Σάββατο 14 Μαΐου 2011

ΙΔΟΥ ΕΝΑΣ ΛΌΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΦΑΓΑΝ ΤΟΝ 44ΧΡΟΝΟ ΣΤΗΝ Γ΄ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ!

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ: 
"ΔΕΝ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΟΥΜΕ. 
ΓΕΜΙΣΑΝ ΤΑ ΚΡΑΤΗΤΗΡΙΑ"
ΟΙ ΔΗΜΟΙ, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ-ΜΙΚΡΟΠΩΛΗΤΕΣ: "ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΧΟΥΜΕ ΤΟ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΩΡΟΥΣ ΝΑ ΤΟ ΦΥΛΑΜΕ"!

Το κράτος βρίσκεται σε πλήρη διάλυση. Ο βασικός λόγος για τον οποίο δολοφονήθηκε ο 44χρονος στο κέντρο της Αθήνας, είναι η αδυναμία του κράτους να ελέγξει τους λαθρομετανάστες! Ενώ η Αστυνομία  γνωρίζει ότι είναι  παράνομοι και πολλοί εξ΄αυτών είναι επικίνδυνοι εγκληματίες, τους αφήνει ελεύθερους να κυκλοφορούν ανάμεσά μας,  γιατί τα κρατητήρια και οι φυλακές έχουν γεμίσει από λαθρομετανάστες και κακοποιούς αλλοδαπούς!!!
Οι παραπάνω χαρακτηριστικές δηλώσεις αστυνομικών οργάνων του τμήματος Παπάγου-Χολαργού, δεν είναι μεμονωμένες, αλλά οι ίδιες δηλώσεις επαναλαμβάνονται και από αστυνομικούς πολλών τμημάτων της Αθήνας.Οι ίδιες δηλώσεις έγιναν σήμερα και στα τηλεοπτικά κανάλια!
 Η δράση των λαθρομεταναστών  αποδείχθηκε με τον πιο φρικτό τρόπο σε βάρος του 44χρονου οικογενειάρχη, τον οποίο έσφαξαν στην κυριολεξία ενώ έβγαινε από το σπίτι του για να παραλάβει το αυτοκίνητό του και να οδηγήσει τη γυναίκα του στο μαιευτήριο, όπου θα έφερνε στον κόσμο το δεύτερο παιδί τους.

Το κακό όμως δεν σταματά εδώ. Η δημόσια ομολογία της Αστυνομίας ότι δεν συλλαμβάνει τους παράνομους αλλοδαπούς γιατί δεν έχει πού να τους βάλει, έχει δημιουργήσει την πεποίθηση στους λαθρομετανάστες ότι μπορούν να  προβαίνουν σε σωρεία παράνομων πράξεων, με την ανοχή της Αστυνομίας και  την... άδεια των δήμων!!!
Γι αυτό τον λόγο σε πολλούς δήμους οι παράνομοι αλλοδαποί έχουν αποθρασυνθεί και δεν το κουνάνε από την θέση τους, γράφοντας στα παλιά τους παπούτσια, αστυνόμους και δημοτικούς αστυνόμους!
Η δημόσια δήλωση του δήμου Παπάγου-Χολαργού ότι "δεν έχουμε αποθήκη για να φυλάμε το κατασχεμμένο εμπόρευμά τους, άρα περιοιζόμαστε μόνο σε συστάσεις", δείχνει το αδιέξοδο στο οποίο έχει οδηγηθεί η Πολιτεία: η Αστυνομία ούτε τους ελέγχει ούτε τους συλλαμβάνει γιατί γέμισαν οι φυλακές από λαθρομετανάστες και οι δήμοι περιορίζονται μόνο σε παρακλητικές συστάσεις γιατί δεν έχουν χώρο να φυλάξουν την πραμάτια τους!!!
Άρα η χώρα και οι κάτοικοί της είναι αιχμάλωτοι του συρφετού των λαθρομεταναστών οι οποίοι αυξάνονται σαν τις σφήκες!!!

Υ.Γ. Ο Παπακων/νου δήλωσε ότι για τους ντόπιους Έλληνες υπάρχει θέση στις φυλακές! Ειδικά όσοιχρωστάνε έστω και ένα ευρώ στην εφορία! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου