Πέμπτη 21 Μαρτίου 2019

ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΣ ΟΣΟ ΠΟΤΕ Ο ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΠΑΣ: "ΤΟ...ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ ΑΦΟΡΟΥΣΕ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ"! ΒΙΝΤΕΟ

Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει η δήλωση του Νίκου Παππά, στην επεισοδιακή του ομιλία χθες βράδυ στη Βέροια, ότι πριν από τη...
Συμφωνία των Πρεσπών η «Μακεδονία ξακουστή» ήταν στο παρελθόν η Μακεδονία των γειτόνων.

Αφορμή για τη δήλωση αυτή του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής ήταν τα συνθήματα που ακούγονταν έξω από την αίθουσα που μιλούσε και το τραγούδι «Μακεδονία ξακουστή» που τραγουδούσαν οι συγκεντρωμένοι.

Ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής είπε χαρακτηριστικά ότι «την αλήθεια που πονάει πρέπει να την πούμε. Γιατί αν η Μακεδονία ήταν ξακουστή, το προηγούμενο διάστημα η Μακεδονία, δυστυχώς, ήταν ξακουστή ως Μακεδονία των γειτόνων. Και αυτή είναι μία σκληρή αλήθεια, την οποία θα πρέπει όλοι να την αντιμετωπίσουμε. Και όταν έλεγες Μακεδονία διεθνώς, εννοούσαμε τη Μακεδονία των γειτόνων μας, τη Μακεδονία που τώρα τη λέμε Βόρεια Μακεδονία».


Όπως είναι φυσικό, έντονη ήταν η αντίδραση της αξιωματικής αντιπολίτευσης, αναφορικά με τα λεγόμενα του κ. Παππά. Η Πειραιώς, σε ανάρτησή της στο Facebook, τονίζει ότι «αυτό που είπε χθες ο κ. Νίκος Παππάς στην Βέροια είναι όχι μόνον ανήκουστο, αλλά και αποκαλυπτικό του τρόπου που εξ αρχής αντιμετώπισε η κυβέρνηση το Σκοπιανό.

«Όταν στο μυαλό σου «ξακουστή» ήταν η Μακεδονία των Σκοπίων και αυτή είναι η αφετηρία της διαπραγμάτευσής σου, αναμενόμενο είναι μετά να πανηγυρίζεις, ακόμη και για μια εθνικά επιζήμια συμφωνία, όπως αυτή των Πρεσπών» υπογραμμίζει η Νέα Δημοκρατία.

«Παραδίδουμε τον κ. Παππά και το κόμμα του στην κρίση των Ελλήνων» καταλήγει η Νέα Δημοκρατία ενώ παραθέτει το σχετικό βίντεο με τις δηλώσεις του κ. Νίκου Παππά.


Ενσωματωμένο βίντεο

Όταν στο μυαλό σου «ξακουστή» ήταν η Μακεδονία των Σκοπίων και αυτή είναι η αφετηρία της διαπραγμάτευσής σου, αναμενόμενο είναι μετά να πανηγυρίζεις για μια εθνικά επιζήμια συμφωνία, όπως αυτή των Πρεσπών. Παραδίδουμε τον κ. Παππά και το κόμμα του στην κρίση των Ελλήνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου