Πέμπτη 5 Απριλίου 2018

ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ; "ΝΙΩΘΩ ΣΑΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ...."!


Στην Τουρκία και πιο συγκεκριμένα στη Σαμσουνσπόρ συνεχίζει την...

καριέρα του ο Γιώργος Σαμαράς. Ο διεθνής Έλληνας ποδοσφαιριστής παραχώρησε δηλώσεις στο Πρακτορείο 
Anadolu και αναφέρθηκε στο πώς περνάει στην Σαμψούντα, λέγοντας ότι έχει προσαρμοστεί απόλυτα.
«Στην Τουρκία, ιδιαίτερα τους τελευταίους μήνες, ξεκίνησα να νιώθω σαν το σπίτι μου», είπε αρχικά ο 33χρονος άσος, για να αναλύσει τους λόγους που συμβαίνει αυτό: «Με υποδέχθηκαν με ιδιαίτερη φιλοξενία στην Τουρκία. Δεν ανησυχούσα που θα μείνω στη χώρα. Δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα μεταξύ Ελλήνων και Τούρκων. Η ένταση είναι καθαρά πολιτική».
Εκφράζουμε τα συναισθήματά μας με τον ίδιο τρόπο, το φαγητό και η μουσική μας είναι σχεδόν ίδια. Όταν ταξιδεύω στην Κωνσταντινούπολη, τη Σμύρνη και τα Άδανα, βλέπω παρόμοια πράγματα με την Ελλάδα. Είμαστε γείτονες και μοιραζόμαστε πολλά κοινά πράγματα».
Όσο για το ποδόσφαιρο στην Τουρκία, είπε πως στη γειτονική χώρα «αγαπούν το ποδόσφαιρο όσο και οι Έλληνες, υποστηρίζω τη Φενερμπαχτσέ στην Τουρκία, αλλά ο καλύτερος παίκτης στην Τουρκία είναι ο Ρικάρντο Κουρεσμά του Μπεσίκτας».
Αναφερόμενος στην τρίτη θέση της Τουρκίας στο Μουντιάλ του 2002, είπε: «Έχουν γίνει πολλές αλλαγές στην εθνική ομάδα της Τουρκίας, με νέα πρόσωπα, νέους παίκτες. Κερδίσαμε τον τίτλο του Euro 2004 και ξεκινήσαμε εκ νέου, νομίζω ότι η εθνική ομάδα της Τουρκίας ανανεώνεται».
                http://www.oparlapipas.gr

1 σχόλιο:

  1. Καλά-καλά, μάζεψε τώρα τα μπογαλάκια σου σιγά-σιγά και έλα προς Αθήνα μεριά, γιατί σε βλέπω "αιχμάλωτο" και σένα. Ή μήπως νομίζεις ότι θα κάνει κάποια εξαίρεση ο ημιπαράφρονας Ερντογάν για σένα Σαμαρά, επειδή κλωτσάς το "πετσί";
    Τώρα για το αν περνάς καλά σε μια χώρα που έχει δικτατορία τι να πούμε. Είναι προσωπικό θέμα "αισθητικής" του καθενός...!Εμένα πάντως δεν με έπεισες ότι αυτή η μογγολική φάρα ομοιάζει έστω και κατ' ελάχιστο στο Γένος των Ελλήνων. Αν εσύ δεν ξέρεις από που "κρατάει η σκούφια σου" είναι δικό σου πρόβλημα "σαμαρά..."

    ΑπάντησηΔιαγραφή