Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2018

ΤΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΨΙΝΑΚΗ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΚΟΨΕ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΤΟΝ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΜΕ ΤΗ ΛΙΜΟΥΖΙΝΑ ΤΟΥ! ΕΓΡΑΨΕ ΣΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΥ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΘΕΣΜΟ! "ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΡΕ;"!

Το είδαμε κι αυτό:
Ο «ξέρεις ποιος είμαι εγώ ρε;» δημαρχος Μαραθωνα σταμάτησε τη...

μαύρη λίμο του μέσα στη διαδρομή του Μαραθωνιου παρενοχλωντας τους δρομείς!
Φτάνοντας με την κουστωδία του-άλλα δυο αυτοκίνητα- σταμάτησε μέσα στη διαδρομή,ενώ οι δρομείς τον κοιτούσαν με εκνευρισμό και φυσικά απίστευτη έκπληξη (φωτό). Αναψε το τσιγάρο του μοιράζοντας τον καπνό στους αθλητές, και απαίτησε να σταματήσει ο αγώνας να περάσει.Βγήκε από το τρίτο αυτοκίνητο ένα γιουσουφάκι-μποντιγκαρντ-τεκνό κουνιστό και λυγιστό και ζητούσε να περάσει ο δημαρχος την ώρα που έτρεχαν χιλιάδες αθλητές.
-Χωρίς καμμία συναίσθηση της ιερότητας του ιστορικότερου αγώνα στον πλανήτη, χωρίς κανένα σεβασμό στους αθλητές, οι οποίοι ήρθαν από 107 χώρες, χωρίς καμμία συναίσθηση πού βρισκόταν και τι συνέβαινε εκει.
-Μια θλιβερή καρικατούρα από άλλο πλανήτη, μακρυά από τις αξίες, την γνησιότητα και την ομορφιά του αθλητισμού, που νομίζει οτι αξίζει παραπάνω από τους αθλητές επειδή τον παίζουν οι Τατιάνες και οι Πάνιες στις σκουπίδοεκπομπές τους.
Μέσα από τη μαύρη λίμο, με το τσιγάρο, με ένα λαμέ κοστούμι μπουζουκτζίδικου, νόμιζε οτι είναι στον Πανταζή ή στην Ψαρού και απαιτούσε πρώτο τραπέζι-πίστα και ιδιαίτερη μεταχείριση. Μια τραγική, κιτς εικόνα και κατάσταση βγαλμένη από τα ‘80s.

-Κι όμως κατάφερε και πέρασε! ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ο Αυθεντικός Μαραθώνιος Αθήνας, κάτι που δεν έχει γίνει ποτέ στα χρονικά, κάτι που δεν έχω δει ποτέ ξανά σε αγώνα, εγώ τουλάχιστον σε Ελλάδα ή εξωτερικό. 
Είναι ενδεικτικό ότι ΚΑΝΕΝΑΣ άλλος δεν πέρασε κατά την διάρκεια του αγώνα.
-Ένιωσα τεράστια ντροπή και προσβολή ως άνθρωπος, ως Έλληνας απέναντι στους χιλιάδες που ταξίδεψαν από όλον τον κόσμο αλλά και όλη την Ελλάδα, με άπειρες ώρες προπόνησης, κόπου, κόστους, ως γυμναστής, ως ερασιτέχνης πλέον αθλούμενος.
από 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου