Τρίτη 2 Ιανουαρίου 2018

Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥ ΠΡΕΣΒΗ ΠΟΖΑΡΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΑΛΥΤΡΩΤΙΚΟ ΧΑΡΤΗ ΠΟΥ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΙ ΩΣ ΠΟΥ "ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ" ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΡΕ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ; ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ!

Η θέση της Ελλάδας, είναι αυτή των αρχηγών των κομμάτων: οποιοδήποτε όνομα  χωρίς την  λέξη Μακεδονία.
Γράφει ο Θωμάς Αναστασιάδης
Αξιότιμε κ.Λοβέρδε
Άν κατάλαβα καλά, απ΄αυτά που διάβασα στα παρακάτω sites, θέλετε...

σύνθετο όνομα για την FYROM, που θα   περιέχει την λέξη "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ"....  { π.χ. Άνω Μακεδονία, Κάτω Μακεδονία,   και δεν ξέρω γω τι άλλη λέξη σκέφτεστε     μπροστά απ' το όνομα Μακεδονία}.
Δεν γνωρίζετε σαν Έλληνας πολιτικός ( είστε και πανεπιστημιακός, βλέπω ), ότι ο μακαρίτης  Kyro Gligorof Σκοπιανός  ων,  πρώτος πρόεδρος
<<...εμείς δεν είμαστε  Μακεδόνες αλλά είμαστε Σλάβοι...>> ???

Δηλαδή εσείς ο ΈΛΛΗΝΑΣ, γίνεστε Σκοπιανικότερος των Σκοπιανών?  

Όσον αφορά για  "αλυτρωτισμούς και διεθνείς παρεξηγήσεις", άν δεν έχετε ταξιδέψει στην χώρα τους, (όπου   βλέπεις  παντού χάρτες της "ΕΝΩΜΕΝΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ"), δείτε τους παρακάτω (1,2,3,4) χάρτες της «UNITED MACEDONIA», και θα καταλάβετε πάρα πολλά για τον αλυτρωτισμό τους. Σου ζητάνε την μισή Ελλάδα κ.βουλευτή, κι εσύ τους ονομάζεις Μακεδόνες?

Η θέση της Ελλάδας, αν θυμάμαι καλά, είναι αυτή των αρχηγών των κομμάτων: οποιοδήποτε όνομα  χωρίς την  λέξη Μακεδονία.

κ.Λοβέρδε έλεος πια. Από που κι ως που, "Μακεδόνες" οι βόρειοι γείτονές μας???

Με τιμή 
Θωμάς Αναστασιάδης
συνταξιούχος - Θεσσαλονίκη   

      ΚΟΙΝΟΠΟΙΕΙΤΑ: προς το παρόν, στους βουλευτές της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και σε ΜΜΕ.
                       
                      (*)   Τo   VIDEO 

1  H γυναίκα του Σκοπιανού Πρέσβη ποζάρει μαζί με φίλες μπροστά από τον αλυτρωτικό χάρτη. 
2  Μοναστήρι του Αγ. Ηλία στην πΓΔΜ.


3  εκδήλωση  Σκοπιανών στο Τορόντο




4  http://www.historyofmacedonia.org/ConciseMacedonia/map.html

Η Ανακοίνωση Λοβέρδου για Σκοπιανό:
«Σύνθετη ονομασία με γεωγραφικό προσδιορισμό»
«Ουδεμία επίσημη ενημέρωση από την Κυβέρνηση έχουμε σε ό,τι αφορά “το Σκοπιανό”, αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Ανδρέας Λοβέρδος.
«Υπενθυμίζουμε τη θέση της Ελλάδας για μια λύση με χρήση έναντι όλων, εσωτερική και διεθνή (erga omnes), που θα περιλαμβάνει σύνθετη ονομασία με γεωγραφικό προσδιορισμό, θα προηγείται του ονόματος Μακεδονία και συνεπώς δεν θα δημιουργεί βάση για αλυτρωτισμούς και διεθνείς παρεξηγήσεις», τονίζει ο κ. Λοβέρδος και προσθέτει:

«Και δηλώνουμε ότι η Δημοκρατική Συμπαράταξη στέκει με εμπιστοσύνη σε αυτή τη θέση».


2 σχόλια:

  1. ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ.

    ΤΙ ΖΗΤΟΥΝ ΟΙ ΣΛΑΒΟΙ ΣΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.ΤΙ ΖΗΤΟΥΝ ΤΑ ΑΠΙΣΤΑ ΣΚΥΛΙΑ....

    ΤΟ 199Ο ΕΝΑΣ ΒΟΙΔΟΓΙΑΤΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΧΕΠΑ ΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΠΗΓΕ ΚΑΙ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΜΗΝΥΣΗ ΟΤΙ Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΦΑ ΜΟΥ ΤΟΤΕ,ΦΩΝΗ, ΗΤΑΝΕ ΟΡΓΑΝΟ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΚΑΤΑ ΠΩΣ ΕΔΩΣΕ ΕΝΤΟΛΗ ΕΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΡΕΥΝΑ ΑΛΛΑ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΒΓΑΛΑ ΜΕΤΑ ΤΟ 1994 ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΟΥ Α.Π.ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ....ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΑ ΣΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΜΟΥ,ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ...ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΩΝ, ΚΡΑΤΟΣ ΛΗΤΣΩΝ....ΚΑΙ ΣΤΟ,,,ΑΤΙΜΗ ΚΡΑΤΙΚΗ ΣΦΡΑΓΙΔΑ,,,.
    ΠΡΙΝ ΤΟ 199Ο ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΔΑ ΕΝΑ ΡΘΡΟ ΜΕ ΤΟΝ ΩΣ ΑΝΩ ΤΙΤΛΟ,ΤΙ ΖΗΟΥΝ ΟΙ ΣΛΑΒΟΙ ΣΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ,,,ΚΑΙ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΣΛΑΒΩΝ ΕΚ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΗΓΕ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΑ ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ ΝΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΠΕ ΔΗΛΩΣΤΕ ΠΡΩΤΑ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΜΟΝΑΧΟ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΗΝΣΥΗ ΓΙΑΤΙ Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΚΕΙ ΕΧΕΙ ΕΔΡΑ....ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΓΝΗΣΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥΡΚΟΦΩΝΟΣ...
    ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΟ 199Ο ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΙΧΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ...ΑΠΟ.ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΞΕΝΙΤΙΑΣ, ΑΦΗΣΑ ΜΟΝΟ ,,,ΦΩΝΗ,,,ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΙΧΑΘΕΙ.
    ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΠΟΛΕΜΟΥΝ,ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΙΣΩΣ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΓΡΑΦΙΑΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΦΑΚΕΛΩΣΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΡΑΚΟΣ,ΚΟΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΒΡΥΚΟΛΑΚΑΣ..
    ΕΞΩ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟ...ΣΛΑΒΟ...ΤΟΥΚΟΦΩΝΟΙ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ...ΚΑΙ ΑΦΡΙΚΑΝΟΦΩΝΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ...ΚΑΙ ΓΚΡΕΜΙΣΜΑ ΟΛΑ ΤΑ ΤΖΑΜΙΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κατσίκης, Δανελης... Προδότες κουφάλες έρχονται κρεμάλες

    ΑπάντησηΔιαγραφή