Κυριακή 1 Ιουλίου 2018

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΡΑΒΑΝΙΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΓΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΙΤΑΛΙΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΔΕΧΤΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΡΟΣΦΥΓΑ, Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΧΤΕΙ ΟΛΟΥΣ!!!

Την άμεση επιστροφή στην Ελλάδα και την Ισπανία, ακόμη και σε...

διάστημα εφτά ημερών, των προσφύγων που θα εντοπίζονται είτε στη Γερμανία είτε στα σύνορά της με την Αυστρία, και που για πρώτη φορά καταγράφηκαν στην Ελλάδα, προβλέπει κατά πληροφορίες η συμφωνία μεταξύ Βερολίνου, Αθήνας και Μαδρίτης.

Ταυτόχρονα η Γερμανία δεσμεύεται να κλείσει τις εκκρεμείς υποθέσεις επανένωσης οικογενειών, επιτρέποντας στους συγγενείς που ζουν στην Ελλάδα και την Ισπανία να μεταβούν στη Γερμανία.

Σύμφωνα με το Γερμανικό Πρακτορείο Ειδήσεων, η Γερμανία έχει συνάψει μέχρι τώρα συμφωνία με 16 κράτη-μέλη της ΕΕ. Ωστόσο, η Ουγγαρία διέψευσε ότι έχει έρθει σε συμφωνία με το Βερολίνο, όπως αναφέρουν οι συγκεκριμένες πληροφορίες.

Την ίδια ώρα, θετικό για την Ελλάδα εκτίμησε πως είναι το ισοζύγιο της συμφωνίας με τη Γερμανία και την Ισπανία ο Δημήτρης Βίτσας, μιλώντας στο ρωσικό πρακτορείο Sputnik. Ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής δήλωσε ότι «το βασικό ζήτημα είναι να απελευθερώνονται οι επανενώσεις οικογενειών από την Ελλάδα προς τη Γερμανία».
http://www.athensvoice.gr/politics/456451_symfonia-verolinoy-athinas-amesi-epistrofi-prosfygon-stin-ellada (τίτλος: δικός μας)

1 σχόλιο: