Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2018

ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΤΕΙΧΩΝ! Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ ΕΔΩΣΕ ΑΔΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ ΤΟΥ "ΟΥΡΑΝΙΟΥ ΤΟΞΟΥ" ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ! ΤΟΥΣ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΝ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ! ΣΦΟΔΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΡΑΧΗΛ ΜΑΚΡΗ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΕΙ "ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ" ΟΣΟΥΣ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΣΤΙΣ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥ!


11 Νοεμβρίου 2018
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Ο Δήμαρχος Αμυνταίου, έδωσε άδεια στους Σκοπιανούς να κάνουν συνέδρια στα οποία διεκδικούν εθνική μακεδονική μειονότητα Σλαβομακεδόνων, αποκαλεί Χρυσή Αυγή όσους διαμαρτυρηθήκαμε για το...

αίσχος και λέει και ψέματα ότι δεν έδωσαν άδεια.

Δεν ντρέπεται που έδωσε άδεια για αυτό το αίσχος.

Δεν ντρέπεται να λέει ψέματα ότι δεν έδωσε άδεια, ενώ συνεδρίασαν το Δημοτικό Συμβούλιο από τον Ιούλιο και παραχώρησαν και αίθουσα να συνεδριάσουν για να ζητάνε μακεδονικές μειονότητες Σκοπιανών στα ιερά χώματα της Μακεδονίας.

Δεν ντρέπεται να αποκαλεί Χρυσαυγίτες, όσους πήγαν να διαμαρτυρηθούν για αυτή την ντροπή. 

Από πού και ως πού με αποκαλεί Χρυσαυγίτισσα; Από πότε φτάσαμε στο σημείο να φοβόμαστε να εκφράσουμε την γνώμη μας υπέρ της πατρίδος, γιατί με τα δεδομένα του κυρίου Τσίπρα και τα δικά του είμαστε φασίστες και εθνικιστές; 

Είναι ανιστόρητος που θυσιάζει στο βωμό των πολιτικών του συμφερόντων την Μακεδονική ταυτότητα.

Εγώ γεννήθηκα Μακεδόνισσα και οι πρόγονοι μου έπεσαν στις μάχες υπέρ του τόπου, κατάγομαι από τον Άγιο Παντελεήμονα Αμυνταίου, τον Πόντο και την Αν. Θράκη και νιώθω πως τρίζουν τα κόκκαλα των προγόνων μου που εξαιτίας της προδοσίας των κομιτατζήδων έσφαζαν στο χωριό μου. 

Σπούδασα και έμαθα, πως η μακεδονική γλώσσα είναι ελληνική και όχι σλαβική. 

Ανίδεοι, ανιστόρητοι και απαίδευτοι. Αίσχος.

Από πού κι ως πού έδωσαν άδεια σε Σκοπιανούς να κάνουν συνέδρια για να διεκδικούν μακεδονική μειονότητα; 

Ποιοι νομίζουν ότι είναι; Παράνομοι κι αυτοί και τα σκοπιανά τόξα και απέκλεισαν το χωριό παράνομα. Για αυτό και θα οδηγηθούν στην δικαιοσύνη να καταγράφονται όταν λευτερωθούμε από τους κατσαπλιάδες και τους κομιτατζήδες. 

Αν αυτοί που πονάμε τον τόπο μας και την Μακεδονία είμαστε ακροδεξιοί, αυτοί τι είναι; Κομιτατζήδες;

Ραχήλ Μακρή

Οικονομολόγος (MSc in Banking) – Πρώην Βουλευτής

Επικεφαλής του Μετώπου Νίκης


www.metoponikis.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου