Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2018

ΦΩΤΟ-ΒΟΜΒΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ-ΠΑΠΑΓΟΥ! ΚΑΙ Ο ΚΟΥΤΑΚΗΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ; ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΣΑΡΩΤΙΚΗ ΝΙΚΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 50% ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΓΥΡΟ!

Η φωτογραφία αφήνει πολλά υπονοούμενα. Με χαμόγελα στα χείλη...

ο Νίκος Κουκής, ο Δήμαρχος Χολαργού-Παπάγου Αποστολόπουλος, ο Γιώργος Τσουροπλής (πρώην Αντιδήμαρχος), αλλά και ο Νίκος Κουτάκης! 
---Ε, τι είπατε; Ο Κουτάκης; Μα, ο Κουτάκης ήταν δημοτικούς σύμβουλος του Κώστα Τίγκα και κάποια στιγμή ανεξαρτητοποιήθηκε! 

---Ναι, αλλά πριν από μερικές μέρες ψήφισε ΝΑΙ στον Προϋπολογισμό που παρουσίασε ο Δήμαρχος! Και με δεδομένο ότι με τον Νίκο Κουκή πριν από μερικές μέρεςο Δήμαρχος έκανε το μεγάλο "μπαμ" εντάσσοντάς τον στην παράταξή του, η φωτογραφία αυτή μόνο τυχαία δεν μπορεί να είναι! 
Μήπως λοιπόν προετοιμάζεται μια νέα μεγάλη μεταγραφή; Και αν γίνει και αυτή, και ο Νίκος Κουτάκης ενταχθεί στην παράταξη του Αποστολόπουλου, τότε φαίνεται ότι σαφής στόχος του Δημάρχου είναι να σαρώσει συντριπτικά στις εκλογές και να πάει να πιάσει το 50% από τον πρώτο κιόλας γύρο! 
Υπενθυμίζεται ότι ο Κουτάκης και ο Κουκής, οι οποίοι στις προηγούμενες εκλογές ήταν και οι δύο υποψήφιοι με τον Κώστα Τίγκα, είχαν συγκεντρώσει αθροιστικά  περί τις 2.000 ψήφους!
Ίδωμεν, ίσως υπάρξουν εξελίξεις... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου