Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2018

ΑΝΗΚΟΥΣΤΟ! ΠΡΟΣΗΓΑΓΑΝ ΙΕΡΕΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΜΝΟ ΕΠΕΙΔΗ ΑΝΗΡΤΗΣΕ ΣΗΜΑΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΤΗΣ ΒΕΡΓΙΝΑΣ! ΕΝΟΧΛΗΘΗΚΕ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ-ΜΟΝΟΝ ΕΠΙ ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΑΥΤΑ!

Άνοιξε ο ασκός του Αιόλου με την Συμφωνία των Πρεσπών. Ότι...

υπέγραψαν Κοτζιάς-Τσίπρας ανοίγουν την Κερκόπορτα για τον Ελληνισμό, όπου θα επιφέρουν τετελεσμένα στην περιοχή μας.

Ήδη θέλουν να αλλάξουν τα σχολικά βιβλία, όπως πρώτο σας έχει ενημερώσει το ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ, απαγορεύουν το Μακεδονία Ξακουστή, ενώ όπως φαίνεται, το να κρατάς στα χέρια σου την Ελληνική σημαία με τον Ήλιο της Βργίνας, θεωρείται σύμφωνα με τους ΣΥΡΙΖαίους εθνικό έγκλημα!

Στην προσαγωγή ιερέα προχώρησαν το πρωί της Τετάρτης αστυνομικοί, όταν εκείνος έβγαλε μια σημαία με τον Ήλιο της Βεργίνας προκειμένου να διαμαρτυρηθεί στο πρωθυπουργό κατά την διάρκεια της επίσκεψής του στην Κάλυμνο.

Ο ιερέας οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα και αφέθηκε ελεύθερος λίγη ώρα αργότερα. Την επίσκεψη του Πρωθυπουργού στο ακριτικό νησί, όπου εγκαινίασε την σχολή εμποροπλοιάρχων, ακολούθησαν και άλλα… παρατράγουδα.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με γονείς παιδιών, μαθητές αναγκάστηκαν να παρευρεθούν στο χώρο της εκδήλωσης προκειμένου δείχνει γεμάτος ο χώρος γύρω από την σχολή όσο θα παράμενε εκεί ο Αλέξης Τσίπρας, με καθηγητές, να τους εφιστούν την προσοχή σε περίπτωση που ήθελαν να διαμαρτυρηθούν πως «αν το κάνουν δεν θα πραγματοποιηθεί εκδρομή στην Θεσσαλονίκη» ενώ τους διαβεβαίωναν, μιας και τα γυμνάσια και τα λύκεια στην Κάλυμνο βρίσκονται σε κατάληψη, «πως θα μιλήσουν με τον Γαβρόγλου για να τους λύσει όλα τα προβλήματα».

Oι εξελίξεις που πηγάζουν από την επαίσχυντη Συμφωνία των Πρεσπών που παραδίδει μακεδονική εθνότητα, ιστορία και γλώσσα στο κρατίδιο της πΓΔΜ, είναι πλέον απειλητικές για τον Ελληνισμό!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου