Τετάρτη 27 Απριλίου 2011

Η ΚΟΝΤΡΑ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΗ-ΓΙΩΡΓΗ!

Σε «βεντέτα» εξελίσσεται η αντιπαράθεση Νικολάου-Ξύδη και μάλιστα εφ’όλης της ύλης. Με νέες μηνύσεις, διακοπές έργου, αντεγκλήσεις, προσφυγές στο Αστυνομικό τμήμα Παπάγου και εκατέρωθεν ανακοινώσεις μέχρι και φωτογραφίες-ντοκουμέντα.

Η Εισαγγελία Πρωτοδικών με το υπ. Αριθμ. 162256  18-4-2011 απαντάει προς το Δήμο Παπάγου αναφορικά με το αν έχει δοθεί ή όχι προφορική εντολή για την διακοπή εργασιών στον Άη-Γιώργη, γεγονός που επικαλέστηκε ο κ. Νικολάου.
«Σε απάντηση του υπ’ αριθμ. Πρωτ. 9354/18-4-2011 εγγράφου σας, σάς γνωρίζουμε ότι ουδέποτε ο Εισαγγελέας δίδει προφορική εντολή για διακοπή εργασιών, στη συγκεκριμένη δε περίπτωση ουδεμία προφορική Εισαγγελική εντολή εδόθη σε  Αστυνομικό Τμήμα ή άλλη Αρχή για τη διακοπή των εργασιών του συγκεκριμένου έργου.
Η Εισαγγελέας
Αθανασία Βλάχου»

Ο πρώην Δήμαρχος κ. Νικολάου επανέρχεται, ισχυριζόμενος ότι ο κ. Ξύδης υπέπεσε σε παράβαση καθήκοντος διότι εκτέλεσε το έργο χωρίς να πάρει καμιά άδεια από το αρμόδιο Δασαρχείο και την Πολεοδομία και έκοψε πολλά πεύκα. Επιπλέο,ν ολοκλήρωσε εσπευσμένα το 80% του έργου προκειμένου να προλάβει την παρέμβαση της Πολεοδομίας.
Ο κ. Νικολάου στέλνει μάλιστα και φωτογραφικό υλικό το οποίο έχει αναρτηθεί και στο διαδίκτυο, θέλοντας να δείξει τις δυσμενείς οικολογικές επιπτώσεις που έχει η αναμόρφωση της πλατείας Αγίου Γεωργίου.(Η πάνω φωτό δείχνει την πλατεία Άη-Γιώργη όπως ήταν πριν τα έργα και οι κάτω φωτογραφίες δείχνουν πώς είναι η πλατεία μετά τις παρεμβάσεις).






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου