Τρίτη 26 Απριλίου 2011

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ ΜΕ ….ΔΙΑΡΡΗΞΕΙΣ


ΔΥΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗΣ ΤΑ ΕΚΛΕΨΑΝ  ΜΕΤΑ ΤΟ «ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ»!

Το βιβλιοπωλείο "Χωρίς όνομα" και την επιχείρηση "Alpha Sigma ΕΠΕ", διέρρηξαν κακοποιοί λίγο μετά το «Χριστός Ανέστη», στον Χολαργό. Χαρακτηριστικό είναι ότι οι επιχειρήσεις βρίσκονται ακριβώς απέναντι από την εκκλησία της Παναγίας Φανερωμένης! Προφανώς οι κακοποιοί περίμεναν να ακούσουν το «Χριστός Ανέστη», ενδεχομένως να συμμετείχαν και στο ρίξιμο βαρελότων και αφού έφυγαν οι πιστοί από τον ιερό ναό και συγκεντρώθηκαν στα σπίτια τους για την καθιερωμένη μαγειρίτσα, οι διαρρήκτες …πιστοί στο δικό τους έθιμο έκλεψαν τις δυο –εικονιζόμενες- επιχειρήσεις.
Από το βιβλιοπωλείο, το οποίο πέφτει θύμα διάρρηξης για τρίτη φορά μέσα στο 2011, οι κακοποιοί πήραν ακριβά ασημένια στυλό,  ρολόγια, ενώ άδειασαν και την ταμειακή μηχανή από τις λίγες εισπράξεις. Η ζημιά για τον ιδιοκτήτη είναι αρκετά μεγάλη.
Από την δεύτερη επιχείρηση οι άγνωστοι κακοποιοί πήραν έναν υπολογιστή.
Εκφράζονται υποψίες ότι οι διαρρήκτες κατοικούν στην περιοχή, μια όπως φαίνεται γνωρίζουν καλά τα καταστήματα,  οι δε κλοπές έχουν  πανομοιότυπα χαρακτηριστικά και κυρίως συμπίπτουν στο ότι γίνονται δυο-δυο. Τα ρεπορτάζ του ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ επιβεβαιώνουν αυτή την εκδοχή: Οι διαρρήκτες κλέβουν δυο-δυο τα καταστήματα και δρουν ανενόχλητοι για πολύ ώρα!
Εμείς το είπαμε και το ξαναλέμε. Το σοβαρό αυτό θέμα πρέπει να απασχολήσει και τα δημοτικά συμβούλια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου