Τετάρτη 11 Μαΐου 2011

ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΙ Ο ΛΟΒΕΡΔΟΣ!



Το ότι η πολιτική ποδοσφαιροποιήθηκε, είναι γνωστό από καιρό. Όπως επίσης, το ότι ο κ. Λοβέρδος είναι συχνός θαμώνας των γηπέδων, άρα ξέρει να παίζει (πολιτική) μπάλα,  να… συναρπάζει τα πλήθη, αλλά και να …πανηγυρίζει.
Αυτό δείχνει και η φωτογραφία, όπου ο Υπουργός Υγείας, καθισμένος στις κερκίδες του γηπέδου Καραϊσκάκη, με υψωμένη τη δεξιά γροθιά του, έχει δίπλα του νεαρό οπαδό του Ολυμπιακού!
Για την ακρίβεια, ο Ολυμπιακών αισθημάτων Α. Λοβέρδος, προσπαθεί να δελεάσει τον πιτσιρικά με δώρα από την μπουτίκ των ερυθρολεύκων! Δείτε την ….φουσκωμένη από φανέλες και κασκόλ τσάντα του νεαρού και βγάλτε συμπέρασμα.
Κατά τον ίδιο τρόπο ο Α. Λοβέρδος επιδίωξε να δελεάσει το λαό με την προχθεσινή αιφνίδια εμφάνιση-συνέντευξη τύπου. Στόχο είχε να κερδίσει προσωπικούς οπαδούς, δείχνοντας φιλολαϊκό-δημοκρατικό πρόσωπο και διαχωρίζοντας την θέση του από την ασυδοσία Παπακωνσταντίνου. Μίλησε για «νεφελώδεις υποθέσεις» στις οποίες  δεν μπορεί να συμβάλει, ζήτησε  το μεσοπρόθεσμο δημοσιονομικό πρόγραμμα να εγκριθεί με αυξημένη πλειοψηφία 180 βουλευτών, ενώ πρότεινε τις επικαιροποιήσεις του μνημονίου να τις υπογράφει όλο το υπουργικό συμβούλιο και όχι μόνο ο υπουργός Οικονομικών κ. Γιώργος Παπακωνσταντίνου.
Προκειμένου δε να έχει τα νώτα του καλυμμένα, δήλωσε ότι στηρίζει τον Παπανδρέου και έθεσε την παραίτησή του στην διάθεση του Πρωθυπουργού.
Οι ποδοσφαιρικές ντρίπλες του είχαν πολλαπλό κέρδος: Άδειασε τον Παπακωνσταντίνου, αλλά και τον Βενιζέλο, εμφανιζόμενος αυτός ως ο αυριανός αρχηγός του ΠΑΣΟΚ, ταυτόχρονα όμως προσέφερε τις –δήθεν- καλές υπηρεσίες του στον Παπανδρέου, τονίζοντας ότι στηρίζει την πολιτική του! Το κυριότερο, εμφανίστηκε ως φιλολαϊκός, ζητώντας την ψήφιση του δημοσιονομικού προγράμματος από 180 βουλευτές και όχι 151 όπως έγινε με το Μνημόνιο Νο1!  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου