Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2018

ΜΗΝ ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΑΛΛΟ! ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΜΑΓΑΖΙ ΠΟΥ ΣΚΑΒΕΙ ΤΟΝ ΛΑΚΚΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ! ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΤΕΛΕΙΣ ΣΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΗΠΑ-ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ!

Ρε, ποιόν νομίζετε πως κοροϊδεύετε; Δεν πάτε στο διάολο αμφότεροι;;;
Απίστευτη υποτέλεια... εν μέσω γιούχας και κατάρρευσης...

Για καλό και για κακό όμως ας πάμε στα σίγουρα κι ας ψηφίσουμε Μητσοτάκη παρά τις διαφωνίες μας.

Τα πήρα στο κρανίο με το άρθρο... και είπα να το εκφράσω με φωτογραφικό υλικό... μπας και ξυπνήσουν τα ζα, που ετοιμάζονται να ψηφίσουν τον υιό της αδελφής του... 
Από την ΣΚΥΛΑ (ΤΣΙΠΡΑΣ) στην ΧΑΡΥΒΔΗ (ΚΥΡΙΑΚΟΣ)
ΡΕ, ΠΟΙΟΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΠΩΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΤΕ;;;
ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΑΜΦΟΤΕΡΟΙ, ΚΙ ΑΚΟΜΑ ΠΑΡΑΠΕΡΑ;;; 
 Η ΛΥΣΗ, ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ: ΠΛΗΡΗ ΑΝΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ.

Καλλιόπη Σουφλή
Μπορεί ο Τσίπρας και η παρέα του να πανηγυρίζουν στο Μαξίμου επειδή τα κοράκια τους έδωσαν τις συντάξεις για να επιβραβεύσουν τον εθνομηδενισμό τους, ωστόσο ο λαός δεν τρώει πλέον κουτόχορτο κι άρχισε να εκφράζει δημοσίως την οργή του.
Διότι όταν μετά από τα υποτιθέμενα ευχάριστα μαντάτα από τις Βρυξέλλες, αντί ο κόσμος να υμνεί στους δρόμους τους... σωτήρες συριζαίους τους γιουχάρει - και μάλιστα σε χώρους που θεωρούν δικούς τους- δείχνει ότι η αγανάκτηση για την άθλια διακυβέρνησή τους έχει ξεχειλίσει με άγνωστα επακόλουθα.

Φυσικά τα συριζοτρόλ σε αγαστή συνεργασία με τις στελεχάρες που προπηλακίστηκαν στο Πολυτεχνείο επιχειρούν να υποβαθμίσουν το γεγονός και να το παρουσιάσουν ως μια μεμονωμένη ενέργεια φασιστοειδών. Όμως όση λάσπη κι αν ρίξουν η πραγματικότητα είναι ότι οι διαμαρτυρόμενοι ήταν απλοί πολίτες που εκδήλωσαν την αηδία τους για την υποτέλειά τους.

Πάει η... ηρωική έξοδος από τα μνημόνια. Πάει ο... αγώνας κατά της διαφθοράς. Πάνε και οι απεγνωσμένες προσπάθειες να εμφανιστεί ο λαοπρόβλητος ως ο ηγέτης που αποκατέστησε την λαβωμένη τιμή της Ελλάδας. Εξανεμίστηκαν όλα με ένα αυθόρμητο κράξιμο.
Και το μόνο που έμεινε πια στον λαοπρόβλητο είναι η ελπίδα να τσιμπήσει μια μερίδα αναξιοπαθούντων και να τον ψηφίσει λόγω της ελεημοσύνης που θα τους μοιράσει.

Αναμενόμενη εξέλιξη για όσους έχουν ακόμη ένα δράμι μυαλό. Μόνο ο λαοπλάνος πιάστηκε κώτσος καθώς πίστεψε ότι αν στηθεί... στα τέσσερα όσο δεν στήθηκε κανείς άλλος και ξεπουλήσει τα ασημικά και τα εδάφη της Ελλάδας στους αποικιοκράτες, οι ιθαγενείς θα τον προσκυνήσουν για τα καθρεφτάκια που τους μοίρασε.

Η πραγματικότητα δυστυχώς είναι αμείλικτη... αγαπητέ σύντροφε. Διότι όταν έχεις τσακίσει την πλειοψηφία του λαού με τα ψέματα και τις αυταπάτες σου είναι δεδομένο ότι κάποια στιγμή θα υποστείς τις συνέπειες.
Είναι ολίγον τι δύσκολο να έχεις ξεζουμίσει τους πολίτες με την φορολογία και τις εισφορές, να έχεις κάνει επαίτες τους συνταξιούχους προσπαθώντας παράλληλα να τους παραπλανήσεις με φανφάρες ότι δεν θα κοπούν κι άλλο οι συντάξεις, να έχεις στραγγίξει την πραγματική οικονομία για να βγάλεις τα ματωμένα πλεονάσματα και να ευελπιστείς ότι δίνοντας πίσω ένα κομματάκι από αυτά που έκλεψες θα διασωθείς.

Μάλλον υπερέβαλες για τις ικανότητές σου.

Καλό είναι να πας για κανένα ευχέλαιο στον Ιερώνυμο μπας και γλυτώσεις το επερχόμενο μαύρισμα. Όμως μετά από την φωτιά που άναψες στα ράσα του, ενδέχεται να σε εγκαταλείψει κι αυτός. 

Γιατί μην μας πεις ότι θα προτιμήσει να στηρίξει το παπατζιλίκι που του σέρβιρες, αντί να σώσει τον εαυτό του από το μένος του κλήρου και των μητροπολιτών που είναι έτοιμοι να τον κατασπαράξουν.

Πάει και η μεγάλη μεταρρύθμιση για τον διαχωρισμό κράτους – εκκλησίας που δεν τόλμησε κανείς εκ των παλιών, κακών και διεφθαρμένων πρωθυπουργών, όπως μας έλεγαν οι παπαγάλοι του Μαξίμου. Μπούμερανγκ και αυτή η παπάτζα.

Βέβαια για να μην είμαστε άδικοι έχει μείνει μια ελπίδα ανάκαμψης για τον Αλέξη μέσω της γενναίας και εμβριθούς συνταγματικής αναθεώρησης που πρότεινε.

Τι να πούμε; Αν καταφέρει ο άτιμος να κάνει τον λαό να ξεχάσει όλα τα δεινά της διακυβέρνησής του μέσω της κατάργησης του άρθρου 86 και τον ξαναψηφίσει θα πρόκειται για παγκόσμια πρωτοτυπία. Ίσως να ακολουθήσουμε κι εμείς το ρεύμα τιμώντας τον με την ψήφο μας.
Για καλό και για κακό όμως ας πάμε στα σίγουρα κι ας ψηφίσουμε Μητσοτάκη παρά τις διαφωνίες μας. 
Μπορεί να μην είναι ρηξικέλευθος σαν τον Τσίπρα και η πρότασή του για ανόρθωση της χώρας να είναι συντηρητική και μετρημένη, αλλά τουλάχιστον δεν θα κινδυνεύουμε να μας κλέψουν τα ασημικά και τα εδάφη και ίσως να απαλλαγούμε από την θηλιά της φορολογίας για να τρέφονται... οι Καρανίκες. 
Άλλωστε η συνταγή είναι δοκιμασμένη και επιτυχημένη από την προηγούμενη διακυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας. Γιατί να μην ξαναπετύχει;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου