Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2018

ΟΙ ΓΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΥΠΕΣΤΗΣΑΝ ΤΙΠΟΤΕ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗ ΣΦΑΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΒΙΟΣ ΤΟΥΣ! ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΕΠΙ ΤΟΣΑ ΧΡOΝΙΑ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΑΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΤΑ ΤΗ ΣΦΑΓΗ ΜΑΣ! ΑΥΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ!!!

Και εσείς ορέ καπεταναίοι ως που θα το πάτε; Αυτά που γίνονται στη...

Γαλλία, τις επόμενες μέρες θα φαντάζουν ως απλές πορείες διαμαρτυρίας μπροστά σ’ αυτά που θα συμβούν στη πατρίδα μας! Δεν το βλέπετε ότι οδηγείτε τη χώρα στο χάος, τι κάνετε; Κλέψατε τις ζωές μας πτωχεύοντας πατρίδα και λαό, οδηγώντας μας στην εξαθλίωση, λεηλατώντας και κατασχέτοντας καθημερινά ότι βρείτε από λογαριασμούς έως και τις τελευταίες οικονομίες του λαού μας, τσακίζοντας τον στους φόρους...
να μη μπορεί να πληρώσει τίποτα ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕΙΩΝΕΤΕ ΣΤΙΣ 80.000€ ΤΟ ‘’ΑΣΥΛΟ’’ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ‘’!
Αν είναι δυνατόν, ένα ποσό που αντιπροσωπεύει μόνο αξίες αποθηκών ή χαμόσπιτων, βγάζοντας στον δρόμο εκατοντάδες χιλιάδες οικογένειες που έφτιαξαν με αίμα κάποιο σπίτι κι ακίνητο για τα γεράματα τους και τα παιδιά τους!
Τι κάνετε βρε ανάλγητοι, πρόκειται για τους συμπατριώτες σας, πώς τολμάτε;

Και πάψτε επιτέλους την κοροϊδία με τις τάχα στρατιές των στρατηγικών κακοπληρωτών, ΝΤΡΟΠΗ, ΔΕΝ ΠΕΙΘΕΤΕ ΠΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ!!!
ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΧΡΩΣΤΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ & ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ & ΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΙΛΑΤΕ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ!

Σε ποιες τράπεζες αναφέρεστε; Σ’ αυτές των δανειστών; Αυτές που τις δώσατε εις εξόφληση του χρέους σας για να βρεθείτε στην εξουσία; Αυτές που ο λαός μας εξαγόρασε με το αίμα του τρεις φορές τα τελευταία χρόνια και που τις δώσατε μαζί με τα δάνεια του στους λεηλάτες της πατρίδας σας για να του πάρουν κάθε περιουσιακό στοιχείο και τώρα τα σπίτια του;
Ντροπή σας, κλειστείτε στα σπίτια σας και πάψτε να βγαίνετε στα κανάλια, γιατί μόνο οργή προκαλείτε στον λαό!
Πατριώτες, οι Γάλλοι δεν θίγεισαν ούτε κατά το ελάχιστο όπως εμείς κι όμως, βγήκαν στους δρόμους και μάχονται διεκδικώντας το αυτονόητο, να ζήσουν απλά ως άνθρωποι πριν τους κλέψουν οριστικά τη ζωή τους όπως έκαναν σ’ εμάς, μετρώντας ήδη ως λαός τα πρώτα θύματα τους!
ΕΜΕΙΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ; ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΙ ΑΥΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ!!!
‘’Κύριοι’’ μάθετε, ότι αυτή τη φορά απασφαλίσατε τα χέρια και το πνεύμα του λαού ακόμα και των παιδιών μας, ως εδώ! Η οργή ξεχείλισε και οι μέρες που έρχονται θα ‘ναι μαύρες έστω κι αν τα ‘’γιλέκα’’ δεν θα ‘ναι κίτρινα έχοντας το χρώμα της γαλανόλευκης και που μοιραίως θα γίνουν τα σάβανα σας!
Ανοίξτε τα μάτια σας κι αλλάξτε ρότα, όσο υπάρχει ακόμα καιρός!!!!!!

Πάψτε να προδίδετε τον λαό και τη πατρίδα σας και βάλτε ένα τέλος σ’ αυτό αρχίζοντας με το πάγιο αίτημα των δανειοληπτών της χώρας, σώζοντας τους δανειολήπτες και όχι τις ξένες και λεηλατημένες πρώην τράπεζες μας!!!
ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ, ΤΟΝ ΛΑΟ & ΕΣΑΣ!!!!!!
Και κλείνοντας, μια διευκρίνηση: Ποτέ δεν ήταν ο στόχος μας να ανεβάσουμε τους τόνους καταγγέλλοντας υβριστικά τους όποιους πολιτικούς μας και τις παρατάξεις τους. Ωστόσο, δείτε τι κάνουν στη χώρα κι αναρωτηθείτε αν το αξίζουν ή όχι, η κρίση δική σας! Σε επόμενο άρθρο μας θα επανέλθουμε επί του θέματος για να αποδείξουμε την ακεραιότητα της ιστοσελίδας μας και τις ίσες αποστάσεις που έχουμε κρατήσει πάντα απέναντι σε κάθε πολιτικό κάθε παράταξης, γι αυτό παρακαλώ μη μας κρίνετε άδικα!!!
*Β. Αναγνώστου
Συγγραφέας- αρθρογράφος
manifesto.com.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου