Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2018

ΔΙΠΛΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΘΩΩΣΗ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΓΙΑ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΑ ΜΜΕ ΔΙΑΦΗΜΙΖΑΝ ΩΣ "ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ"! ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ.

Η πρώτη υπόθεση αφορούσε μία πολιτική ομιλία του Κασιδιάρη στον...

Ασπρόπυργο και η σχετική δίωξη ασκήθηκε κατόπιν μηνύσεως του Δημητρά του Παρατηρητηρίου του Ελσίνκι, ενώ η δεύτερη για υποτιθέμενη πλαστογραφία αστυνομικής ταυτότητας. 
Ο βουλευτής της ΧΑ μετά την αθώωσή του δήλωσε: 
"Το τελευταίο 48ωρο είχαμε δύο αθωωτικές αποφάσεις για υποθέσεις που εξαρχής είχαμε δηλώσει ότι δεν έχουν κανένα ποινικό παρά μόνο πολιτικό περιεχόμενο. Συνεχίζουμε μέχρι την τελική, την οριστική δικαίωση του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή.

Η κατηγορία αφορούσε δήθεν σε παρακίνηση σε βία λόγω μιας πολιτικής ομιλίας στον Ασπρόπυργο Αττικής και προέκυψε κατόπιν μηνύσεως κάποιου ονόματι Δημητράς, οποίος έχει βιομηχανία μηνύσεων κατά πολιτικών και μη προσώπων και βέβαια δικαιωθήκαμε απόλυτα, γιατί το δικαίωμά μας να λέμε ελεύθερα την γνώμη μας και δημόσια δεν μπορεί κανείς να μας το στερήσει.

Η δεύτερη υπόθεση αφορούσε μια δήθεν πλαστογραφία αστυνομικής ταυτότητας που είχε υπερπροβληθεί από τα μέσα ενημέρωσης και βέβαια δεν υπήρχε και εδώ κανένα ποινικό περιεχόμενο και οδηγηθήκαμε σε αθώωση και σε αυτήν την υπόθεση". 
Δείτε και το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου