Τρίτη 2 Ιανουαρίου 2018

“ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΤΕ” ΤΟΝ ΣΗΜΙΤΗ! ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΣΥΡΙΖΑ!


Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Επικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας”
egerssi@otenet.gr
www.egerssi.gr

Το ΠΑΣΟΚ των αυτοδύναμων κυβερνήσεων με τα μεγάλα εκλογικά...

αποτελέσματα, των Ανδρέα Παπανδρέου, Κώστα Σημίτη και Γιώργου Παπανδρέου, “πέθανε” την ημέρα που ο τελευταίος του “αυτοκράτορας” από το μαγευτικό Καστελόριζο, την Παρασκευή 23 Απριλίου 2010, ανακοινώνει την προσφυγή της Ελλάδος στον πρωτόγνωρο μηχανισμό στήριξης (;;;) βάζοντας την Πατρίδα σε μια περιδίνηση θανάτου! Ο άνθρωπος αυτός, οδηγώντας την Ελλάδα στον μνημονιακό δρόμο των μέτρων λιτότητας, είναι δολοφόνος επί της ουσίας!  
Γι΄ αυτό από το ΠΑΣΟΚ, μετά από την είσοδο της χώρας στο Μνημόνιο, άρχισαν να αυτομολούν πολλά επιφανή στελέχη του, βεβαίως για να εξασφαλίσουν το πολιτικό τους μέλλον και να ενδυναμώνουν τις τάξεις του ΣΥΡΙΖΑ του 3-4%!
Έτσι, ο ΣΥΡΙΖΑ, που ήταν αντιρρησίας των Μνημονίων έγινε κυβέρνηση και μας έφερε το δικό του Μνημόνιο από τα αριστερά, ως ακόμη ένα Συστημικό υποταγμένο κόμμα στους τοκογλύφους τραπεζίτες και στους δανειστές “εταίρους” μας στην ΕΕ!   

“Ξέθαψαν” το Σημίτη και τον Παπανδρέου…

Από τον Απρίλιο του 2010 το ΠΑΣΟΚ έγινε ένα μικρό κόμμα και στις εκλογές που ακολούθησαν βρέθηκε μεταξύ σφύρας και άκμωνος! 
Μέχρι τη στιγμή που η Πρόεδρός του, η Φώφη Γεννηματά, επινόησε την ανασυγκρότηση της ευρύτερης Παράταξής της διά μέσω της “Δημοκρατικής Συμπαράταξης” που στις εσωκομματικές εκλογές του Νοεμβρίου 2017 έλαβε το χρίσμα της Προέδρου! Από εκείνη τη χρονική στιγμή, σε όλες τις δημοσκοπήσεις που καταγράφηκαν η “Δημοκρατική Συμπαράταξη” καταλαμβάνει την τρίτη θέση στην προτίμηση των πολιτών!
Ωστόσο, για έναν νοήμονα άνθρωπο, που ζει τη δυστυχία, την φτώχια, τον εξευτελισμό των ημερών των  Μνημονίων, που πρωτίστως είναι υπεύθυνο το ΠΑΣΟΚ το οποίο ηγείται της “Δημοκρατικής Συμπαράταξης”, αυτή η δημοσκοπική άνοδος του είναι αδιανόητη! Γιατί, εύλογα θέτει στον εαυτό του το ερώτημα: μα καλά αυτός ο λαός δεν μαθαίνει ποτέ; Και δυστυχώς απάντηση δεν παίρνει!
Όταν μάλιστα, με αυτήν την “Δημοκρατική Συμπαράταξη” συμπορεύονται ο Κώστας Σημίτης και ο Γιώργος Παπανδρέου! 
Που θα έπρεπε να είναι από τα πιο μισητά πρόσωπα της Ελλάδος! Εν τούτοις, τελικά σε αυτήν την χώρα του παραλόγου, υπάρχουν πολλοί υποστηριχτές αυτών των “εγκληματιών”! 

Πανικός στο ΣΥΡΙΖΑ… 

Όμως, από το σημείο αυτό, ξεκινάει το πρόβλημα στο ΣΥΡΙΖΑ για την επόμενη ημέρα! Αφού, πρώτον: Τα δημοσκοπικά του ευρήματα είναι πολύ χαμηλά σε σχέση με τη ΝΔ και η διαφορά τους είναι της τάξεως περί των 10 ποσοστιαίων μονάδων! 
Δεύτερον: Η “Δημοκρατική Συμπαράταξη” απορρόφησε μικρά κόμματα, με τα                  οποία ενδεχομένως ο ΣΥΡΙΖΑ θα μπορούσε να συνεργαστεί μετεκλογικά, όπως άλλωστε έπραξε με τους δοσίλογους των “Ανεξάρτητων Ελλήνων”, που πλέον δεν βρίσκουν την ψήφο τους! Και τρίτον και σπουδαιότερο, η Φώφη Γεννηματά τα έχει βρει καθ΄ όλα με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και θα είναι η επόμενη κυβέρνηση, στα πρότυπα της κυβερνήσεως των Σαμαρά – Βενιζέλου!  

Σε πλήρη εξέλιξη το σχέδιο ΣΥΡΙΖΑ…

Παραπάνω έγραψα πως, ο Κώστας Σημίτης συμπορεύθηκε με τη Φώφη Γεννηματά και ήδη έχει αναλάβει κυρίαρχο ρόλο στην ενδυνάμωση της “Δημοκρατικής Συμπαράταξης”, αφού επισκέπτεται πρωτεύουσες Νομών της Επικράτειας και κάνει πολιτικές ομιλίες, με τη συνεργασία Συστημικών κύκλων σε αυτές τις πόλεις (σ.σ. όπως πρόσφατα στα Ιωάννινα)!     
Όπως επίσης έγραψα πως, ο Κώστας Σημίτης, ο Πρωθυπουργός των Ιμίων, της ΟΝΕ και του ευρώ, είναι από τα πλέον μισητά πρόσωπα στην Ελλάδα!   
Αυτό το γνωρίζουν στο ΣΥΡΙΖΑ και γι΄ αυτό τον θεωρούν “αδύναμο κρίκο” στις πολιτικές εξελίξεις που επιβουλεύονται την αποδυνάμωση της πολιτικής κυριαρχίας του ΣΥΡΙΖΑ! Αποφάσισαν λοιπόν, να χτυπήσουν αυτό το αδύνατο σημείο – κατά την άποψη των Συριζαίων - της “Δημοκρατικής Συμπαράταξης”!  
Από τη στιγμή που είναι στην Εξουσία και έχουν μάθει πλέον, να διαχειρίζονται αρκετά κομμάτια των ΜΜΕ!
Έτσι, έβγαλαν προς τα έξω πως, ο Κώστας Σημίτης είχε κάνει πολλές συναντήσεις με τον πρώην ισχυρό άνδρα της Siemens, κατηγορούμενο και φυγόδικο, Μιχάλη Χριστοφοράκο! Γιατί, σου λένε στο ΣΥΡΙΖΑ! Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι καταγεγραμμένος στην κοινή γνώμη ως φίλος της Siemens και του Μιχάλη Χριστοφοράκου! Θα πρέπει να βρούμε τρόπο να εντάξουμε στο φιλικό περιβάλλον του Χριστοφοράκου και τον Κώστα Σημίτη! Και επειδή ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να πάρει την ντουντούκα και να αρχίζει να φωνάζει για την σχέση Χριστοφοράκου – Σημίτη, έπρεπε να το κάνουν άλλοι! 

Παίζει πολιτικά παιχνίδια η Δικαιοσύνη; 

Στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων εκδικάζεται η δίκη των 64άρων για τα “μαύρα ταμεία” της Siemens, μέσω των οποίων λαδώνονταν πολιτικά κυβερνητικά πρόσωπα! Μεταξύ των μαρτύρων ήταν και η διευθύντρια του γραφείου Χριστοφοράκου στη Siemens και ουχί γραμματέας όπως την παρουσιάζουν όλα τα ΜΜΕ (σ.σ. έχουν πολύ μεγάλη διαφορά οι λέξεις) Αικατερίνη Τσακάλου! Όμως, παρότι ολοκλήρωσε την κατάθεσή της, ξαφνικά η Έδρα την κάλεσε για μια εκ νέου κατάθεση στις 21 Δεκεμβρίου 2017! Γιατί; 
Είχε κάτι επιπλέον να προσθέσει, πού δεν είχε πει στην κατάθεσή της και η οποία είχε διαρκέσει τρεις ημέρες, σε ορισμένες ημερομηνίες από την Έδρα; 
Ναι, η κ. Τσακάλου ανακάλυψε τελικά ένα νέο ημερολόγιο συναντήσεων του Μιχάλη Χριστοφοράκου και το οποίο το παρουσίαζε στην Έδρα για πρώτη φορά! Των ετών 1997 και 1998! Που ξαφνικά το βρήκε και στο εσωτερικό του έκρυβε πολιτικό “θησαυρό” για τον ΣΥΡΙΖΑ! 
Περιείχε το ημερολόγιο πολλά ραντεβού του Μιχάλη Χριστοφοράκου με τον πρώην Πρωθυπουργό Κώστα Σημίτη!  
Όμως, εγκυρότατη πηγή μας, πολύ κοντά στον Μιχάλη Χριστοφοράκο την εποχή εκείνη, μας βεβαίωσε πως ποτέ δεν υπήρξε συνάντηση Σημίτη – Χριστοφοράκου!
Και το ερώτημα είναι πολύ απλό! Γιατί η Δικαιοσύνη εμπλέκεται σε πολιτικά παιχνίδια; Διότι, αν δεν είναι έτσι, γιατί τότε δεν καλεί εκ νέου για κατάθεση τον μάρτυρα Ευάγγελο Σέκερη, ο οποίος είναι πρώην μπατζανάκης του Σαμαρά, εν ενεργεία διευθυντικό στέλεχος της Siemens και ο οποίος στην πολυήμερη κατάθεσή του ενώπιον της Έδρας έριξε πολιτικές βόμβες; Το δικαστήριο δεν έχει απορίες περί αυτών των αποκαλύψεων πού είδαν το φως της δημοσιότητας; 
Γιατί η Έδρα δεν καλεί για κατάθεση τον Σωκράτη Κόκκαλη, συνέταιρο της Siemens;
Γιατί η Έδρα δεν καλεί, τόσους και τόσους μάρτυρες πού γνωρίζουν πολλά και πού εμείς δημοσιεύσαμε τα ονοματεπώνυμά τους από τις σελίδες της Ελεύθερης Ώρας;
Τελικά, τον Κώστα Σημίτη για πολλά μπορούμε να τον κατηγορήσουμε, γι΄ αυτά που αποδεδειγμένα έκανε! Όχι όμως και γι΄ αυτά που δεν έκανε!  
Ποιους λοιπόν εξυπηρετούσε η νέα κλήτευση της μάρτυρος Αικατερίνης Τσακάλου;   

Πρωτοστατεί… η Real News του Νίκου Χατζηνικολάου…

Ο “ανεξάρτητος” δημοσιογράφος, εκδότης, σχολιαστής, παρουσιαστής, εκφωνητής κλπ Νίκος Χατζηνικολάου, θεώρησε πως αυτό το θέμα θα έπρεπε να το έχει πρωτοσέλιδο γιατί απασχολούσε ενημερωτικά το ευρύ κοινό της εφημερίδας του!
Έτσι, το Σάββατο 23 Δεκεμβρίου 2017 μας ενημέρωνε για τις 14 συναντήσεις των Σημίτη – Χριστοφοράκου! 
Τυχαία, ατυχώς; Ο Νίκος Χατζηνικολάου ξεπέρασε και τον Κώστα Βαξεβάνη!
Γι΄ αυτό η εφημερίδα θυμίζει τον “Τιτανικό”!

Σφαγή για την καρέκλα του ΠτΔ…

Πάντως, εάν διερωτάσθε, γιατί να εμπλακεί και πάλι πολιτικά ο Κώστας Σημίτης;
Θα σας απαντήσω πως, καλοβλέπει σε μελλοντική κυβέρνηση ΝΔ - “Δημοκρατικής Συμπαράταξης”, την θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας! Αυτήν που ορέγονται ο Κώστας Καραμανλής, αλλά και ο Αντώνης Σαμαράς!      
Οψόμεθα!!
πηγή: Ελεύθερη Ώρα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου