Τετάρτη 20 Μαρτίου 2019

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΑΠΟΨΙΝΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΜΑΣ ΣΤΟΝ EOERADIO.ORG (21.00-22.30)! ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ 1878, ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΟΙ ΙΣΧΥΡΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΝ ΝΑ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ! ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΟΙ ΡΩΣΟΙ, ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ! ΜΑΖΙ ΜΑΣ Ο ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΑΡΜΠΗΣ, Ο ΜΠΑΜΠΗΣ ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ (ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΩΝ), Ο ΠΑΝΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ (ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΝΑΛΥΤΗΣ) ΚΑΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΑΡΑΒΙΓΚΑΣ!

Συντονιστείτε απόψε από τις 21.00-22.30 στον 
https://eoeradio.org/ για να ακούσετε όσα δεν σας λένε πουθενά αλλού. 
Ο ιστορικός Κώστας Μπαρμπής θα μας μιλήσει για τους μεγάλους κινδύνους που υπάρχουν πλέον στη χώρα μας για τον διαμελισμό της...
Μακεδονίας, μετά τη Συμφωνία των Πρεσπών. Κίνδυνοι πολύ μεγάλοι οι οποίοι μας παραπέμπουν στα 1878, τότε που οι ισχυρές δυνάμεις και δη η Ρωσία με τη Συνθήκη του Αγίου Στεφάνου έδινε τη Μακεδονία στη Βουλγαρία, προκειμένου η ίδια η Ρωσία να έχει άμεση πρόσβαση στη Μεσόγειο θάλασσα! Σήμερα με το ξεπούλημα της Μακεδονίας στους Σκοπιανούς από την κυβέρνηση Τσίπρα αντιμετωπίζουμε παρόμοιους κιβνδύνους,. Να διαμοιραστούν τα ιμάτια της Μακεδονίας. 
Μαζί μας, εκτός από τον ιστορικό Κώστα Μπαρμπή θα είναι ο Μπάμπης Καραθάνος, υποψήφιος βουλευτής με τη ΝΔ, αλλά και ο πολίτικός
αναλυτής Πάνος Αποστόλου. Τέλος, μαζί μας θα είναι και ο Γιάννης Δαραβίγκας, γνωστός πανελίστας, αλλά και Πρόεδρος φορέα για την καταπολέμηση των ναρκωτικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου