Τρίτη 10 Μαΐου 2011

ΕΚΑΝΕΣ ΤΟ ΧΑΤΙΡΙ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ ΣΟΥ. ΤΩΡΑ ΑΔΕΙΑΖΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΩΝΙΑ ΑΝΙΚΑΝΕ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ!


Ο πιο άχρηστος, ανίκανος και επικίνδυνος  Πρωθυπουργός από συστάσεως του ελληνικού κράτους (από την εποχή του Καποδίστρια δηλαδή), ο Γιώργος Παπανδρέου, είναι καιρός να πάει σπίτι του. Αφού οι συνθήκες δεν είναι ίδιες με τις παρελθούσες εποχές, τότε που η εθνική μειοδοσία δημιουργούσε δικαστήρια και...Γουδί, ο Γιώργος Παπανδρέου ας προκηρύξει εκλογές και ας πάει στον...αγύριστο.
Η συνάντηση που θα έχει σε λίγες ώρες με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Παπούλια (άλλο μπουμπούκι και αυτός) και με δεδομένο το εθνικό αδιέξοδο και την τεράστια κρίση που ξέσπασε στο ΠΑΣΟΚ μετά τις δηλώσεις Λοβέρδου, οι συνθήκες είναι ιδανικές να προκηρυχθούν εκλογές και να ξεκουμπιστεί από την Πρωθυπουργική θέση ο ανίκανος Παπανδρέου.
Ο άνθρωπος που δεν δούλεψε ποτέ στην ζωή του, το ...παιδί της μαμάς, που γεννήθηκε για να μπει κατευθείαν στα υπουργικά σαλόνια και για να ανέβει στην Πρωθυπουργία, ο άνθρωπος που κατέστρεψε την χώρα μέσα σε ελάχιστους μήνες, αφού πρώτα είχε έρθει σε συνεννόηση με το ΔΝΤ πριν ακόμη εκλεγεί Πρωθυπουργός, να ζητήσει άμεσα εκλογές από τον Πρόεδρο Δημοκρατίας.
Είναι το ελάχιστο και μοναδικό που μπορεί να προσφέρει στον τόπο.
Και ας πάει μετά να κάνει τζόκινγκ με το κολάν του!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου