Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2018

ΑΡΟΝ-ΑΡΟΝ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΤΑ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΑ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ! ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛ.ΑΣ. ΔΕΝ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝH! ΤΡΙΒΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΩΡΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ!

Τρέχουν στην ΕΛ.ΑΣ. να μαζέψουν τα ασυμμάζευτα μετά την απίστευτη...

γκάφα με τους χάρτες. Πρόκειται για λάθος, ή έγινε ηθελημένα; Αυτό πρέπει να ερευνηθεί σίγουρα, διότι έτσι δίνουμε πάτημα στον αλυτρωτισμό των Σκοπίων.
Απάνωτα λάθη και γκάφες με λίγα λόγια που μας γελειοποιούν. Σίγουρα ο Ζάεφ, αλλά και οι ακραίοι ανθέλληνες θα πανηγυρίζουν με αυτή την εικόνα.

Με τα φορτηγά της Αστυνομίας μεταφέρονται άρον άρον από τις διάφορες υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ οι ατζέντες που περιλαμβάνουν χάρτη που αναγράφει τη FYROM ως Μακεδονία ενώ ο ίδιος χάρτης αναφέρει το ψευδοκράτος της Κύπρου ως Βόρεια Κύπρο.

Την ίδια ώρα, πολλοί αστυνομικοί δηλώνουν πως δεν θα προμηθευτούν τις επίσημες ατζέντες της Ελληνικής Αστυνομίας έτους 2019 για το γεγονός αναγραφής των Σκοπίων ως κράτος με το όνομα «Μακεδονία».

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι “μιλάμε” για χιλιάδες έτοιμες ατζέντες – περισσότερες από 60.000, καθώς περίπου 55.000 είναι η δύναμη της Αστυνομίας – ενώ οι συνδικαλιστές αναρωτιούνται ποιοι θα πληρώσουν το κόστος της ζημιάς που ανέρχεται σε πολλές χιλιάδες ευρώ.


Μάλιστα, λένε ότι η αρμόδια Υπηρεσία του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας φέρει ευθύνες για το γεγονός αυτό και δημιουργούνται εύλογα ερωτηματικά για τη σκοπιμότητα αυτής της ενέργειας από επίσημο δημόσιο Οργανισμό της χώρας μας και ειδικά από το Σώμα Ασφαλείας της Αστυνομίας.

«Εάν η Ελληνική Αστυνομία αναγραφεί Μακεδονία το γειτονικό κράτος μας, τΙ εντύπωση βγαίνει επίσημα προς το εξωτερικό για τη θέση της Ελλάδας;» επισημαίνουν.

Σε δημόσια έγγραφα της ΕΛ.ΑΣ και ειδικά αυτά που προωθούνται σε πολίτες ελέγχονται. Υπάρχει και τυπογραφείο της ΕΛ.ΑΣ όμως αναρωτιούνται γιατί δεν τυπώθηκαν εκεί. Μετά τον θόρυβο που προκλήθηκε, η ηγεσία της αστυνομίας διέταξε τη διεξαγωγή ένορκης διοικητικής εξέτασης (ΕΔΕ), τονίζοντας ωστόσο, ότι τα ημερολόγια εκτυπώθηκαν από «ιδιωτική εταιρεία» ενώ τρέχουν να τα μαζέψουν άρον άρον.

Εικόνες από Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης που υπηρεσιακό φορτηγό παραλαμβάνει τα κατάπτυστα ημερολόγια πίσω.


IMG_4288

1 σχόλιο:

  1. Λέτε να είναι λάθος?
    Πιστεύω και εύχομαι σε ένα χρόνο να έχει καθαρίσει ο τόπος από όλα αυτά τα σοροσκουπιδια που ξέβρασε εδώ ο Σιωνισμός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή