Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2018

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο 20ΧΡΟΝΟΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΠΟΥ ΒΙΑΣΕ 3ΧΡΟΝΟ ΑΓΟΡΑΚΙ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΝΑ! ΘΑ ΤΟΝ ΑΠΕΛΑΣΕΤΕ Ή ΘΑ ΤΟΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΤΕ ΣΥΝΤΟΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ "ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ";

Ο ιατροδικαστής επιβεβαίωσε την κακοποίηση του μικρού αγοριού - Ο 20χρονος συνελήφθη χθες και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα
Στη δημοσιότητα έδωσε η Ελληνική Αστυνομία τα στοιχεία ταυτότητας ...

και τις φωτογραφίες του 20χρονου αλλοδαπού που συνελήφθη χθες για τον βιασμό ενός αγοριού 3 ετών στο hotspot της Αγίας Ελένης στα Ιωάννινα.

Πρόκειται για τον: ALSHAHADA THAMER του MAJID και της SANA, που γεννήθηκε στις 17.07.1998 στη Συρία.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας ενός μηνός, σύμφωνα με την Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία των ανηλίκων, του κοινωνικού συνόλου και στην ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των σχετικών αδικημάτων.

Το τρίχρονο αγοράκι φιλοξενείται μαζί με την 30χρονη μητέρα του στο Κέντρο Φιλοξενίας Προσφύγων της Αγίας Ελένης στα Ιωάννινα.

Η άτυχη γυναίκα έπαθε σοκ είδε το παιδί της να επιστρέφει αιμόφυρτο και κλαίγοντας από τους αφόρητους πόνους από τις αθλητικές εγκαταστάσεις του Κέντρου Φιλοξενίας, όπου έγινε ο βιασμός. Αμέσως, η μητέρα του το μετέφερε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων, όπου εξετάστηκε από τους γιατρούς της Παιδιατρικής Κλινικής και στη συνέχεια από ιατροδικαστή, ο οποίος επιβεβαίωσε τη σεξουαλική κακοποίηση.

09112018hpeirosdhmosiopoihsh002
syros
syros2
Πρώτο Θέμα (τίτλος: παραλλαγμένος από εμάς)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου