Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2018

Ο ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ ΚΑΛΕΣΕ ΤΟΥΣ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ!

Ο πράκτορας Ιερώνυμος κάλεσε τους Ρότσιλντ να αναλάβουν το ξεπούλημα της Εκκλησιαστικής Περιουσίας
Αγιογραφία του πράκτορα Ιερώνυμου από τους πράκτορες της ΕφΣυν. Θα αλλάξουν χέρια πάρα πολλά λεφτά και περιουσίες που ο κόσμος...
εμπιστεύθηκε στην Εκκλησία κι όχι στους πράκτορες της Βουλής και της Δημοσιογραφίας.
Μετά το Χρηματιστήριο ,τα εξοπλιστικά, τους Ολυμπιακούς και τα Μνημόνια ακόμα μια τεράστια κομπίνα για την αρπαγή δημοσίου πλούτου στήνεται από τα ξένα αφεντικά και τους ελληνόφωνους πράκτορες.
Κοίτα να δεις σύμπτωση Με το που άρχισε η επίθεση με τα Μνημόνια ο πράκτορας Ιερώνυμος κάλεσε την εταιρία Cushman & Wakefield να αναλάβει το ξεπούλημα της Εκκλησιαστικής Περιουσίας κι αυτή η εταιρία συμπτωματικά…. έχει Rothschild.
Ο πράκτορας Ιερώνυμος κάλεσε τους Ρότσιλντ να αναλάβουν το ξεπούλημα της Εκκλησιαστικής Περιουσίας 2Ο πράκτορας Ιερώνυμος κάλεσε τους Ρότσιλντ να αναλάβουν το ξεπούλημα της Εκκλησιαστικής Περιουσίας 9Ο πράκτορας Ιερώνυμος κάλεσε τους Ρότσιλντ να αναλάβουν το ξεπούλημα της Εκκλησιαστικής Περιουσίας 7
Για να μην πάει το μυαλό μας στο κακό….η ΕφΣυν της Μοσάντ …έσπευσε να μας ενημερώσει καθυσηχαστικά ότι είναι η μεγαλύτερη Real Estate εταιρία στο κόσμο. Άρα “καλοί” άνθρωποι… πετυχημένοι.
Όχι τίποτα επιστήμονες στις μεγάλες κομπίνες.
Κουβέντα δεν έγραψαν για τους μαφιόζους Rothschild που ανεβάζουν κυβερνήσεις πρακτόρων ώστε η αρπαγή της Δημόσιας Περιουσίας να γίνεται με φωτογραφικούς νόμους, εγκεκριμένος από το ΣτΕ.
Κι αυτό προκειμένου να ΜΗΝ μπορούν να καταργηθούν εύκολα αυτοί οι νόμοι και για να μην καταδικαστούν ποτέ για προδοσία όσοι βουλευτές τους ψήφισαν. Θέλουν νομική κάλυψη οι προδότες γι’αυτό πριν από κάθε τέτοια κομπίνα δισεκατομμυρίων… ψηφίζουν τη νομική ασυλία όσων βάζουν την υπογραφή τους.
Όλες αυτές οι διεθνείς εταιρίες “Συμβούλων” ετοιμάζουν τα πάντα , συντάσσουν ακόμα και τους νόμους προς ψήφιση, ώστε οι κλόουν της Βουλής, να μην χρειάζεται να σκεφτούν το παραμικρό, να ψηφίσουν χωρίς να διαβάσουν λέξη και να τσεπώσουν εκατομμύρια σε μίζες ως μερίδιο από το μεγάλο κόλπο.


ΠΗΓΗΤο διαβάσαμε από το: thesecretrealtruth.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου