Τρίτη 3 Απριλίου 2018

Ο ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΣ ΟΔΗΓΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΑΝ ΠΡΟΒΑΤΟ ΣΤΗ ΣΦΑΓΗ! ΠΑΜΕ ΣΕ ΔΙΕΘΝΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΝΑ ΟΝΟΜΑΣΤΟΥΝ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" ΧΩΡΙΣ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ! ΚΟΤΖΙΑΣ: 'ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ ΓΙΑ ΛΥΣΗ"!

Χωρίς καμία εγγύηση, με μόνη την επιθυμία του να δώσει το όνομα...

"Μακεδονία" στα Σκόπια, ο προδότης Κοτζιάς δηλώνει περισσότερο αισιόδοξος για λύση, οδηγώντας πρακτικά την Ελλάδα στο σφαγεί. Εν'ώ η θέση των Σκοπίων είναι ξεκάθαρη και αμετακίνητη "δεν αλλάζουμε το Σύνταγμά μας", ο Κοτζιάς αντλεί αισιοδοξία μόνον από την επιθυμία του να τελειώνει εδώ και τώρα. 
Σύμφωνα λοιπόν με όλες τις πληροφορίες πάμε σε διεθνή συμφωνία με το ζήτημα της αλλαγής του Συντάγματος των Σκοπίων να πάει στις καλένδες.
Οι νέες επαφές ορίζονται για μετά το Πάσχα. Συγκεκριμένα, οδεύουμε σε νέα τριμερή στις 12 Απριλίου, ανάμεσα σε Κοτζιά, Ντιμιτρόφ και Μάθιου Νίμιτς.

Μετά την τριμερή της Βιέννης, οι δυο υπουργοί θα συναντηθούν την Πέμπτη του Πάσχα αφού πρώτα ενημερώσουν Ελλάδα και Σκόπια για την πορεία των συζητήσεων.

Νέος κύκλος επαφών Αθήνας-Σκοπίων
Ήδη ο Νίκος Κοτζιάς ξεκίνησε σειρά επαφών και ενημέρωσης των πολιτικών αρχηγών, ενώ από την πλευρά του Νικολά Ντιμιτρόφ ενημέρωσε τον Σκοπιανό Πρωθυπουργό Ζόραν Ζάεφ για τα αποτελέσματα των διαπραγματεύσεων της Βιέννη. Ενδεικτικό είναι το γεγονός ότι πρωθυπουργός των Σκοπίων δήλωσε, μετά τη συνάντηση, περισσότερο αισιόδοξος για την εξεύρεση λύσης στο ονοματολογικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου