Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2018

ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ: ΔΕΝ ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΜΕ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ!

Δεν καταθέτουμε φέτος προτάσεις για τον προϋπολογισμό
Για πρώτη φορά φέτος μετά από πέντε χρόνια διοίκησης η Δημοτική...

Παράταξη 8 Προτάσεις, δεν θα καταθέσει τις παρατηρήσεις της για τον προϋπολογισμό του 2019, καθώς δεν το θεωρούμε ούτε πρέπον ούτε αναγκαίο.

Πρώτα από όλα διότι έξι μήνες πριν από τις εκλογές, στο τελευταίο βήμα της θητείας μιας δημοτικής αρχής δεν έχει κανένα νόημα να προσπαθήσεις να αλλάξεις τις πολιτικές επιλογές πέντε χρόνων.

Η νέα δημοτική αρχή που θα εκλεγεί τον Μάιο θα έχει καταθέσει πρόγραμμα στην τοπική μας κοινωνία και θα έχει λάβει νωπή την λαϊκή εντολή να το υλοποιήσει.

Δεύτερον διότι και αυτός ο προϋπολογισμός όπως και οι τέσσερις προηγούμενοι, δεν ασχολείται με κανένα από τα σημαντικά θέματα του Δήμου μας:

ΣΤΑΘΜΕΥΣΗ 
ΔΙΑΜΠΕΡΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ 
ΠΡΟΣΠΕΛΑΣΙΜΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ 
ΥΠΕΡΣΥΣΣΩΡΕΥΣΗ ΜΑΘΗΤΩΝ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ, 
ΣΧΟΛΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΜΙΑΣ ΠΑΛΙΑΣ ΕΠΟΧΗΣ
ΕΛΛΕΙΠΗΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΥΨΗΛΑ ΤΕΛΗ 
ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟ ΚΡΙΣΗΣ
ΕΛΛΕΙΨΗ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ
ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ
ΚΑΚΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΕΡΓΩΝ
ΕΛΛΕΙΨΗ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΜΕΤΟΧΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ
ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΜΙΚΡΟΚΛΙΜΑΤΟΣ

Και στις τέσσερις προηγούμενες περιόδους έχουμε καταθέσει συγκεκριμένες προτάσεις για την εκπόνηση Μελετών Ολοκληρωμένης Πολιτικής στα παραπάνω θέματα και μια πέμπτη περισσεύει.

Εξάλλου δεν έγινε ποτέ μια πραγματική διαβούλευση για της δράσεις του δήμου.

 Και τρίτον διότι ο προϋπολογισμός της δημοτικής αρχής απορρίπτεται επί της αρχής καθώς αυτός περιέχει την επιβάρυνση των κατοίκων με 8,5 εκατομμύρια ευρώ για τον ηλεκτροφωτισμό στους προσωπικούς λογαριασμούς της ΔΕΗ για ένα έργο αξίας 2 εκατομμυρίων ευρώ, το οποίο θα μπορούσε να το πληρώσει ο δήμος από τα ταμεία του όπου έχουν συσσωρευθεί 10 εκατομμύρια ευρώ από την φορολογία των πολιτών του Παπάγου και του Χολαργού και από τη Απαλλοτρίωση της Αττικής Οδού, λόγω απραξίας.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου