Σάββατο 10 Μαρτίου 2018

"Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΤΙΜΩΡΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΜΕ -3 ΒΑΘΜΟΥΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΒΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΝΟΜΙΚΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ! ΤΙΜΩΡΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΥΠΑΙΤΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ, ΕΝΩ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΠΟΤΕ. ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΝΤΑΙ ΕΥΘΕΩΣ ΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ! ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΞΕΧΑΣΑΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ"!

Το Sport24.gr βρέθηκε στα γραφεία της ΕΠΟ και σας μεταφέρει τις εξελίξεις για την εκδίκαση της έφεσης του ΠΑΟΚ για το -3 και τις δύο...

αγωνιστικές κεκλεισμένων μετά τα όσα συνέβησαν πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό με τον τραυματισμό του Όσκαρ Γκαρθία.

Κατά τη διαδικασία το λόγο πήρε ο νομικός του ΠΑΟΚ, Λάκης Σημαιοφορίδης, ο οποίος μίλησε για "βιασμό της νομικής νοημοσύνης", μεταξύ άλλων.

"Είμαι ήπιος στους χαρακτηρισμούς μου, αλλά βλέπω έναν βιασμό της νομικής μου νοημοσύνης. Έρχεται το πρωτοβάθμιο όργανο και λέει ότι ο αγώνας δεν τελέστηκε με υπαιτιότητα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και να της επιβληθεί χρηματική ποινή.

Για να προχωρήσουμε στο εδάφιο που αφορά σε αφαίρεση βαθμών, πρέπει να έχουμε διακοπή αγώνα. Αν έχουμε μη έναρξη, δεν μπορεί να έχουμε διακοπεί. Πώς μας τιμωρούν με τη διακοπή; Εκτός και αν ξεχάσαμε την ελληνική γλώσσα.

Είναι δυνατόν να παίρνονται τέτοιες αποφάσεις; Το διάβασα και έπεσα από τα σύννεφα. Φτάνουμε στον παραλογισμό. Παραβιάζονται ευθέως οι κανονισμοί.

Έρχεται ο κ. Αρετόπουλος με τη συμπληρωματική του και έχει υπερκεράσει τους πάντες και αναφέρεται σε διακοπή. Αν αυτό δεν είναι μεμπτό, τότε τι είναι; Μιλάνε όλοι για μη έναρξη. Εκτός αν αγνοεί την ελληνική γλώσσα. Παρεκτός και το κάνει για άλλους λόγους. Δεν υπάρχει καμία τήρηση του τύπου κ. πρόεδρε.

Ειλικρινά θα εκπλαγώ αν εξομοιώσετε τις δύο αυτές έννοιες. Ή θα τιμωρήσετε επειδή δεν ξεκίνησε ο αγώνας, είτε επειδή διεκόπη. Δεν μπορείτε να κάνετε κάτι άλλο. Με συγχωρείτε που μιλάω έτσι", υποστήριξε ο Λάκης Σημαιοφορίδης.
Sport24.gr

1 σχόλιο:

  1. ΕΓΩ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΗΣΑΙ ΠΟΤΕ ΠΩΣ ΛΟΙΠΟΝ ΔΙΑΚΟΠΗΚΑΙ??? ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΜΩΣ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟ ΣΚΟΡ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΤΑΙ Ο ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ??? ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΙΧΑΝ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΛΕΟΦΩΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΕ ΕΝΑ ΓΗΠΕΔΟ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΠΟΥ ΠΕΤΑΧΘΗΚΑΙ ΜΙΑ ΦΩΤΟΒΟΛΙΔΑ 2 ΩΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΤΙΜΩΡΙΕΣ !!!!! ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΑΟ--ΠΑΟΚ ΜΕ ΤΟΝ ΙΒΙΤΣ ΕΚΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΔΙΑΚΟΠΗΚΑΙ !!! ΤΩΡΑ ΑΝ Ο ΙΒΙΤΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΠΕΘΑΜΕΝΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΤΥΠΗΣΑΙ ΕΝΑ ΑΔΕΙΟ ΚΟΥΤΙ ΜΠΥΡΑΣ ΚΑΙ Ο ΓΚΑΡΘΙΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΤΥΠΗΣΑΙ ΕΝΑ ΡΟΛΟ ΠΟΥ ΜΑΛΙΣΤΑ ΗΤΑΝ ΞΕΤΥΛΙΓΜΕΝΟ ΚΑΤΑ ΤΑ 2/3 ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΦΑΠΕΣ !!!!!! ΕΙΝΑΙ ΞΕΦΤΥΛΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΓΙΑΤΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΕΝΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΠΟΥ ΔΕΧΕΤΑΙ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ 6 ΡΑΜΑΤΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΕΠΙΔΕΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΙΒΙΤΣ -ΓΚΑΡΘΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΘΗΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ !!!!!!!!! ΕΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΡΟΚΟΠΗ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΥΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΝΑ ΤΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΜΙΑ ΚΙ'ΕΞΩ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΝΤΡΟΠΙΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥΣ !!!!!!!!! ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΥΔΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΚΑΛΕΙΤΑΙ Ο ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΙΝΕΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή