Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2018

"ΞΑΝΑΧΤΥΠΗΣΕ" ΤΟ...ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ! ΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΜΕΝΤΟΡΑ ΤΟΥ ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗ ΚΑΤΗΓΟΡΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΟΤΙ ΠΡΟΣΧΩΡΗΣΕ ΣΤΟ ΑΡΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΑ ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ! ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΜΟΜΦΕΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗ-ΔΗΜΗΤΡΑ ΚΟΥΤΡΑ! Ο ΝΕΑΡΟΣ ΘΥΜΗΘΗΚΕ ΤΙΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΤΟΥ "ΚΛΙΣΙΟΣΚΟΠΙΟΥ"!

Δεν μπορούσε να φύγει από το στοιχείο του ο Μ. Χάλκος. Εμείς, επί χρόνια δεν ασχολούμαστε καθόλου μαζί του, αλλά αυτός, όχι μόνο θέλησε να "ξαναχτυπήσει", αλλά θυμήθηκε τις επιδόσεις του "Κλισιοσκοπίου", blog το οποίο άπαντες έλεγαν ότι του ανήκε (ο ίδιος το αρνείτο) και το οποίο συκοφαντούσε τον Βραχιολίδη, έριχνε μπηχτές...

στον Δεληγιάννη, ενώ έβαλε λουκέτο με το που εξελέγη Δήμαρχος ο Ξύδης. Η παραπάνω φωτό είναι από την τελευταία ημέρα ανάρτησής του, τον Μάϊο του 2014. 
Από τότε, ο νεαρός Χάλκος έφτιαξε το δικό του blog, εμείς -επαναλαμβάνουμε- δεν ασχοληθήκαμε ποτέ μαζί του, σήμερα όμως έρχεται να επιτεθεί με τον ίδιο συκοφαντικό τρόπο που χρησιμοποιούσε το"Κλισιοσκόπιο": να κατηγορήσει τον μέντορά του Δεληγιάννη (τον είχε επί χρόνια στην εφημερίδα του "Αντίλογος" και τον καθοδήγησε στα δημοσιογραφικά του βήματα) ότι έχει προσδεθεί στο επικοινωνιακό άρμα του Δημάρχου Αποστολόπουλου αφήνοντας υπονοούμενα ότι τα παίρνει. 
Τις ίδιες μομφές απευθύνει με ωμό τρόπο και προς τον Μάκη Βραχιολίδη και προς την Δήμητρα Κούτρα υπεύθυνη του site Βόρεια Γειτονιά". 
Αφήστε τον να βγάλει ό,τι έχει μέσα στην ψυχή του και μετά θα έρθει να μας αποδείξει τα όσα λέει. 
Προς το παρόν ιδού τι δημοσιεύει στο blog του ο Μ. Χάλκος:
"Μετά τη Δήμητρα Κούτρα (Βόρεια Γειτονιά, Polis News) και το Μάκη Βραχιολίδη (Ανεξάρτητος Παρατηρητής), στο επικοινωνιακό άρμα του Δημάρχου και ο παλαίμαχος αθλητικογράφος της ΥΕΝΕΔ και σύμβουλος έκδοσης του «Αντίλογου Χολαργού», Κώστας Δεληγιάννης.

Το ότι η ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Νικήτα Κανάκη για τη δημαρχία στο Δήμο Παπάγου-Χολαργού ανάγκασε τον Ηλία Αποστολόπουλο να ξεκινήσει ένα ντεμαράζ ανακοινώσεων νέων προσχωρήσεων στελεχών των 50 και 100 σταυρών στην παράταξή του, προκειμένου να αμβλύνει τάχα το χορό των εντυπώσεων, είναι γνωστό.

Αυτό που δεν είναι ευρέως γνωστό είναι το πολιτικό αλισβερίσι του Δημάρχου με μερίδα του τοπικού Τύπου, η οποία είτε τον «λιβάνιζε» από την αρχή της θητείας του είτε πρόκειται να ξεκινήσει να στήνει την «αγιογραφία» του.

Και αν για τη Δήμητρα Κούτρα και το Μάκη Βραχιολίδη ήταν ευρέως γνωστή η σχέση τους με το Δήμαρχο, καθώς και το πού θα έκλιναν μέσω των τοπικών τους ιστοσελίδων και ιστολογίων κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, αυτό που ξάφνιασε τον απλό κόσμο ήταν η είσοδος στο επικοινωνιακό «τιμ» Αποστολόπουλου και του Κώστα Δεληγιάννη.

Ο ιδιοκτήτης του «Αντίλογου», που για μεγάλο διάστημα προμόταρε ανελλιπώς την υποψηφιότητα Τίγκα και το μεγαλύτερο όνομα της εν λόγω παράταξης, τον Μπάμπη Στάικο, εντάσσεται πλέον και αυτός επίσημα στο προεκλογικό άρμα του Δημάρχου.

Πώς; Μα, με μία ακόμη αντιγραφή από τον Ηλία Αποστολόπουλο. Την επικοινωνία του με τον κόσμο μέσω βίντεο στο Facebook. Ακριβώς δηλαδή αυτό που ξεκίνησε πριν από δύο εβδομάδες ο Νικήτας Κανάκης!

Την Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2018, λοιπόν, στις 12:00, ο κ. Αποστολόπουλος μιλάει για τον… αθλητισμό στο Δήμο μας (sic), με τον γνωστό Χολαργιώτη δημοσιογράφο, Κώστα Δεληγιάννη, ζωντανά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης…".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου