Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2018

ΕΚΠΟΜΠΗ ΓΙΑ...ΓΕΡΑ ΚΟΚΚΑΛΑ Η ΑΠΟΨΙΝΗ "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ" ΣΤΟΝ EOELLAS.ORG (21.00-22.30)! ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΙΤΕ! "ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ ΚΑΙ ΣΑΗΕΝΤΟΛΟΓΙΑ! ΞΕΝΟ ΣΩΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ"! "Η ΚΡΑΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ...ΦΑΚΕΛΩΝΕΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ"! "Η ΜΚΟ ΣΤΗ ΛΕΣΒΟ ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΟΥΣΕ ΩΣ...ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΤΑΙ ΕΥΚΟΛΟΤΕΡΑ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΣΥΛΟ"!

Μην χάσετε την εκπομπή "Ανεξάρτητος Παρατηρητής" σήμερα Τετάρτη 21 Νοεμβρίου (21:00 - 22:30) στον EOELLAS.ORG! 
Μαζί μας ο Κρις Σπύρου μιλάει "έξω από τα δόντια" για το ξεπούλημα του...


ονόματος της Μακεδονίας στους Σκοπιανούς, για την Κυβέρνηση Τσίπρα - Καμμένου, για τον διαχωρισμό Κράτους - Εκκλησίας και την Αγιά Σοφιά.

Μαζί μας θα είναι και ο Τιπούρτης Τρύφωνας , υπεύθυνος του site ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ (epirus-ellas.gr) ο οποίος έβγαλε ένα φοβερό ντοκουμέντο για το φακέλωμα δημοσιογράφων από την Κρατική Ασφάλεια.

Επίσης, μαζί μας θα είναι και ο δημοσιογράφος Γιάννης Συνάνης διαχειριστής στο site lesvosnews.gr για να μας πει τι γίνεται με τους λαθρομετανάστες στη Λέσβο και κυρίως για τη ΜΚΟ που δρούσε μέσα στη Λέσβο μαθαίνοντας στους μετανάστες να λένε ότι είναι χριστιανοί (αν και ισλαμιστές) ώστε να εξασφαλίζουν πιο εύκολα πολιτικό άσυλο.

Τέλος, μαζί μας θα είναι ο αρθρογράφος της "Ελεύθερης Ώρας" Πάνος Αποστόλου για να μιλήσει για τις αποκαλύψεις του σχετικά με τον αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο και τη συμφωνία του με τον Τσίπρα για τον χωρισμό Εκκλησίας-Κράτους, μια συμφωνία η οποία ακολουθεί κατά γράμμα όσα θέλει η λεγόμενη "Εκκλησία της Σαηεντολογίας".
Έχει σχέση ο Ιερώνυμος με τη Σαηεντολογία;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου