Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου 2018

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ-ΘΡΑΣΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ: ΓΥΡΙΖΕΙ ΑΠΟ ΜΑΓΑΖΙ ΣΕ ΜΑΓΑΖΙ ΚΑΙ ΨΑΧΝΕΙ ΔΩΡΟΘΕΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΨΕΙ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΛΑΧΕΙΟΦΟΡΟ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΡΗΜΑΞΕΙ! Η ΚΑΦΑΝΤΑΡΗ ΘΑ ΚΟΨΕΙ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΜΑΡΩΝΕΙ ΣΑΝ ΓΥΦΤΙΚΟ ΣΚΕΡΠΑΝΙ ΜΕ ΤΑ ΔΩΡΑ ΤΩΝ ΤΣΑΚΙΣΜΕΝΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΩΝ!!!


Δείτε το παραπάνω έγγραφο και την πρόκληση που το συνοδεύει. Ο ΣΥΡΙΖΑ-Χολαργού-Παπάγου κόβει την πίτα του το προσεχές Σάββατο και ...


οι επιτελείς της εκδήλωσης,φέρνουν γύρα όλα τα καταστήματα Χολαργού-Παπάγου ζητώντας δώρα για να τα βγάλουν σε λαχειοφόρο! Ναι, ο ΣΥΡΙΖΑ που έχει τσακίσει με εξοντωτική φορολογία όλες τις επιχειρήσεις, ο ΣΥΡΙΖΑ που έχει ρημάξει τους επαγγελματίες δεν ντρέπεται να μπαίνει στις επιχειρήσεις και να ζητάει δώρα από τους πολύπαθους επαγγελματίες! Για να κάνει το...κομμάτι της η κυρία Καφαντάρη με τα όποια λεφτά έχουν απομείνει στους επαγγελματίες, να κόψει την βασιλόπιτα και να φανεί ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ...μοιράζει πρωτοχρονιάτικα δώρα με λαχειοφόρο! 
Δεν έχουν καμία ντροπή οι του ΣΥΡΙΖΑ! Και έχουν κατακλέψει τον κοσμάκη και μπαίνουν στα μαγαζιά ζητώντας δώρα για τη λαχειοφόρο τους! Και ιδού τι τους απαντάνε όταν οι επαγγελματίες τους λένε "μας ρημάξατε": "Κάντε υπομονή, τον Αύγουστο βγαίνουμε μια και καλή από τα Μνημόνια"! Παρουσιάζονται και ως σωτήρες από πάνω!!!

2 σχόλια:

  1. Μαύρα Κοράκια με Νύχια Γαμψά ανθέλληνες συριζαίοι , δωσίλογοι και ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ της ΞΕΝΟΦΕΡΤΗΣ αριστεράς κόβουν πίτες και κάνουν πάρτι την ώρα που εκατοντάδες χιλιάδες Ελληνικές οικογένειες λιμοκτονούν .
    Μαύρη Μαυρίλα σαν την ΧΟΛΕΡΑ κατασπαράζει την ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ αρπάζοντας χιλιάδες σπίτια Ελλήνων για να τα χαρίσουν στους ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ
    και αυτοί ......... κάνουν πάρτι με ΟΥΙΣΚΙ ΧΑΒΙΑΡΙ ΚΑΙ ΤΣΕ ΓΚΕΒΑΡΑ .
    ΦΏΧΕΙΑ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΚΑΙ ΑΓΡΙΟΙ ΦΟΡΟΙ ρημάζουν τον τόπο μας και μια ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ της ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ είναι έτοιμη να πουλήσει την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ ΣΕ ΞΕΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΞΩΘΕΝ ΕΝΤΟΛΗΣ .
    Χιλιάδες πεθαίνουν έξω από τα Νοσοκομεία ΑΧΟΥΡΙΑ γιατί δεν έχουν χρήματα . Εκατ. οι άνεργοι και εκατ, οι μη προνομιούχοι βλέπουν τους αριστερούς ΑΛΗΤΕΣ να ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΣΑΡΚΕΣ ΜΑΣ .
    ΑΝΑΘΕΜΑ ΣΑΣ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΩΝ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι ΠΡΟΔΟΤΕΣ κομμουνιστές πούλησαν την χώρα σε ΞΕΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ και εξαθλίωσαν τον Ελληνικό Λαό με αμέτρητους ληστρικούς φόρους και Οθωμανικά χαράτσια . Οι ίδιοι περνάνε καλά γιατί φρόντισαν και διόρισαν στο Δημόσιο και τα εγγόνια τους . Έχουν στα σπίτια τους 5 και 6 χιλιάδες ευρώ τον Μήνα απολαμβάνοντας τα ΑΓΑΘΑ του ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ πλουσιοπάροχα . Τα ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχουν οίκτο για ΚΑΝΕΝΑΝ και είναι ικανοί να πουλήσουν και την Μάνα τους για να ικανοποιήσουν τους ΓΚΕΣΤΑΠΙΤΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ της πρώην κομμουνίστριας και ΛΕΣΒΙΑΣ Μέρκελ .
    Οι ΑΛΗΤΕΣ κομμουνιστές του ΣΥΡΙΖΑ μαζί με τους ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΥΣ του ΒΡΟΜΟ ΡΟΥΒΙΚΩΝΑ απειλούν να αιματοκυλήσουν 2 εκατ. Έλληνες την Κυριακή στο Σύνταγμα για την Μακεδονία .
    Κανένα ΤΣΟΓΛΑΝΙ από αυτά τα ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ του ΑΛΗ ΠΑΣΑ δεν νιώθει την
    ανάγκη να καταθέσει λίγα λουλούδια για όσους έπεσαν για την Ελευθερία της Ελλάδας .
    ΚΑΤΑΡΑ ΚΑΙ ΧΟΛΕΡΑ ΣΑΠΙΛΑ ΚΑΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣ ΠΙΝΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ .
    Θα έρθει μέρα που θα πληρώσουν ακριβά για την ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ του Ελληνικού Λαού .
    ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΑΚΡΙΒΑ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥΣ .
    ΓΕΜΙΣΕ Ο ΤΟΠΟΣ ΔΩΣΙΛΟΓΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή