Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΨΥΧΡΑΙΜΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΞΥΔΗ ΣΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ



Άμεσα αντέδρασε ο Δήμαρχος Παπάγου-Χολαργού κ. Ξύδης (και τον ευχαριστούμε) στο δημοσίευμά μας αναφορικά με την αδειοδότηση του αναψυκτηρίου στον Υμηττό (του Ομίλου Αντισφαίρισης) με απάντηση η οποία έφτασε στα γραφεία μας και την δημοσιεύουμε:



"Χολαργός, 28 Απριλίου 2011
 Είναι προφανές ότι ο τ. Δήμαρχος Χολαργού κ. Δημ. Νικολάου, στο θέμα της αδειοδότησης του αναψυκτηρίου του Αθλητικού Ομίλου Αντισφαιρίσεως Παπάγου και στις καταγγελίες του στην Πολεοδομία για τα έργα που γίνονται στην Αγία Σκέπη και στην Πλατεία Αγίου Γεωργίου ενεργεί παρορμητικά, λόγω της οργής του και της ανησυχίας του από την παραπομπή στον Εισαγγελέα του θέματος της διαθήκης της μακαρίτισσας Δήμητρας Καρύδη, στο οποίο εμπλέκεται άμεσα.

Δεν εξηγούνται διαφορετικά οι αντιδράσεις του κ. Νικολάου, οι «κατηγορίες» που μου προσάπτει, οι μηνύσεις που υποβάλλει καθώς και το υβρεολόγιό του εναντίον μου. Και δεν εξηγείται διαφορετικά η άγνοια σε βασικούς νόμους και διατάξεις της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, που δείχνει ότι έχει, παρ’ όλο που διετέλεσε Δήμαρχος επί 8 έτη.

Σ’ αυτές τις διατάξεις και συγκεκριμένα στο Ν. 3463/2006 άρθρο 86 παρ. 5 και Ν. 5832/2010 άρθρο 58 παρ. 4 τον παραπέμπω για το θέμα του αναψυκτηρίου του τέννις και τον καλώ να ανακτήσει γρήγορα την ψυχραιμία του για να μην εκτίθεται στην κοινωνία της πόλης μας.


 Βασίλης Ξύδης
Δήμαρχος Παπάγου - Χολαργού"

1 σχόλιο: