Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2018

ΡΟΔΟΣ: ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΠΕΤΩΝΤΑΣ ΤΗ ΣΤΑ ΒΡΑΧΙΑ! ΦΕΡΕΙ ΣΗΜΑΔΙΑ ΣΤΡΑΓΓΑΛΙΣΜΟΥ!

Στη Ρόδο έφθασε ο πατέρας της νεαρής φοιτήτριας η οποία βρέθηκε...

νεκρή στη θαλάσσια περιοχή των Πεύκων. Ο τραγικός πατέρας που είναι αντιδήμαρχος στο Διδυμότειχο, δάσκαλος,στο επάγγελμα βρίσκεται στο Λιμεναρχείο Ρόδου για ενημέρωση.

Μαζί του είναι συγγενής του, που ζει και δραστηροποιείται στη Ρόδο. Σύμφωνα με πληροφορίες οι γονείς είχαν μιλήσει με την κόρη τους δυο ημέρες πριν βρεθεί το πτώμα της στη θάλασσα. Μάλιστα τους είχε πει οτι περίμενε παρέα. Στη συνέχεια δεν μπορούσαν να επικοινωνήσουν μαζί της και δήλωσαν την εξαφάνιση της.

Ο πατέρας ήταν σε συνεχή επικοινωνία με τον δήμαρχο Ρόδου με τον οποία είχε γνωριστεί όταν η κόρη του περάσει στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου και είχε έρθει για να της βρει σπίτι και να την τακτοποιήσει.
Πάντως τα ερωτήματα είναι πολλά και τα πιο πολλά δείχνουν προς την πλευρά εγκληματικής πράξης. Οι αξιωματικοί του Λιμενικού ελπίζουμε οτι θα φωτίσουν πλήρως την υπόθεση και να απαντηθούν όλα τα ερωτήματα της οικόγενειας της αλλά και της τοπικής κοινωνίας.

Το τατουάζ σε σχήμα τριαντάφυλλο, χρώματος μαύρο και κόκκινο που έφερε στη γάμπα του δεξιού της ποδιού η άτυχη Ελένη, ήταν ένα από τα στοιχεία που επιβεβαίωσαν την ταυτότητά της.
«Tους ανθρώπους να τους μετράς στο τέλος. Στην αρχή όλοι καλοί φαίνονται» έγραφε στη σελίδα του facebook της 21χρονη φοιτήτρια.

Η άτυχη Ελένη σπούδαζε τα τελευταία τρία χρόνια στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου στο Τμήμα Μεσογειακών Σπουδών, στη Ρόδο. Είχε άριστες σχέσεις με την οικογένειά της, με την οποία ήταν ιδιαίτερα δεμένη και είχε τακτική επικοινωνία.

Η είδηση του θανάτου της έχει προκαλέσει σοκ και λύπη σε όσους τη γνώριζαν. Οι συμφοιτητές της Ελένης αδυνατούν να πιστέψουν αυτό που έχει συμβεί στην άτυχη κοπέλα και ζητούν απαντήσεις στα χιλιάδες ερωτήματα που προκύπτουν.

Ο πατέρας της άτυχης φοιτήτριας δήλωσε στο protothema.gr «Mίλησα με τον ιατροδικαστή και μου είπε ότι ο θάνατος προήλθε από πνιγμό αλλά είχε εμφανή σημάδια στραγγαλισμού στο λαιμό της το κοριτσάκι μου.
verena, hellas-now.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου