Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2018

ΣΟΚ ΣΤΟΝ ΧΟΛΑΡΓΟ-ΠΑΠΑΓΟΥ! ΠΑΡΑΙΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Ο ΧΑΡΗΣ ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ 8,5 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ ΜΕ ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ!

Παραιτείται ο Κουγιουμτζόπουλος για να πάρει 8,5 εκατομμύρια ευρώ με εγγύηση το σπίτι του


Πραγματικό σοκ προκάλεσε η δήλωση του κ. Κουγιουμτζόπουλου στο δημοτικό συμβούλιο ότι παραιτείται από δημοτικός σύμβουλος και βάζει...

εγγύηση και το σπίτι για να αλλάζει τις λάμπες του δήμου αν πρόκειται να πάρει 8,5 εκατομμύρια ευρώ
Τόσα είναι τα λεφτά που αποφάσισε να δώσει σε ιδιώτες ο δήμος για την επένδυση και τα λειτουργικά έξοδα για να αλλάξει τις λάμπες του δήμου σε led και να τις διατηρήσεις σε λειτουργία για 12 χρόνια.

Ο κ. Κουγιουμτζόπουλος πρότεινε στο δημοτικό συμβούλιο ο δήμος να απευθυνθεί στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων για χρηματοδότηση του έργου που ανέρχεται σε 2,6 εκατομμύρια ευρώ. Ο τόκος όπως υπολόγισε ο κ. Κουγιουμτζόπουλος ανέρχεται στο 1 εκ ευρώ. Ο δήμος όμως από την εγκατάσταση σωμάτων led θα γλιτώσει 9,6 εκατομμύρια ευρώ. Η δημοτική αρχή όμως αποφάσισε αυτά τα 8,5 εκατομμύρια που υπολείπονται να τα παραχωρήσει σε ιδιώτες!

«Οι λάμπες έχουν εγγύηση» παρατήρησε ο κ. Κουγιουμτζόπουλος και δεν δημιουργούν κανένα επιπλέον κόστος στην λειτουργίας τους. Αν το λειτουργικό κόστος που θα πληρώσουμε είναι 8,5 εκατομμύρια ευρώ, τότε να παραιτηθώ εγώ για να μην έχω καμία σχέση με το δήμο, να μου αναθέσετε εμένα τη δουλειά και με 8.5 εκατομμύρια σας εγγυώμαι βάζοντας εγγύηση το σπίτι μου ότι για 12 χρόνια όποια λάμπα χαλάει θα πηγαίνω και θα την αλλάζω.

Και άφησε ξερούς όλους τους δημοτικούς συμβούλους. 

1 σχόλιο:

  1. ΑΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΟΣΤΙΖΕΙ 8.500.000 €, ΝΑ ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟΤΕ 30.000 € ΜΕ ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΑΝΙΟ ΜΑΣ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή