Παρασκευή 13 Μαΐου 2011

ΣΤΟ 9,65% ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΜΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ!


ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟ ΤΟ ΕΓΧΕΙΡΗΜΑ ΤΡΟΪΚΑΣ - ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ-ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ!



Η πολιτική του Μνημονίου την οποία ακολουθεί τυφλά και πειθήνια ο Παπανδρέου, έχοντας φέρει την χώρα στην καταστροφή, οδηγεί μαθηματικά σε έλλειμμα 9,65% του ΑΕΠ στο τέλος του χρόνου. Και αυτό με τους μετριοπαθέστερους υπολογισμούς .
Ιδού πώς:
Το έλλειμμα του προϋπολογισμού  (διαφορά εσόδων από έξοδα) στο πρώτο τετράμηνο του 2011 είναι 7,2 δις ευρώ. Το έλλειμμα αυτό εάν βρίσκεται λογικά στα ίδια επίπεδα και στα επόμενα 4/μηνα έως το τέλους του χρόνου, τότε θα έχουμε: 7,2 Χ 3 = 21,6 δις ευρώ έλλειμμα.
Το ΑΕΠ σύμφωνα με τους πιο μετριοπαθείς υπολογισμούς ύφεσης (3%), θα διαμορφωθεί στα 224 δις ευρώ..
Συνεπώς το έλλειμμα ως ποσοστό του ΑΕΠ θα είναι: 21,6 : 224 = 9,65% 

Συμπερασματικά: Αυτή είναι η τραγική κατάληξη ενός εκ των προτέρων καταδικασμένου εγχειρήματος το οποίο προσπάθησε να μας πείσει ο άσχετος κι επικίνδυνος Παπανδρέου μαζί με τους λιγότερο άσχετους αλλά περισσότερο επικίνδυνους τροικανούς ότι αποτελούσε μονόδρομο σωτηρίας για την χώρα μας!!!
Όταν οι χώρες της Ε.Ε. έχουν έλλειμμα γύρω από το 3% του ΑΕΠ, εμείς εδώ μετά από 2 χρόνια σκληρών μέτρων το έλλειμμά μας βρίσκεται εκτοξευμένο γύρω από το 10%. 
Αυτός ο Παπακωνσταντίνου αλήθεια πού σπούδασε οικονομικά; Σκιντζή να βάζανε στο υπουργείο οικονομικών δεν υπήρχε περίπτωση να χαντακώσει την Ελλάδα όπως την χατνάκωσε αυτός!  
Αυτοί μας κυβερνούν! Άσχετοι και επικίνδυνοι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου