Παρασκευή 5 Ιανουαρίου 2018

Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ TΟΥ ΝΕΑΡΟΥ ΖΕΥΓΑΡΙΟΥ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑ: "ΔΕΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΑΝ ΑΠΟ ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΗ ΤΕΛΕΤΗ, ΑΛΛΑ..."!

Ήταν ή όχι σατανιστές; Διπλή αυτοχειρία ή ένα ριψοκίνδυνο «παιχνίδι»...

που πήγε στραβά; Νέα τροπή δείχνει να παίρνει η υπόθεση του 30χρονου Γερμανού και της 23χρονης φίλης του από τη Βουλγαρία

Σύμφωνα με την αρχική εκδοχή, το λουτρό αίματος στη βίλα της Κεφαλονιάς που είχε νοικιαστεί μέσω Airbnb, αφορούσε διπλή αυτοχειρία στο πλαίσιο κάποιας σατανιστικής τελετής. Τα ευρήματα όμως στο σπίτι των Βλαχάτων φέρνουν στο προσκήνιο ένα τελείως διαφορετικό σενάριο.

Καθώς έχει αποκλειστεί εξαρχής το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας και ενώ από την αστυνομία δεν έχει εγκαταλειφθεί η εκδοχή της σατανιστικής τελετής, η ιατροδικαστής Πατρών Αγγελική Τσιόλα που εξέτασε τις σορούς του 30χρονου Γερμανού και της 23χρονης Βουλγάρας, εξηγεί ότι όλα δείχνουν πως το συμβάν ξεκίνησε ως αυτοτραυματισμός του ζευγαριού με μαχαίρια και φαλτσέτες. Κάτι όμως πήγε στραβά στο περίεργο αυτό «παιχνίδι» των δύο νέων που είχε μοιραία κατάληξη για την 23χρονη Λίλια.

Σε δηλώσεις της στην εφημερίδα «Πατρίς», η ιατροδικαστής υποστηρίζει -επικαλούμενη τα ευρήματα στο σπίτι των Βλαχάτων- ότι ο 30χρονος προσπάθησε να βοηθήσει τη σύντροφό του και να σταματήσει την αιμορραγία όταν διαπίστωσε πως το παιχνίδι του αυτοτραυματισμού «στράβωσε».

«Ξεκίνησε πιθανότατα ως αυτοτραυματισμός και των δύο, καθώς υπάρχουν τα στοιχεία που δείχνουν ότι προσπαθούν μόνοι τους να το κάνουν. Επειδή πρόκειται για αγγεία, αν αυτό “στραβώσει” για οποιοδήποτε λόγο, ο θάνατος μπορεί να επέλθει οποιαδήποτε στιγμή», είπε στην εφημερίδα «Πατρίς» η κυρία Τσιόλα.

Όπως εκτιμά, ο 30χρονος αντιλήφθηκε πιθανότατα την αρνητική εξέλιξη με τον αυτοτραυματισμό της 23χρονης και προσπάθησε να προλάβει τον θάνατό της.

«Ο 30χρονος διαπίστωσε ότι κάτι δεν πάει καλά και προσπάθησε να βοηθήσει την κοπέλα, καθώς έχουμε στοιχεία που δείχνουν ότι υπήρχε κάποιου είδους περιποίηση και φροντίδα (σ.σ. πετσέτες, κ.ά.). Αν ήταν ο στόχος τους να καταλήξουν και οι δύο, δεν θα έπαιρναν πετσέτες», επισήμανε μεταξύ άλλων.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστή, πρώτη απεβίωσε η κοπέλα, γεγονός που πιθανότατα οδήγησε τον 30χρονο Γερμανό (στη φωτογραφία πάνω) στην αυτοχειρία.

«Πρώτα απεβίωσε η κοπέλα από αιμορραγία, της οποίας ο αυτοτραυματισμός ήταν μεγαλύτερης βαρύτητας και για αυτό πήρε άλλη τροπή. Ο άνδρας καρφώθηκε με μαχαίρι στον θώρακα», αναφέρει στις δηλώσεις στην εφημερίδα η ιατροδικαστής Πατρών, ενώ σε ερώτηση για το αν ο θάνατος μπορεί να αποδοθεί σε κάποιου είδους τελετουργικό απάντησε ότι δεν βρέθηκε κάτι ιδιαίτερο που να μπορεί να αποδοθεί σε σατανιστική τελετή ή κάτι άλλο παρεμφερές.

«Δε γνωρίζουμε αν είχαν εμπλακεί σε κάτι τέτοιο, υπάρχουν κάποια ευρήματα που όμως δεν είναι αποδεικτικά», ήταν η χαρακτηριστική απάντησή της.

Αλλά και ένας φίλος της Λίλιας, ο Ντάνιελ Ζέκοφ (επίσης από την Βουλγαρία) υποστηρίζει ότι ο θάνατός της δεν έχει καμία σχέση με τον σατανισμό και πιθανολογεί ότι η 23χρονη έπασχε από κατάθλιψη.

«Οι αστυνομικοί δεν έπρεπε να κλείσουν την υπόθεση της αναζήτησής της. Το ήξερα ότι κάτι κακό θα της συνέβαινε, είμαι συγκλονισμένος, εύχομαι μόνο να βρήκε τη γαλήνη», δήλωσε στο «Εθνος». «Φοβόμουν ότι την είχαν απαγάγει μέλη της μαφίας των οργάνων, δεν μπορώ να πιστέψω το πώς έφυγε. Η Λίλια δεν είχε καμία σχέση με τον σατανισμό. Ούτε ναρκωτικά έκανε, ούτε είχε περίεργες συμπεριφορές. Ήταν ένα εξαιρετικό άτομο που αγαπούσε τη μουσική, τη μέταλ κουλτούρα. Το γκόθικ στυλ και μερικές πεντάλφες (φωτ. κάτω) δε σημαίνουν ότι κάποιος λατρεύει τον σατανά», σημειώνει.

«Δεν ήταν ούτε χαζή, ούτε ένα κοριτσάκι που δεν σκεφτόταν. Αντιθέτως, το μόνο που ξέρω ήταν ότι ήταν μάλλον άθεη και αντιμετώπιζε κριτικά τη ζωή. Είχε σίγουρα πολύ περισσότερο βάθος από πολλούς άλλους που μιλούν για εκείνη σαν να τη γνώριζαν», λέει για την 23χρονη ο φίλος της.

«Η κατάθλιψη μπορεί να οδηγήσει σε λάθος μονοπάτια ακόμα και τον πιο σοφό άνθρωπο. Τελευταία φορά την είδα λίγο καιρό προτού εξαφανιστεί. Δεν έδειχνε να την προβληματίζει κάτι, ούτε είχε άσχημες σχέσεις με την οικογένειά της», προσθέτει ο Ζέκοφ, ενώ για τον 30χρονο φίλο της, λέει ότι δεν τον γνώριζε ούτε ο ίδιος ούτε οι υπόλοιποι φίλοι της 23χρονης.

«Η αστυνομία πρέπει να ψάξει να βρει τι άνθρωπος ήταν αυτός. Εμείς δεν τον ξέραμε, ούτε είχαμε ακούσει γι’ αυτόν. Εύχομαι η Λίλια να μην πόνεσε, να έφυγε χωρίς φόβο και η ψυχή της να αναπαυθεί», καταλήγει.

Η ίδια πάντως, όπως αναφέρει η εφημερίδα, στις 8 Αυγούστου είχε ξεκαθαρίσει ότι δεν θέλει πλέον να έχει καμία επικοινωνία με την οικογένειά της.

«Έχω λάβει την απόφαση να ζήσω μόνη και μακριά από την οικογένειά μου. Θέλω να κάνω ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή μου. Επιθυμία μου είναι να διατηρήσω κρυφή την τοποθεσία μου. Θέλω να κάνω ένα νέο ξεκίνημα. Είμαι καλά. Σταματήστε να με αναζητείτε», είχε πει η ίδια η Λίλια στις γερμανικές αρχές που επικοινώνησαν μαζί της, με αποτέλεσμα να κλείσει οριστικά ο φάκελος της αναζήτησής της.

1 σχόλιο:

  1. ΕΞΕΤΑΣΗ ΓΙΑ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΕΠΑΦΗ,ΕΚΑΝΕ Ο ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ;
    ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ..............ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙ ΛΕΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή