Τρίτη 26 Απριλίου 2011

ΕΤΣΙ ΤΙΜΩΡΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ -ΛΑΜΟΓΙΑ!


7.500 € ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΣΤΟΝ ΜΑΝΤΕΛΗ!

Το μήνυμα είναι σαφές και το λάβαμε! Οι πολιτικοί που «έφαγαν» ή καταχράστηκαν δημόσιο χρήμα θα τιμωρούνται….παραδειγματικά!
Ο πρώην υπουργός Τάσος Μαντέλης "καταδικάστηκε", από το Τριμελές Εφετείο, για μη υποβολή δήλωσης "Πόθεν Έσχες" κατά τα έτη 2006 και 2007, σε τρία χρόνια φυλάκιση, με αναστολή !!! Και του επέβαλαν και "χρηματικό πρόστιμο 7.500 ευρώ...". ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ!

Ο Μαντέλης τιμωρήθηκε  επειδή... αμέλησε να καταγράψει στην φορολογική του δήλωση τα 200.000 € που πήρε από τις μίζες 
Με άλλα λόγια η Δικαιοσύνη δεν έδωσε δεκάρα τσακιστή για το «πόθεν» αλλά για το «έσχες»! Δεν ενδιαφέρθηκε δηλαδή από πού βρήκε ο κ. Μαντέλης τα 200.000 €, δεν την ένοιαξε αν τα χρήματα αυτά προέρχονταν από ξέπλυμα βρώμικου χρήματος, από εμπόριο ναρκωτικών ή εμπόριο λευκής σαρκός,. απλά τιμώρησε τον πρώην Υπουργό του ΠΑΣΟΚ επειδή ….λησμόνησε να καταγράψει το ποσό στη φορολογική του δήλωση!
Το σαφές λοιπόν μήνυμα, είναι: Κλέψτε, βιάστε, κάντε εμπόριο νακρωτικών, εμπόριο όπλων, ξεπλύνετε βρώμικο χρήμα, αλλά…παρακαλούμε μην ξεχάσετε να το δηλώσετε. Διότι τα δικαστήρια καιροφυλακτούν! Λειτουργούν ως...έφοροι! Επιβάλλουν σκληρά πρόστιμα! Δείτε τι έπαθε ο Μαντέλης: τον έσκισαν με τα 7.500 € ποινή που του επέβαλαν!

Και μην ξεχνάτε: Με την απόφαση αυτή του δικαστηρίου, αποδείχθηκε περίτρανα ότι συντελέσθηκε στο ακέραιο η προ ολίγων ετών «αυτοκάθαρση» των δικαστικών!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου