Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

ΞΥΔΗΣ: "ΞΑΝΑΚΑΤΕΒΑΙΝΩ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ"

 Την ανωτέρω δήλωση-γροθιά φέρεται να έχει κάνει ο Δήμαρχος Παπάγου-Χολαργού κ. Ξύδης, αμέσως μετά το τέλος της χθεσινής υπερ-μαραθώνιας συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου!
Το δημοτικό συμβούλιο ξεκίνησε να συνεδριάζει στις 6.00 το απόγευμα και ολοκλήρωσε τα θέματα της ημερήσιας διάταξης στις 6.00 το πρωί της επομένης!!!
Επί 12 ώρες κι ενώ οι πάντες είχαν ...πέσει ξεροί, ενώ ο Πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Ηλίας Αποστολόπουλος προσπαθούσε να ...πάρει ανάσα ξεσφίγγοντας την γραβάτα του, ο Δήμαρχος Ξύδης ήταν ακμαίος!!!

Φαίνεται πως ο άνθρωπος δεν έχει αντίπαλο! Γι' αυτό κάπου ακούστηκε να λέει ότι θα ξανακατέβει για Δήμαρχος!
Κάποιος πέταξε την ιδέα να τού γίνει antidopping control προκειμένου να διαπιστωθεί αν ...παίζει με ίσους όρους ή τελικά ο Ξύδης παίρνει...απαγορευμένες βιταμίνες! Πώς να εξηγήσουν διαφορετικά την φόρμα του!
Αν μάλιστα σκεφθεί κανείς ότι ενώ όλοι έφυγαν αμέσως για να...ξεραθούν στον ύπνο (άσε που άλλοι δημοτικοί σύμβουλοι είχαν φύγει νωρίτερα), ο Δήμαρχος βρισκόταν στις επάλξεις και στο γραφείο του Δημαρχείου στις 9.00 το πρωί (3 μόλις ώρες μετά από την υπερ-μαραθώνια συνεδρίαση), τότε τί άλλο να ενοχοποιήσουν ειμή μόνον τις ...απαγορευμένες βιταμίνες;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου