Σάββατο 23 Μαρτίου 2019

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΠΛΗΡΗΣ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΟΥ ΠΑΡΚΟΥ “ΣΤ. ΚΩΤΣΗΣ”

Χτες στην 9η συνεδρίαση του ΔΣ Αγίας Παρασκευής ψηφίστηκε η ανάπλαση του γηπέδου του Αθλητικού Κέντρου «Σταύρος Κώτσης».

Ύστερα από δικές μας πιέσεις αλλά και άλλων δημοτών και λόγω του...

προγράμματος «Φιλοδημος II» που θα χρηματοδοτήσει 600.000€ ,της σωστής και άμεσης λειτουργίας του αρμόδιου τμήματος της τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου και του προϊσταμένου κ. Θεοδωρίδη αλλά και του Δημοτικού Συμβουλιου που ομόφωνα αποφάσισε την ανάπλαση, θα αποκτήσει ο Δήμος μας ένα σύγχρονο στάδιο στίβου!

Θα έχει ταρτάν 6 διαδρομών από 280μ μέχρι 330μ, κανονική ευθεία 100μ και 110μ μετ εμποδίων, άλμα είσαι ύψος και είς μήκος, τριπλούν και επι κοντώ και πιθανόν ρίψη σφαίρας.

Όλα τα παραπάνω θα δώσουν τη δυνατότητα από το Σεπτέμβριο του 2020 να έχουμε άρτιες εγκαταστάσεις για τις προπονήσεις των αθλητών μας αλλά και των ακαδημιών μας.

Να σας ενημερώσω επίσης ότι μέσα στον Απρίλιο θα γίνει και η Γενική Συνέλευση και ίδρυση του Αθλητικού Σωματείου Αγίας Παρασκευής που θα ενημερωθείτε σε μελλοντική ανάρτηση!

ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΠΛΗΡΗΣ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΟΥ ΠΑΡΚΟΥ “ΣΤ. ΚΩΤΣΗΣ”

Η πλήρης ανακατασκευή των Αθλητικών υποδομών, των υποστηρικτικών εγκαταστάσεων και της περίφραξης του Πολιτιστικού και Αθλητικού Πάρκου «Σταύρος Κώτσης», δρομολογήθηκε με ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αγίας Παρασκευής στις 21/3, μετά από εισήγηση της Δημοτικής αρχής.

Ειδικότερα η εν λόγω απόφαση περιλαμβάνει:
• Την έγκριση μελέτης,έργου 907.258 € πλέον Φ.Π.Α 24%,για την ανάπλαση αθλητικών και υποστηρικτικών εγκαταστάσεων και την περίφραξη στο Πάρκο.
• Την ταυτόχρονη υποβολή αίτησης Χρηματοδότησης του έργου 600.000 € από το Πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ» του Υπουργείου Εσωτερικών με τίτλο «Κατασκευή, επισκευή και συντήρηση αθλητικών εγκαταστάσεων των Δήμων».

Στις εργασίες που προβλέπονται να γίνουν περιλαμβάνονται:
1. Η αντικατάσταση του υφιστάμενου φθαρμένου συνθετικού χλοοτάπητα στο γήπεδο ποδοσφαίρου με νέο. 
2. Η Κατασκευή περιμετρικά του γηπέδου στίβου µε ταρτάν και σκάμματος για άλμα εις μήκος καθώς ο υπάρχον χωμάτινος στίβος χρησιμοποιείται μεν για άθληση πολιτών, αλλά δεν έχει προδιαγραφές για αθλητική χρήση.
3. Ανάπλαση των χώρων γραφείων αποδυτηρίων και τουαλετών ώστε να καλύπτουν λειτουργικά τις αντίστοιχες βασικές ανάγκες αθλουμένων και κοινού.
4. Επίστρωση µε αθλητικό δάπεδο του παρακείμενου ανοιχτού γηπέδου μπάσκετ.
5. Εσωτερική και εξωτερική σταθερή περίφραξη του Πάρκου «Σταύρος Κώτσης» για να εξασφαλιστεί η ασφάλεια και η προστασία του έργου.

#SantaRunningTeam #RunningisLife

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου