Σάββατο 10 Μαρτίου 2018

Ο ΚΟΥΤΕΝΤΑΚΗΣ, Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΗΣΕ ΣΤΗ ΣΦΑΓΗ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ, ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ! ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΡΩΜΑΝΙΑ! ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΡΩΚΤΙΚΑ ΤΣΑΚΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΤΡΩΓΟΥΝ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ!

Σε καταγγελία-βόμβα προέβη ο Γιώργος Ρωμανιάς. Σύμφωνα με όσα αναφέρει το dikaiologitika.gr, ο κ. Ρωμανιάς σε δηλώσεις του στον ΣΚΑΪ, είπε: «Tο πρώτο πεντάμηνο (της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ) ο κ. Κουτεντάκης (νέος επικεφαλής του Γραφείου Προϋπολογισμού της Βουλής, τέως Γενικός Γραμματέας Δημοσιονομικής Πολιτικής) πήγαινε ως επικεφαλής...

κυβερνητικής αντιπροσωπείας στις Βρυξέλλες για να διαπραγματευτεί το ασφαλιστικό, η ομάδα με τον κ. Κουτεντάκη εισηγήθηκε να αυξηθεί η εισφορά για την υγεία και επί των επικουρικών συντάξεων από 0% στο 6%. Έγινε το 4% στις κύριες συντάξεις 6%, και το 0% έγινε 6% και στις επικουρικές» τόνισε χαρακτηριστικά ο πρώην Γενικός Γραμματέας Κοινωνικών Ασφαλίσεων στον ΣΚΑΪ.
«Μου κάνει εντύπωση… Η ομάδα αυτή πήγαινε και έκανε διαπραγμάτευση, δεν είχε ιδέα για το ασφαλιστικό, και διαπραγματευόταν για το ασφαλιστικό» πρόσθεσε ο κ. Ρωμανιάς.

Σύμφωνα δε με τον εργατολόγο, η αύξηση στις κύριες και στις επικουρικές συντάξεις ήταν πρόταση της κυβέρνησης, όχι των δανειστών. «Πουθενά δεν ισχύει στην Ευρώπη ούτε στην Ελλάδα δεν ίσχυε, ίσχυσε με πρόταση της Ελληνικής κυβέρνησης» ανέφερε χαρακτηριστικά.
Αυτό το τρωκτικ'ό λοιπόν που κατέδφαξε τους συνταξιούχος θα αμείβεται τώρα πλουσιοπάροχα από τον ελληνικό λαό, γιατί έτσι το απο΄φάσισε ο Τσίπρας. Τον επιβράβευσε για τη σφαγή του λαού!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου