Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2018

Ο ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ, ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΣ! ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΔΙΩΞΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΣΤΗΝ ΞΕΝΙΤΕΙΑ ΚΑΙ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ Ή ΣΤΗΝ ΑΓΧΟΝΗ ΤΟΝ ΛΑΟ, ΔΗΛΩΝΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ!

Αυτός που έστειλε τους νέους στην ξενιτειά, αυτός που στέρησε τα...

όνειρα στους νέους ανθρώπους, αυτός που οδήγησε στην αυτοκτονία πολλούς συμπολίτες μας και τους συμπατριώτες μας στην ανεργία και στην εξαθλίωση, έρχεται να μας κάνει τον φιλάνθρωπο και τον αντιρατσιστή! Πρόκειται για τον κατεξοχήν ρατσιστή σε βάρος του λαού. ΔΗΜΙΟΣ! Είναι αυτός που παράκουσε το σθεναρό ΟΧΙ του λαού στους τοκογλύφους και το έκανε ΝΑΙ οδηγώντας τους Έλληνες και ειδικά τους νέους ανθρώπους στην καταστροφή: την ξενιτειά, την ανέχεια, την ανεργία, την αυτοκτονία! 
Και τώρα, με τη ρατσιστική επίθεση σε βάρος του Έλληνα Αντετοκούνμπο επωφελείται από το γεγονός για να εμφανιστεί ως αντιρατστιστής! Μιλάμε για την απόλυτη ντροπή! 
Το makthes.gr γράφει για το γεγονός:
Η υπόθεση των ρατσιστικών χαρακτηρισμών κατά του παίκτη του Παναθηναϊκού Θανάση Αντετοκούνμπο, που προκάλεσε την αντίδραση του αδελφού του και σούπερ σταρ του ΝΒΑ, Γιάννη, έφτασε μέχρι το Μέγαρο Μαξίμου.

Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας φόρεσε φανέλα με το όνομα Αντετοκούνμπο και την πόσταρε στο instagram, επισημαίνοντας μάλιστα τον Γιάννη, τον Θανάση και άλλα δύο αδέλφια, τον Κώστα και τον Αλέξη.

"Σεβασμός και περηφάνια για τους ανθρώπους που γεννήθηκαν, μεγάλωσαν εδώ και έκαναν την Ελλάδα, δική τους πατρίδα. Καμία ανοχή στο ρατσισμό και το μίσος", έγραψε ο πρωθυπουργός.


tsipras-antetokounmpo.png

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου