Τρίτη 19 Μαρτίου 2019

Η "ΕΥΔΑΙΜΟΝΙΑ" ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ "ΟΛΙΓΑΡΚΟΥΣ ΑΦΘΟΝΙΑΣ"!

Ο… ευρωπαίος και «σοσιαλδημοκράτης» Τσίπρας στην τελική ευθεία προς τις εκλογές θα αναγκαστεί να δώσει διάφορες… παραστάσεις και να υποδυθεί αρκετούς θεατρικούς ρόλους! Για παράδειγμα, η πρόσφατη επίσκεψη του Προέδρου της Βολιβίας Έβο Μοράλες στην Αθήνα και η...
αναφορά του ενοίκου του Μαξίμου στα περί «ολιγαρκούς αφθονίας» στη
χώρα του, προκάλεσε θυμηδία και έγινε πρώτο θέμα στα social media. Το θέμα το σήκωσε ψηλά η Νέα Δημοκρατία δείχνοντας με φωτογραφίες τον… ολιγαρκή βίο του ιδιόρρυθμου Μοράλες.

Οι… αριστεροί φίλοι του Τσίπρα όπως ο Μαδούρο, ο Μοράλες και μερικά ακόμη… ρετάλια διακρίνονταν και διακρίνονται… όντως για τον ολιγαρκή βίο. Αλλά γι αυτόν που έχουν επιβάλλει στους λαούς τους! Ο οποίος είναι βίος… αβίωτος! Όλοι γνωρίζουμε ότι η ευημερία είναι ο εχθρός της Αριστεράς. Όπου υπάρχει χρήμα, τα μυαλά είναι πιο… ανοικτά και δημιουργικά και ελάχιστοι είναι αυτοί οι οποίοι αναλώνονται σε ασκήσεις αριστερής… γυμναστικής! Επιπλέον, όταν ακούμε από «ευαίσθητους αριστερούς» για «ολιγαρκή αφθονία» ή «λιτό βίο» μας έρχονται στο μυαλό τα ακίνητα και οι καταθέσεις δεκάδων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και ο βίος της κομμουνιστικής νομενκλατούρας στις χώρες του πρώην ανατολικού μπλοκ. Αυτού που διαλύθηκε στα εξ ων συνετέθη γιατί ένα τέτοιο σάπιο σύστημα έχει ημερομηνία λήξεως.

Όσοι εμπνέονται και διαπνέονται από τις κομμουνιστικές ιδέες επί της ουσίας ταυτίζονται με τη φτώχεια. Όπου υπάρχει φτώχεια συνυπάρχουν η αμάθεια, η κατευθυνόμενη μόρφωση και ο σκοταδισμός. Σε τέτοιες ανελεύθερες κοινωνίες είναι φυσικό και επόμενο να κυριαρχεί ο φόβος αλλά και η… ικανοποίηση για ένα πιάτο φαΐ. Αυτοί που είναι με τον λαό ξέρουμε πολύ καλά ότι επί της ουσίας θέλουν έναν ανελεύθερο και ποδηγετημένο λαό από μια ελίτ, η οποία διάγει βίο όχι ολιγαρκή, αλλά… ξέφρενο. Στις κοινωνίες όπου υπάρχει ευημερία δεν υπάρχει κομμουνισμός. Σε αρκετές χώρες του πρώην ανατολικού μπλοκ μάλιστα, απαγορεύεται δια νόμου η ίδρυση κομμουνιστικών κομμάτων! Σε τόση… υπόληψη έχουν αυτό το σύστημα που ούτε καν του επιτρέπουν να υπάρχει!

Στην Ελλάδα, το κρατικοδίαιτο μοντέλο ανάπτυξης και οι κομμουνιστικές αντιλήψεις επέτρεψαν για δεκαετίες να υπάρχει ένα αριστερό ρεύμα που επί της ουσίας υπηρετούσε τον παρασιτισμό, τη μιζέρια και τη φαυλότητα. Το καρκίνωμα αυτό κυρίευσε σε κάποιες φάσεις ακόμη και φιλελεύθερα κόμματα όπως η Νέα Δημοκρατία. Η πικρή εμπειρία των… ευαίσθητων αριστερών της «ολιγαρκούς αφθονίας» επιβάλλει εδώ και τώρα την αλλαγή νοοτροπίας. Για να συμβεί κάτι τέτοιο πρέπει να καλλιεργηθεί η κουλτούρα της επιχειρηματικότητας και των επενδύσεων στον λαό ώστε να υπάρχει εργασία υψηλών προδιαγραφών, απαιτήσεων αλλά και απολαβών. Χρειάζεται δηλαδή να διεισδύσει η σύγχρονη οικονομική παιδεία παντού. Αυτό είναι ένα εφιαλτικό αφήγημα για όσους εμπνέονται από τον κομμουνισμό.

Όλοι όσοι προέρχονται από τη μήτρα του κομμουνισμού είναι προφανές ότι όταν μιλάνε εξ ονόματος του λαού, έχουν στο μυαλό τους έναν φτωχό, φοβισμένο και μίζερο λαό. Έναν λαό που θα συμβιβάζεται με μια φέτα ψωμί και 100 ml γάλα! Μόνο σε τέτοιους λαούς μπορούν να επιβληθούν "ηγέτες" τύπου Μαδούρο ή Μοράλες. Τώρα, αν αυτούς έχουν για πρότυπα ο Τσίπρας, οι φίλοι του και ο Περισσός, τότε δεν μας μένει τίποτα άλλο παρά να διαπιστώσουμε τι συμβαίνει σήμερα στην ελληνική κοινωνία για να καταλάβουμε με τι τύπους έχουμε μπλέξει. Και ευτυχώς που ανήκουμε στη Δύση. Γιατί αλλιώς και το επίδομα ενοικίου για λίγους μήνες ή ένα συσσίτιο θα το θεωρούσαν πολλοί ως… λιτό βίο. Τουλάχιστον, τώρα, ξέρουν ότι ζουν σε περιβάλλον… ολιγαρκούς αφθονίας με τον ΣΥΡΙΖΑ! Το μη χείρον, βέλτιστον…

Λουκάς Γεωργιάδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου