Τετάρτη 7 Μαρτίου 2018

ΤΟ "ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΡΑΜΑ" ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΗ ΓΥΜΝΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΣΤΟΝ ΧΕΙΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ! ΜΕ....ΚΑΤΕΒΑΣΜΕΝΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΙΔΡΟΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ Ο...ΜΠΟΥΛΗΣ! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ...

Διαβάστε με προσοχή την ανακοίνωση του "Ελληνικού Οράματος". Κάνει τελατίνη τον Πάνο Καμμένο:
Δελτίο τύπου
 Ο κ. Καμμένος  αφού αποφάσισε να εμφανισθεί  μετά από τέσσερα...

24ώρα  δήλωσε ανερυθρίαστα ότι:
  1) Η Τουρκία είναι μέλος του ΝΑΤΟ και σύμμαχος μας παραβλέποντας την εχθρική και εγκληματική  στάση της εναντίον μας. 
 2) Το πολύ σοβαρό συμβάν στον Έβρο αφορά και το ΝΑΤΟ και την Ε.Ε. ρίχνοντας το μπαλάκι στους δυο αυτούς οργανισμούς ως πρός την επίλυση του θέματος, δείχνοντας ξεκάθαρα  ότι ο στρουθοκαμηλισμός του είναι δεδομένος  και χωρίς όρια. 
3) Παραδέχεται τους ισχυρισμούς της Τουρκίας περί καταπάτησης των συνόρων από τα δυο στελέχη του Ελληνικού στρατού χωρίς να γνωρίζει με αποδείξεις τι ακριβώς έγινε εκεί, και μας δείχνει ξεκάθαρα τον άκρατο ραγιαδισμό του , την υποταγή του στον "Σουλτανο" ,πράγμα που η Τουρκία δεν θα έκανε ποτέ για δικά της στελέχη αν συνέβαινε το αντίθετο ακόμη κι αν ήταν αληθινό το γεγονός. 
4) Δηλώνει ότι οι διαπραγματεύσεις θα γίνουν σε επίπεδο εκπροσώπων των ενόπλων δυνάμεων των δύο χωρών! Αγνοεί παντελώς βέβαια  ότι το συμβάν δεν περιορίστηκε σε τοπικό συνοριακό επεισόδιο για να γίνουν οι διαπραγματεύσεις  μεταξύ των Ενόπλων  δυνάμεων, αλλά έχουμε σύλληψη, αιχμαλωσία, φυλάκιση των στελεχών μας, πράγμα που σημαίνει ότι θα διαπραγματευθούν τα εκατέρωθεν ΥΠΕΞ των δυο χωρών και οι Διπλωματικές αποστολές μας. Ουσιαστικά υποβαθμίζει το γεγονός ο κ. Καμμένος και το μετατρέπει από μείζον εθνικό θέμα σε τοπικό συνοριακό συμβάν, συνηθισμένο δίχως αξία και ολέθριες συνέπειες για την εδαφική ακεραιότητα της χώρας μας. ΚΑΛΟΥΜΕ τον στρατάρχη Καμμένο που συνηθίζει να περιφέρεται με φόρμες παραλλαγής ως ετοιμοπόλεμος μπαρουτοκαπνισμένος στρατιωτικός ηγέτης να υποβάλλει την ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ του ΑΜΕΣΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου