Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2018

"ΜΑΦΙΟΖΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ" ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΟΠΥΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΓΙΔΕΥΣΕΙ ΤΟΥΣ ΟΠΤΙΚΟΥΣ! ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΙΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ! ΑΝΤΙΔΡΑ Η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΟΠΤΙΚΩΝ-ΟΠΤΟΜΕΤΡΩΝ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΜΗΝΥΣΕΙΣ! ΕΞΕΔΩΣΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Πρακτικές που παραπέμπουν σε...μαφία χρησιμοποιεί ο ΕΟΠΥΥ! Μοιάζει ...

απίστευτο, αλλά είναι αληθινό! Στήνει παγίδα σε βάρος των οπτικών με το πρόσχημα ότι θα τους πληρώσει ληξιπρόθεσμα, αλλά τελικά τους...τους χορηγεί κλειδάριθμο με τον οποίο τους εντάσσει στους συμβεβλημένους με τον Οργανισμό οπτικούς οι οποίοι αποδέχονται τα voucher!
Διαβάστε την ανακοίνωση που εξέδωσε: 
"Συνάδελφοι ΠΡΟΣΟΧΗ!!
Ο εοππυ έχει αρχίσει να παίρνει τηλέφωνα σε συναδέλφους και με το πρόσχημα ότι θα τους βάλει χρήματα από τα ληξιπρόθεσμα, τους ζητάει να πάρουν κλειδάριθμο, ώστε να χρησιμοποιήσει αργότερα τα ονόματά τους σε λίστες με καταστήματα που παίρνουν voucher. Κανείς να μην πάρει κλειδάριθμο. Συνεχίζουμε γιατί η δικαίωσή μας είναι πολύ κοντά". 

Θέλετε και άλλη περίπτωση; Ο ΕΟΠΥΥ Αγίας Παρασκευής που παρανόμως δεν δέχεται τις αιτήσεις των ασφαλισμένων με τη βεβαίωση χορήγησης γυαλιών που τους έχει δώσει ο οπτικός, ξέρετε τι έχει βάλει τους υπαλλήλους του να απαντάνε στους ασφαλισμένους; "Δεν αποδεχόμαστε την αίτησή σας. Να πάτε να απαιτήσετε την επιστροφή των χρημάτων από τον οπτικό σας"!!! 
Ένας οπτικός, που έχει το μεγαλύτερο κατάστημα στην Αγία Παρασκευή πήρε τηλέφρωνο τη διεύθιυνση του ΕΟΠΥΥ Αγίας Παρασκευής και απείλησε με μηνύσεις και αγωγές για δυσφήμιση του καταστήματός του και για διαφυγόντα κέρδη! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου