Πέμπτη 5 Απριλίου 2018

ΕΝΤΟΝΗ ΟΡΓΗ ΤΙΓΚΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΚΔΟΤΗ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ "ΘΟΡΥΒΟΣ" ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΕΥΧΩΝ ΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥ: "ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΖΗΤΗΣΑ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΤΕ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΑΣ. Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ... ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΔΕΝ ΤΗΡΕΙ ΙΣΕΣ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΕ ΣΤΟ ΕΝΤΥΠΟ ΣΑΣ.."! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΛΗ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ!

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ

Δελτίο Τύπου 13
                                                         4 Απρ.2018
Επιστολή Κώστα Τίγκα
Διάψευση Δημοσίευσης Ευχών
Στo «Θόρυβο»
Την Εφημερίδα του Δημάρχου!!!

Κύριε Παπαγεωργίου,
Εκδότη και Διευθυντή της εφημερίδας «Θόρυβος», Θα θέλαμε με την...

επιστολή μας αυτή να σας εκφράσουμε την έντονη ενόχλησή μας για τη δημοσίευση ευχών του Κώστα – Πολυχρόνη Τίγκα επικεφαλής της παράταξής μας για το Πάσχα στην εφημερίδα σας. ΟΥΔΕΠΟΤΕ αποστείλαμε και προφανώς ΟΥΔΕΠΟΤΕ ζητήσαμε τη δημοσίευση στην εφημερίδα σας, την εφημερίδα «Θόρυβος», κειμένων ή ευχών όπως «εν προκειμένω» που χωρίς την έγκρισή μας πράξατε.
Τούτο είναι πράξη απόλυτα συνειδητή δεδομένου ότι όπως και στο παρελθόν είχαμε πει και επαναλαμβάνουμε και σήμερα σε εφημερίδες που δεν τηρούν ίσες αποστάσεις εμείς δεν δημοσιεύουμε ούτε κείμενα ούτε ευχές. Η εφημερίδα σας δεν τηρεί ίσες αποστάσεις και μπορεί να χαρακτηριστεί ως η εφημερίδα του Δημάρχου, αφού σε κάθε φύλλο υπάρχουν Ειδήσεις και Φωτογραφίες μόνο του Δημάρχου και της παράταξής  του. Στο   τελευταίο λ.χ. φύλλο 23 του Μαρτίου 2018, 
υπάρχουν 
31 Φωτογραφίες του Δημάρχου και Στελεχών του
Κύριε Παπαγεωργίου,
Η παράταξή μας και εγώ δεν συμμετέχουμε σε στημένα παιχνίδια και παρακαλούμε η παρούσα διάψευση να δημοσιευθεί στο επόμενο φύλλο σας, στην ίδια ακριβώς θέση(2η σελίδα), όπου υπάρχουν τώρα οι υποτιθέμενες ευχές μας, ευχές που ΠΟΤΕ δεν σας αποστείλαμε.
      Σας ευχόμαστε «ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ» και «ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ».




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου