Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2018

ΔΕΙΤΕ ΜΟΥΤΡΑ! ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΔΙΣΤΑΚΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΣΠΕΙΡΑΣ ΔΙΑΡΡΗΚΤΩΝ ΠΟΥ ΕΣΠΕΡΝΑΝ ΤΟΝ ΤΡΟΜΟ ΣΤΑ Β. ΠΡΟΑΣΤΙΑ! Ο "ΧΑΧΑΣ" ΚΑΙ Ο "ΦΡΑΝΚΕΣΤΑΪΝ"! ΔΟΘΗΚΑΝ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΤΩΝ 8 ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΑΓΡΙΑΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ!


❱❱ Αυτά είναι τα αδίστακτα μέλη της σπείρας 8 διαρρηκτών που ρήμαζαν τα βόρεια προάστια..

Στη δημοσιότητα δόθηκαν τα ονόματα και οι φωτογραφίες...
 από τα οκτώ ανθρωπόμορφα κτήνη που λήστευαν σπίτια στα βόρεια προάστια και εντοπίστηκαν έπειτα από πολύμηνες έρευνες της Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής. 
Οι γύφτοι κακοποιοί είναι αυτοί που δεν δίστασαν να βιάσουν μια 24χρονη κοπέλα -η οποία, μάλιστα, είναι κόρη αστυνομικού!- για να την «τιμωρήσουν», επειδή στο σπίτι της βρήκαν να κλέψουν μόνο ένα δαχτυλίδι!
Οπως ανακοίνωσε επίσημα η ΕΛ.ΑΣ. έπειτα από σχετική απόφαση του εισαγγελέα, πρόκειται για τους Κωνσταντίνο Σαμπάνη ή Παριανό (αριστερά πάνω) αγνώστου πατρός ή του Αθανασίου και της Μαργαρίτας, 24 ετών, τον 23χρονο ή 24χρονο αδελφό του Βαλάντη ή Χρυσοβαλάντη Σαμπάνη ή Παριανό (δεξιά επάνω), επίσης αγνώστου πατρός, τον 24χρονο Δημήτριο Καλαμιώτη (φωτό 3) του Ελευθερίου και της Παρασκευής, τον 21χρονο Αναστάσιο Καλαμιώτη (φωτό 2) αγνώστου πατρός και της Ειρήνης, τον Ιωάννη ή Βαλάντη Μήτρου (φωτό 5) του Γεωργίου και της Ελπίδας, 34 ή 33 ή 30 χρόνων, τον αδελφό του Χρυσοβαλάντη Μήτρου (φωτό 6) του Γεωργίου και της Ελπίδας, 29 ή 22 ετών, τον Ευάγγελο Νικολάου (φωτό 8) αγνώστου πατρός ή του Νικολάου και της Ελευθερίας, 18 ή 17 ετών, και την Παρασκευή ή Δήμητρα Λεντέρη ή Λεντοροπούλου ή Λεοντοροπούλου του Παναγιώτη και Γεωργίας, 46 χρόνων (φωτό 4).
Δυο από τους οκτώ συλληφθέντες, συγκεκριμένα τα αδέλφια Σαμπάνη που είχαν τα παρατσούκλια «Χάχας» και «Φρανκενστάιν», σύμφωνα με την Ασφάλεια, είναι ιδιαίτερα σκληροί κακοποιοί, καθώς δεν δίσταζαν να κακοποιούν τα θύματά τους, κυρίως ηλικιωμένους, προκειμένου να τους αποκαλύψουν πού είχαν κρυμμένα χρήματα και κοσμήματα. Τα μέλη της συμμορίας εμπλέκονται σε περισσότερες από 10 ληστείες ιδιοκτητών διαμερισμάτων, τον βιασμό της νεαρής κοπέλας, 18 διαρρήξεις κατοικιών και δύο απόπειρες ανθρωποκτονιών σε βάρος αστυνομικών της Ομάδας ΔΙΑΣ, οι οποίοι τους καταδίωξαν σε διάφορες περιπτώσεις, αλλά εκείνοι δεν δίστασαν να πυροβολήσουν εναντίον τους με πρόθεση να τους σκοτώσουν!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου