Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2018

SOS! ΣΤΙΣ 10 & 11 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ TO ΝΕΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!!! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΑΘΛΙΟΣ....

Ενώ η Ελλάδα καταρρέει δημογραφικά... και με την λαθρομετανάστευση...

να βρίσκεται στο απόγειο της και μάλιστα ανεξέλεγκτα από μουσουλμάνους στην συντριπτική τους πλειοψηφεία..
Στις 10 και 11 Δεκεμβρίου, κατά τη διάρκεια συνόδου στο Μαρακές (Μαρόκο), πρόκειται να επικυρωθεί από τα κράτη μέλη του ΟΗΕ η «Παγκόσμια συμφωνία για την ασφαλή, συντεταγμένη και νόμιμη μετανάστευση», η οποία αν και μη δεσμευτική, δημιουργεί Δίκαιο και καθιστά τη μετανάστευση δικαίωμα των πολιτών της γης.
Ορισμένες χώρες που έχουν κυβερνήσεις που νοιάζονται για τον τόπο και τους ανθρώπους τους, και έχουν στρατηγική για την πορεία του κράτους τους, έχουν δηλώσει ότι δεν θα υπογράψουν τη συμφωνία.
Οι χώρες αυτές είναι η Αυστραλία, η Αυστρία, η Βουλγαρία, η Εσθονία, οι ΗΠΑ, το Ισραήλ, η Κροατία, η Ουγγαρία, η Πολωνία, η Τσεχία, και εσχάτως προστέθηκε και η Ελβετία.
Σημειώνεται ότι η κρατούσα άποψη στην Ελβετία είναι ότι οι μη δεσμευτικοί πολιτικοί στόχοι που διατυπώνονται στο κείμενο της συμφωνίας θα μπορούσαν να μετατραπούν σε νομικά δεσμευτικές διατάξεις μακροπρόθεσμα.
Και ερχόμαστε τώρα στην Ελλάδα, που είναι από τις χώρες που αντιμετωπίζουν διπλό πρόβλημα, αυτό της δημογραφικής κατάρρευσης και εκείνο της ανεξέλεγκτης εισόδου μεταναστών, στη συντριπτική τους πλειονότητα μουσουλμάνων.
Αντί να γίνει ένας εθνικός διάλογος με τους πολίτες, στις πόλεις και τα χωριά, στα ΜΜΕ, για το θέμα, και να αναδειχθεί η βούληση του λαού, ενόψει της υπογραφής της εν λόγω συμφωνίας, επικρατεί άκρα του τάφου σιωπή.
Που σημαίνει, μια ομάδα πολιτικών και διπλωματών, μια δράκα ατόμων που δεν νοιάζονται για την πορεία της πατρίδας και το μέλλον του ελληνισμού, γράφοντας στα παλαιότερα των υποδημάτων τους τη βούληση των Ελλήνων, αποφάσισαν να υπογράψουν, χωρίς εμάς, για τη δική μας καταστροφή.
Κόμματα, πολιτικοί, διανοούμενοι και δημοσιολογούντες σιωπούν και αφήνουν τη δράκα που προανέφερα να υπογράψει την καταστροφή μας.
pontos-newshttps://hellas-now.com

1 σχόλιο:

  1. ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ ΤΟΥ ΒΙΚΤΩΡΟΣ ΟΥΓΚΟ.

    ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ ΤΟΥ ΒΙΚΡΩΤΟΣ ΟΥΓΚΟ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΘΥΣΤΟΡΗΤΗΜΑΤΙΚΟ ΕΡΓΟ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΘΛΙΟ ΠΟΥ ΚΑΝΑΝΕ ΟΙ ΚΟΥΤΟΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ.

    ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΓΙΑΝΝΗΣ ΠΟΥ ΕΚΛΕΨΕ ΕΝΑ ΨΩΜΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΝΑ ΦΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΙΝΥΓΟΥΣΕ Ο ΙΑΒΑΡΗΣ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ Ο ΜΠΑΡΜΠΑΓΙΑΝΝΗΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΞΕΝΟΦΕΡΤΟ ΟΒΡΙΟΛΑΓΟ.
    ΔΕΝ ΧΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή