και καθημερινά". ("Επίσημα Κείμενα ΚΚΕ", τόμος 6ος, σελ. 337-338).

6η Ολομελεια της ΚΕ του ΚΚΕ (Ουγγαρια Μαρτιος 1956)

«.. Το κόμμα πρέπει να φυλάξει και να δυναμώσει παραπέρα τους δεσμούς ανάμεσα στον ελληνικό και σλαβομακεδονικό λαό, που σφυρηλατήθηκαν μέσα στον κοινό σκληρό αγώνα. Η πάλη ενάντια στην καταπίεση των Σλαβομακεδόνων, η πάλη για την ισοτιμία τους, η αναγνώριση του δικαιώματος να ζούνε λεύτεροι και αφέντες στην πατρική τους γη, δένει τους Μακεδόνες με τους Έλληνες και εμποδίζει τα κατακτητικά σχέδια του Τίτο εναντίον της ελληνικής Μακεδονίας» ("Επίσημα Κείμενα ΚΚΕ", τόμος 7ος, σελ. 18)
Το ΒΗΜΑ, 09/12/2001.Συνεντευξις του Χ. Φλωρακη.
«.. Ο Παγκόσμιος Πόλεμος δεν είχε λήξει και οι επιχειρήσεις συνεχίζονταν. Εμείς θα είχαμε τη δυνατότητα να οργανωθούμε κανονικά και θα κοβόταν η Ελλάδα αλά Κορέα, μισή μισή... Υπήρχε η δική μας προσδοκία. O Κόκκινος Στρατός. Αυτόν περιμέναμε να κάνει προς τα κάτω, αλλά μπήκε μονάχα σαράντα έως πενήντα χιλιόμετρα στην περιοχή της Θράκης, ξαναγύρισε στη Βουλγαρία και πήγε προς τη Γιουγκοσλαβία. Περιμέναμε εμείς ο έρημοι να 'ρθει προς τα κάτω. Δεν ήρθε..»

Ριζοσπαστης 7/5/1998.
Δηλωσεις του Φλωρακη στην Εφημεριδα "Νόβα Μακεντόνια" στους «γειτονους» μας των Σκοπιων

«Εγώ στη μεραρχία μου είχα μια διλοχία από Σλαβομακεδόνες, με επικεφαλής τον Πρίκο και τον Γάτσο. Για την Ελλάδα παλεύαμε και οι Ελληνες και οι Σλαβομακεδόνες.» Εως εδω συγκινητικο.Εν συνεχεια αρχιζει το δραμα «Νικηθήκαμε. Κι αναγκάστηκαν οι μαχητές και οι οπαδοί του ΔΣΕ να πάνε στις σοσιαλιστικές χώρες. Και στην Αλβανία πήγαν, κι εδώ ήρθαν, και στη Βουλγαρία πήγαν, και στην Ουγγαρία, και στην Πολωνία, και στην ΕΣΣΔ... Και Ελληνες και Σλαβομακεδόνες. Οι νικητές του εμφυλίου ευκαιρία βρήκαν ορισμένα σλαβομακεδόνικα χωριά ( δεν μας λει ο συντροφος ποια?) που άδειασαν να τα γεμίσουν με κατοίκους από άλλες περιοχές.(!!!) Και υπάρχει ένα πρόβλημα. 
Υστερα από τον αγώνα τόσων χρόνων αναγκάστηκε η κυβέρνηση Παπανδρέου να δεχτεί τον επαναπατρισμό των πολιτικών προσφύγων, αλλά με τον όρο να είναι Ελληνες το γένος .(για φαντασου προβλημα!!) . 
Μια θέση στην οποία το ΚΚΕ αντιτάχθηκε από την αρχή και παλεύει ώστε να καταργηθεί η σχετική διάταξη του νόμου. Αυτή είναι η κατάσταση κι εσείς που είστε νέοι να βγάλετε συμπεράσματα για το τι σημαίνει ιμπεριαλισμός». 
(Προσπαθουμε συντροφε, προσπαθουμε..)
Τωρα γιατι κατηγορουμε μονο τις 123 χωρες του OHE, που ανεγνωρισαν τα Σκοπιανους με την κλεμμενη ονομασια και εμεις εδώ δεν λεμε τιποτα για τους ‘’Ντοπιανους’’ που ουσιαστικα συνετελεσαν και συνεχιζουν να ριχνουν νερο στον ξενο μυλο, είναι προβλημα που θα το λυσουν, ισως, οι Ψυχιατροι του μελλοντος.3 σχόλια:

 1. Με δεδομένο ότι το 45-50% περίπου των ψηφοφόρων στις εθνικές εκλογές θα απέχει ή, θα ψηφίσει "Ακυρο & Λευκό", θέλω να δω...το ΚΚ"Ε", θα το ψηφίσουν πάνω από δύο ψηφοφόροι(λόγω συγγενικών δεσμών με τους υποψήφιους του)από τους υπόλοιπους πενήντα ψηφοφόρους;;;
  Διότι, αν έχει περισσότερες ψήφους, αυτό το διαχρονικά ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ κόμμα-συνονθύλευμα κακοποιών στοιχείων-τότε είμαστε άξιοι της μοίρας μας. Τελεία και παύλα.-

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ ΚΟΜΙΤΑΤΖΗΔΕΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΣΑΡΑΚΗΝΟΙ ΤΟΥ ΙΜΠΡΑΗΜ ΠΑΣΑ ΡΙΨΑΣΠΙΔΕΣ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΠΕΤΑΣΜΑΤΟΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΞΕΝΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΙΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΟ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟ ΚΚΕ .
  Αυτό το ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΣΤΑΛΙΝΙΚΟ ΜΟΡΦΩΜΑ είναι η Μεγαλύτερη Απειλή για την Πατρίδα μας . Είναι ο Μεγαλύτερος Εφιάλτης που έχει γνωρίσει η χώρα μας . Αποτελούν την Πέμπτη Φασιστική Φάλαγγα των Ισχυρών της Γης για να διαλύσουν την Ελλάδα . Οι Προδοσίες και τα Εγκλήματα των ΑΛΗΤΑΡΑΔΩΝ κομμουνιστών είναι ΜΥΡΙΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ και αποτελούν ΝΤΡΟΠΗ για την ανθρωπότητα . ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΒΙΑΖΟΥΝ ΣΑΝ ΤΑ ΚΤΗΝΗ . Δεν έχουν ανθρωπιά μέσα τους οι ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ . Κάθε μέρα χτυπούν πισώπλατα την Πατρίδα μας . Μισούν τον Πολιτισμό , την Ιστορία και τις Παραδόσεις του τόπου μας τα ΜΠΑΣΤΑΡΔΑ του Κεμάλ Μουσταφά Πασά .
  Σας έχουμε Χεσμένους ΡΕ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ του ΚΚΕ ΑΛΗ ΠΑΣΑ και φτύνουμε τον Κοπρίτη Μαρξ .
  Η ιδεολογία σας είναι για τους πιθήκους της Παλαιολιθικής Εποχής .
  5.000 χρόνια π.χ , Μεσαίωνας , Σκοτάδι , Τρόμος και Φρίκη αποτελούν τα Πρότυπα σας .
  ΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ ΤΟΥ 4ου ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΥ ΡΑΙΧ .

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Οι Εβραίοι γνωρίζουν τα ΠΑΝΤΑ για την ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΚΕ από την ίδρυση του μέχρι σήμερα . Ο Ραβίνος τους βρίζει με προσβλητικές εκφράσεις και ΚΑΝΕΙΣ από αυτούς δεν έχει το ΘΑΡΡΟΣ να απαντήσει . Τους Φτύνει τον Μαρξ και τους αποκαλεί άπλυτους , αναρχοκουμούνια και δειλούς . Είναι ΟΛΟΙ τους ΚΟΤΕΣ και ΛΟΥΛΟΥΔΕΣ .
  Το ΚΚΕ /ΚΛΟΥ ΚΛΟΥΞ ΚΛΑΝ έχει εκατοντάδες εκατ. καταθέσεις σε ξένες τράπεζες . Είναι οι χιλιάδες ΝΤΕΝΕΚΕΔΕΣ ΜΕ ΧΡΥΣΕΣ ΛΙΡΕΣ που τους έδωσαν στην κατοχή οι φίλοι τους Άγγλοι Ιμπεριαλιστές και Αποικιοκράτες για να διαμελίσουν την Ελλάδα . Αυτά τα χρήματα μέσω Σοβιετικής Ένωσης διαφυλάχτηκαν κρυφά από όλους για να συνεχίσουν το ΣΚΟΤΕΙΝΟ τους ΕΡΓΟ Υποδούλωσης της Μακεδονίας μας στους Σλάβους .
  ΤΑ ΣΙΧΑΜΕΡΑ ΕΡΠΕΤΑ του ΕΛΕΕΙΝΟΥ δεν θα ησυχάσουν εάν δεν δουν την Ελλάδα κατεστραμμένη σε όλη την Επικράτεια . Οι μεγάλες απεργίες του ΠΑΜΕ / ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ έχουν στόχο να τσακίσουν την Ελληνική Οικονομία και να δημιουργήσουν στρατιές ανέργων για να μπορέσουν ΕΥΚΟΛΑ οι Τοκογλύφοι να την υποτάξουν .
  Ένας Λαός χωρίς Εθνική Συνείδηση δεν έχει καμία Ελπίδα να σταθεί ΟΡΘΙΟΣ .
  Οι κομιτατζήδες του ΞΕΝΟΦΕΡΤΟΥ ΚΚΕ το γνωρίζουν καλά αυτό και ισοπεδώνουν Παραδόσεις χιλιάδων χρόνων .
  Αρουραίοι των Υπονόμων συκοφαντούν την Ιστορία και τον Πολιτισμό της Χώρας μας .
  Εφιάλτες και Σκύβαλα Σκοτεινών Δυνάμεων αποτελούν ένα ΜΑΖΩΜΑ ΦΑΣΙΣΤΙΚΩΝ και ΣΤΑΛΙΝΙΚΩΝ Αποβρασμάτων με μια Διεστραμμένη ιδεολογία Μίσους και Αίματος .

  ΑπάντησηΔιαγραφή